OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
You're always on my mindAll day just all the timeYou're everything to meBrightest star to let me seeYou touch me in my dreamsWe kiss in every sceneI pray to be with you through rain and shiny daysI'll love you till I dieDeep as seaWide as skyThe beauty of our love paints rainbowsEverywhere we goNeed you all my lifeYou're my hopeYou're my prideIn your arms I find my heavenIn your eyes my sea and skyMay life be our love paradise❤️❤️❤️Salah satu hobi yang mendadak ditekuni di tahun 2021 ini adalah spam di aplikasi We Sing 😂😂😂.. Kalau kamu hobinya apa? 🙄😁..Well, singing maybe is good to relieve everything inside your heart and soul 🥰😎... #funniestling #synergygrup #tomat_sosmed #latepost #throwback #clozette #clozetteid #lifestyle #fashion #beauty #nellytrip #shortescape #sweetescape #candid #like #instalike #potd #ootd #motd #lyrics #song #natural #look #view #loveparadise #kellychen #sing
Categories : others
see more from this collectionInstagram
+ View more details
我的山楂树之恋
只有是和你才会纯洁
可以丢弃我的底线
锁定于你的是我视线

我的山楂树之恋
永远站在你的身边
我保证我的爱不会变
共享永恒时间
像蝴蝶起舞翩翩

🎼🎺🎵🎶🎹🎤🎧

.
.
.

PS: 山楂树之恋 by 魏晗 🥰😍

Btw, it is a chinese movie and very good movie to watch 👍, the ost is easy listening too ❤️

#latepost #throwback #happychinesenewyear #clozette #clozetteid #lifestyle #fashion #beauty #nellytrip #shortescape #sweetescape #candid #like #instalike #potd #ootd #motd #lyrics #song #natural #look #sky #view #blue #ost #originalsoundtrack #chinesemovie #underthehawthorntree #funniestling
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Happy Birthday the most beautiful and the kindest girl in this world ❤️😘.. The lovely niece @angeline.zhuang 🥰😎..Wish you all the best.. Be happy and be awesome yah mei 😍🤗..Tokeso @brow.society... #happy #birthday #birthdaygirl #behappy #beautiful #lovely #clozette #clozetteid #beauty #lifestyle #bday #family #niece #aunty #healthy #from #kajolgroup #familygroup #potd #picoftheday #instaphoto #instalike #funniestling
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
"I’m so glamorous even in pajamas 😎😉.." - Super Junior Kim Hee Chul

Well, this is so true.. Wearing a gorgeous sleepwear by @angelinethelabel 💖😍..

Sleepwear ini gak hanya sekedar sleepwear doank ya gals, tapi bisa dijadiin juga sebagai outfit biasa. Motif satu ini is my most favorite sleepwear motif all the time dari @angelinethelabel yah.. Warna dan desain nya terkesan super mewvah dan gak norak 😊, bahkan bisa dipake untuk jelong jelong keluar rumah juga.. Sapa yang bilang sleepwear alias pajamas hanya bisa dipake di dalam rumah?

Selain motif ini banyak lagi motif lainnya yang available yah.. plus tersedia dengan pilihan lengan panjang celana panjang, lengan pendek celana panjang, or lengan pendek celana pendek. Intip aja di @angelinethelabel 😘..

Just padu padan sesuai dengan selera dan gaya fashion kamu aja and taraaa you will look so glamorous even in your pajamas 😜😝..

Let's become a trendsetter not a follower 🥰🤗
.
.
.

Poke @angeline.zhuang @agustina921 @chen42chun
Kajolerssss, accept my sleepwear challenge!!! Where is your pajamas? Post it 😂

.
.
.

#funniestling #clozette #clozetteid #beauty #fashion #pajamas #sleepwear #angelinethelabel #kimheechul #superjunior #kpop #korean #trendsetter #challenge #pajamaschallenge #sleepwearchallenge
see more from this collectionInstagram
+ View more details
"Christmas gives us the opportunity to pause and reflect on the important things around us" - David Cameron Merry Christmas all ⛄🎄💖PS: Sleepwear by @angelinethelabelPoke @angeline.zhuang @agustina921 @chen42chun kajolerssss 🥰😍🤗😘... #funniestling #merrychristmas #christmaseve #family #2020 #angelinethelabel #sleepwear #clozette #clozetteid #fashion #twin #like #niece
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Well, it's a little bit late but I wanna say, "Welcome October ❤️🥰.. Bye bye my long hair and the old me and welcome my new hair and the new me 😎😍.."Thanks ci @lisahvictoria for this cute adorable hair 😘🤗... Thanks juga karena udah ingetin bahwa kita harus sering berbagi walau pun hal itu sebenernya remeh banget buat kita, tapi ternyata dapat membawa efek manfaat yang lebih buat mereka yang membutuhkan... Just Swipe...PS: buat yang nanyain nih warna rambutnya emang asli yah belom pernah diwarnain sama sekali alias emang bawaan dari lahir seperti ituh 😂😂😂 #funniestling #newhair #newhaircut #newlook #longhair #shorthair #clozette #clozetteid #beauty #lifestyle #fashion #nomakeup #bareface #sumbangrambut #forcancerpatients #thankyou #korean #koreanlook #selfie #just #swipe
Categories : hair
see more from this collectionInstagram
+ View more details
And I said, "Romeo, take me somewhere we can be alone. I'll be waiting, all there's left to do is run. Romeo, save me! They're trying to tell me how to feel. This is difficult, but it's real.."
🎼🎺🎵🎶🎹🎤🎧

.
.
.

PS: Love Story by Taylor Swift 🥰😍

#latepost #throwback #happychinesenewyear #clozette #clozetteid #lifestyle #fashion #beauty #nellytrip #shortescape #sweetescape #candid #like #instalike #potd #ootd #motd #taylorswift #lovestory #romeoandjuliet #lyrics #song #natural #look #sky #view #blue #funniestling
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top