OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Employer, Undergraduate Student, and always curious about beauty. Hence I sometimes write on https://curiousaboutbeauty.blogspot.com

Instagram

see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hi babes, seberapa sering kita harus hemat air dalam setahun?Aku sih cm pas kalo mati lampu yg lama banget ya.. Tp tau gak sih kalau di Indonesia, masih banyak loh saudara-saudara kita yang sulit mendapatkan akses utk air bersih?Untungnya salah satu #kbeauty #skincare fave aku peduli sama isu ini lewat #BetterWaterWithLANEIGE yg membantu ketersediaan air bersih di daerah2 yg gak terjangkau air bersih.Seneng banget deh ikutan event CSR @laneigeid hari ini, bisa ikutan berdonasi (kali ini utk ke daerah Tasikmalaya), Zumba pas #CFD, skin check, sekaligus dapet goodiebag senilai 750rb ❤Thank you banget @laneigeid atas kepeduliannya terhadap kualitas kehidupan masyarakat Indonesia, dan juga bersama @clozetteid utk kesempatan kita2 bs ikutan berdonasi dan ikutan event seru hari ini ❤❤❤ #RefillMe2019 #BetterWaterWithLANEIGE #ClozetteID #clozetteambassador #ootd #ootdid #OOTDIndonesia #ootdindo #beautybloggerid #beautybloggerindo #beautybloggerindonesia #indonesianbeautyblogger #beautyblogger #bblogger #wiwt #casualsport #outfitoftheday #skincareaddict #sneakersaddict #bvlogger
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hi babess.. Have you heard about Sweden Egg Pack, a multi-tasking soap?

It's also known as Victoria Lanolin Egg White Soap, which is inspired by Swedish women's beauty secret.

From the name you probably have guessed the key ingredient: egg white! which can help to firm your skin and diminish the blackheads and makes pores smaller. The side effect though, it'll leave our skin dry. But this Sweden Egg Pack has other key ingredients that rich in moisurizer agents: Glycerin, Lanolin, Olive Oil, Edelweiss Extract and Rose Water which will tackle that problem!

If you haven't heard about Sweden Egg Pack, this lil cute bar can be used as facial soap and mask, and I have tried both methods!
I can see the difference from the first try using it as a mask, my skin looks cleaner and the blackheads reduced. I've also been using it as daily facial soap for 10 days, wanna know the result? check the complete, honest review on my #youtube, #linkinbio

You can buy a pack of this magic soap (1 pack contains 6 soap + 1 soap container to keep it hygienic) for IDR 363.000 at @hicharis_official @charis_indonesia, and you know what? If you use it only for facial care (mask and wash) 1 pack will last for minimum 1 year! How crazy is that 😍

Ah, one more thing, you can get discount if you buy from my @charis_celeb shop: hicharis.net/wennykyuuto/GxH

#clozetteid #clozetteambassador #beautyreview #charis #hicharis #charisstore #charisapp #charisceleb #charisreview #swedeneggpack #swedeneggpackreview #victorialanolinäggtvål #victorialanolineggwhitesoapreview #beautybloggerid #beautyblogger #beautybloggerindo #beautybloggerindonesia #indonesianbeautyblogger #koreanbeauty #kbeauty #whywhiteworks #aestheticaccount #discoverunder5k
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Tryin to dress like a real mom 😆Been so busy with study and Audrey that I have no time to create any content, and I'm kinda regretting coming back home 😅But anyway, this too, shall pass.Hope you guys are having a lovely Tuesday ❤...... #clozetteid #ootdmagazine #OOTD #OOTDID #ootdindo #OOTDIndonesia @ootd.indonesiaa #ootdidku @ootdidku #lookbook #lookbookindonesia @lookbookindonesia #aestheticaccount #FOTD #fashionblogger #streetstyle #redoutfit #fblogger #style #fashionista #picoftheday #WIWT #instafashion #styledootd #styleinspo #fashioninspo #ootdinspo #stylediaries #outfitideas #travel #MOTD #discoverunder5k
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Temen2 punya #makeuphack andalan gak sii?Pernah gak mau cobain lipstick yg shadenya 'gak biasa' tapi takut pada akhirnya jarang dipakai dan buang2 uang?Well.. aku juga gt, kadang mau bikin certain look, tapi sayang banget kalo bela2in beli 1 shade lippie cm buat dipakai 1-2x..Akhirnya aku ngakalin pakai eyeshadow atau face paint #pelit 😝 But it worked okay! Asal jgn kelupaan dihapus sblm makan 😆Disini juga aku pakai eyeliner as eyebrow krn eyebrow pencil ku patah pas lg apply (dan pas kebetulan gak punya stock huhu)Ada lagi beberapa #makeuphacks yang berguna banget saat lagi kepepet di youtube channel ku.. ditonton ya ❤ #linkinbio #ClozetteID #clozetteambassador #beauty  #wakeupandmakeup @wakeupandmakeup #makeupaddict  #beautyblogger  #MOTD  #selfie  #LOTD #bblogger  #makeuplover #makeupjunkie #Indobeautygram @indobeautygram  #IVGbeauty #bluelook #bluemakeup #wakeup2slay #bunnyneedsmakeup @bunnyneedsmakeup #heartmakeup #discoverunder5k #onetone #aestheticaccount #slayandblend @slayandblend
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Based on the vote results, I present you the first batch of my #GIVEAWAY
.
Caranya gampang banget, cukup ikuti steps berikut:

1. Harus follow IG aku tentunya
2. Subscribe ke channel youtube aku: Wenny Kyuuto (bs lgs klik link di bio)
3. Komen disini sesuatu yg berhubungan dengan videoku di youtube, bisa berupa saran, kritik atau request video, jangan lupa mention 3 teman-teman kamu untuk ikutan juga 😊
4. (opsional) Spam likes akan dihitung sebagai 1 extra entry (jadi namanya akan ada dua pada saat diundi which makes the winning chance even bigger)
.
Giveaway ini terbuka untuk seluruh teman2 yang berdomisili di Indonesia, ongkos kirim aku yang tanggung 😊
Batch 1 close hari senin 30 Sept 2019 dan pemenang akan diumumkan tgl 1 Oct di Instastory.
.
Tetap follow dan stay tune ya.. karena tiap minggunya sampai 3 minggu kedepan masih akan ada giveaway dan hadiahnya pasti lebih menarik (ada yang collab juga loh ❤)
.
.
.
#ClozetteID #clozetteambassador #beautybloggerid #beautybloggerindonesia #beautybloggerindo #indonesianbeautyblogger #giveawayindonesia #giveawayindo #beautygiveaway #giveawaybeauty #giveawaybeautyindonesia #beautygiveawayindonesia #giveawayid #GA #wennykyuutoGA
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Happy 3rd birthday to the most precious girl in my life. I know you'll be a good human being, better than me. I wish you a bunch of love and happiness, for the rest of your life ❤
.
.
#birthday #birthdaygirl #babygirl #happiness #clozetteID #lifestyle #momlife #momanddaughter #motheranddaughter #momandbaby #mommyblogger #parentinglife #happinessinframe #laughterinframe #laughtogether #laughforever #happinessinframe #discoverunder5k
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
98% loading to the weekend.Who has finished tidying up the working desk? 😝Wishing everyone a great weekend ❤.Tomorrow is my daughter's (first officially celebrated with invitations) birthday party. She's turning 3 and I'm the nervous one... #clozetteid #ootdmagazine #OOTD #OOTDID #ootdindo #OOTDIndonesia @ootd.indonesiaa #ootdidku @ootdidku #lookbook #lookbookindonesia @lookbookindonesia #aestheticaccount #FOTD #fashionblogger #streetstyle #redoutfit #fblogger #style #fashionista #picoftheday #WIWT #instafashion #styledootd #styleinspo #fashioninspo #ootdinspo #stylediaries #outfitideas #travel #MOTD #vienna
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top