OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
the simplest thing with my initial on mean the most @charriol_ind @charriolofficial
📸 @samseite
.
.
.
.
.
.
#jewelry #bangle #clozetteid #fashionphotography #fashionblogger
post
6 likes
see more from this collectionInstagram

MORE YANITASYA POSTS

Waittt. Masih cocok ga kalau aku jadi anak kuliaha...
Born in the 90's 📼 - @samseite
Vintagy Oversize...
Emoji's 😕😱😲😜😗😰😚😞😁
.
MIN...
Siapa yg udah lihat Insta Story-ku kemarin siang? ...
📸 @samseite
.
Current fav bag, yang ukurannya n...
I orchestrate my mornings to the tune of coffee - ...
Photo : @samseite
.
Who's excited to try @getthelo...
Ratjun terbaru dari aku 😙 Kali ini nggak cuma b...
OOTD di emol dan rambut megarkuh👌Tap for detail...
I could be in that bath for hours @loccitane_id
...

MORE FASHION POSTS

When in Harajuku 🍭 #clozetteid
Strolling around with my new shoes from: @cdestore...
Summer breeze is gently blowing through the sunny ...
The landscape in Kyoto is surreal 🍃 #clozetteid
Fall in love with taking care of yourself .. mind ...
Free-day
Bagus ya fotonya. Kalo di fotoiin photogr...
HAPPY BIRTHDAY ALTHEA 🥳
#AltheaTurns4 this year...
Thu, July 18th, 2019--- 👓🕶👔👗👜🧥...
have you heard about @lacoco.id before ? local bra...
LATEPOST: I hate waiting for nothing, guyz. Be on...

MORE BEAUTY POSTS

Aku mau share pengalamanku pakai Rose Quartz Beaut...
#auzolareview
Ngga sengaja ngeliat Lash Applicato...
GIVING AWAY 2 ROSE QUARTZ BEAUTY ROLLER FROM @kayc...
You might disagree with me, but i believe when lov...
Holaaa 💕
Kira kira ada yang tau gak sih aku mau...
Hii everyone! Yuk kenalan sama Juicy Gel dari @cel...
Udah lama juga enggak post disini ternyata hmmm ...
Buah yg identik sama warna ungu selain anggur apa ...
Nah kalo yg ini cabe-cabean Ubud gaes.. 🤷🏻...
Sore Guys, setelah absen beberapa dari IG karna la...

Advertisement