OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Beauty community

share beauty secrets, discover products we all love

💜💜💜
.
.
Lip @getthelookid Rouge Signature I Rule + I Captive
.
#makeupoftheday #tutorialmakeup #Tutorialdandan
#makeuptutorial #tutorialmakeup #indobeautygram #makeupoftheday #beautybloggerindonesia #motd
#popbelabeauty #flovivi #ClozetteID #cchannelid #cchannelbeautyid
@tampilcantik @tips__kecantikan @tutorialmakeup_id @ragam_cantik @meriaswajah @syantiktutorial @ragam_kecantikan @zonacantikwanita
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
👆🏻Enjoyed my time finding my perf scent~
Here I Introducing you to the Newest Edt perfume from @beauty_phoria avail in:
🌸 Original White Tea
🌹 Wild Rose 🌼 Vanilla Orchid
My fav's Wild Rose, it's have sweet yet elegant rose scent. Light but so good. When i spray it on my wrist it gives me feeling like a princess 🥰
All of these avail on @beauty_phoria store Idr 1Mio for 100ml
The packaging quite luxury tho ✨
Psst, it can be perf gift for your beloved 💋
.
.
.
#workwithtorquise #clozetteid #bloggersurabaya #beautyblogger
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
You know how much I love perfumery and this one - you definitely should try.
Elizabeth Arden’s White Tea Eau de Toilette series consists of 3 variants : 🌱 Original ( calming scent ).
🌱 Wild Rose ( sweet, feminine scent ).
🌱 Vanilla Orchid ( strong, slight masculine scent ).
Their Body Cream comes in huge size, with soft scent and very moisturizing. .
.
I say, this product would be perfect for your everyday use since it’s very versatile. Find these products (and more) at @beauty_phoria , located in SOGO @tunjungan_plaza 4 immediately, who knows you will get special offer ? ✨
Can you guess my favorite scent?
Vanilla orchid obviously 😆.
.
.
.
#beautyreview #perfumery #ElizabethArden #ClozetteID
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
🧖🏻‍♀️ [ #𝚜𝚎𝚕𝚏𝚌𝚊𝚛𝚎𝚜𝚞𝚗𝚍𝚊𝚢] | I have always loved perfumes karena emang dari dulu suka yang wangi2 gitu ✌🏻Dulu sempet berhenti sekarang mulai bangun koleksi lagi. And when it comes to perfumes mau yang murah pun aku beli. Ini contohnya foto diatas yang kanan Valentino Donna, yang kiri dari Miniso ajah 😛 ⁣⁣⁣⁣>> By the way, did you know that I have a perfume account : @diaryofscent ? ⁣⁣⁣⁣⁣⁣It’s about my journey in collecting perfumes and sampling different kinds of fragrances. If you also like perfume and/or a perfume enthusiast or just trying to learn more about the ‘fragrance community’ let’s hang out on the other account :)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣.⁣⁣⁣ #signaturescent #clozetteid⁣⁣⁣ #scentoftheday #perfumeoftheday #fraghead #ykperfumecoll #perfumeselfie #smellgood #fragrantica⁣.⁣.⁣.⁣⁣.⁣.⁣.⁣.⁣.⁣.⁣ #valentinodonna #perfumeblog #fragrancearmy #fragranceoftheday #beautycommunity #perfumereview #reviewparfumminiso #scentaddict #perfumeblogger #sotd #eaudeparfum #fragcomm #scentportrait #perfumista #parfumerie #perfumecollection #glitterguide #fragrancelover
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sedang mencari skincare untuk mengurangi dark spot pada wajah? Kamu bisa coba Axis-Y Dark Spot Correcting Glow Serum dengan kandungan 5% Niacinamide ini. Teksturnya berbentuk gel, sangat ringan dan mudah meresap ketika digunakan. Bagi Clozetter @lianaeka, hasilnya bagus dan bekas jerawat memudar setelah 3 minggu pemakaian. Simak Beauty Update ala clozetters lainnya hari ini di Beauty Community. Yuk, share produk favorit dan makeup look kamu bersama Clozette.
View 1 more comment
Niken30 23 Feb 2020
Dark spot memang masalah banget ini. Produk tsb patut dicoba
Swastivita 24 Feb 2020
apakah produk ini bis didapatkan di Apotek terdekat? butuh banget 😭
SiwoNely 24 Feb 2020
Wah wajib coba
niwanda 24 Feb 2020
Jadi penasaran kepingin coba juga
31 likes
see more from this collectionClozette Beauty
+ View more details

Advertisement

ARTICLE
How Hot Should Your Flat Iron and Curling Iron Be?
The temperature at which you style your hair with a flat iron or curling iron matters. Too hot and you could cause damage, too low and the style won’t last. Find out the best temp for your hair type.
Simak juga artikel menarik lainnya di Article Section pada Clozette App.
SiwoNely 24 Feb 2020
Yes
32 likes
see more from this collectionArticles
+ View more details
Belum sempat main make up semuka. Tapi ntah sekian purnama lalu pernah bikin #eotd. Kasih nama apa yak? #liamelqhaeotd #Clozetteid #JourneyAboutMakeup #liamelqhadotcom @Clozetteid #Beautiesquad @beautiesquad #KBBVmember @kbbvindo #kbbvfeatured #IndonesianFemaleBloggers @femalebloggersid #BloggerPerempuan @bloggerperempuan #batambeautyblogger #jakartabeautyblogger @jakartabeautyblogger #jbbfeatured
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Dreaming of summer. The smell of the salt water and sand...duh udah lama banget gak mantai. mimpi di siang bolong 😂-Ini current faveku btw! #clozetteid #skincarejunkies #beautybloggerindonesia
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Impress banget sama @votre_peau Packagingnya super kece dan ternyata ini tuh produk local yang Ingredientsnya GAK akan di temuin di produk lain loh! Soalnya special dibikin oleh ownernya @rickymaharis ✨ bisa dilihat betapa glowingnyaaa di slide ke 3.Personally amanda pernah pakai make up removernya, dan kmrn dapat beberapa produknya. Gak sabar sih buat nyobain 🥰Ada DISC 20% untuk pembelian di @lunadorii Tunjungan Plaza 3 lt 4. Hanya sampai aja. #salamCUAN Thank you for inviting @dikastiff ✨ Nice to see y again 🙌🏻.. #workwithtorquise #votrepeauxlunadorii #clozetteid #bloggersurabaya
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Another Frudia product loved by Clozetter: Frudia Citrus Brightening Serum! Kabarnya serum ini kaya akan vitamin C yang mampu mencerahkan dan mengurangi bintik hitam pada wajah. Image shared by Clozetter @Nessyaarnltha. Simak Beauty Update ala clozetters lainnya hari ini di Beauty Community. Yuk, share produk favorit dan makeup look kamu bersama Clozette.
12 likes
see more from this collectionClozette Beauty
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top