OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Probably googling to see if it was normal if baby does something. Since pregnancy I was always looking up the little things and making sure everything was common or normal. With babies, though, I keep finding that what I was googling about was either normal (thank God) or it was too early to diagnose abnormality, and basically every baby is different! 👶🏻 .
From the scale of 1 to 10 (1 being “the baby just hit his head on the floor but whose baby doesn’t so just chill” and 10 being “call the pediatrician asap, baby won’t eat broccoli”), what type of parent are you?
#ootdmommy #clozetteid #ootd #lookbookindonesia #mamadaily #momblogger #wearthisnext
post
5 likes
see more from this collectionInstagram

MORE WYNNEPRASETYO POSTS

These days, I can typically be found near the frid...
Wearing beautiful Batik dress @batikkammi - swipe ...
Styling husband's clothes! Daripada duduk manis aj...
Iya memang ada double chin nya kok aku dari dulu. ...
Selamat hari Minggu! Yuk kita mulai dari diri send...
4x berturut-turut ngepost foto yang tangannya meny...
Kalau bisa milih antara menjalani 2020 sebagai ana...
Umur udah mau 30, baru punya skincare routine buat...
Observasi diri sendiri: aku menyadari makin ke sin...
Swipe ➡️ 3 looks with this silhouette-flatteri...

MORE FASHION POSTS

幸福 —— 因為他給了我百分之百的自...
Ngonten disaat pandemi
.
Pose jadi gak tenang, apa...
Wearing Neon Is Easier Than Ever — Here Are 5 Lo...
Baru sekali coba dan aku udah jatuh cinta sama @ch...
Semenjak pandemi, membuat aku dan Raisha lebih ban...
Such a gloomy day ⛈🌫 but not with my lipstick...
Aku mau share tempat yg nyaman buat nyari inspiras...
In every step you take, keep your feet firmly on t...
Rapih + tipis banget sih‼️sukaaaa ☺️. Ini ...
Hallo Bebs
Aku mau review produk Diva Beauty Drin...

MORE BEAUTY POSTS

Sedang mencari serum untuk mencerahkan? Kamu bisa ...
Details of my New Normal but Extra eye look ✨✨...
Upload foto lama yg belum ke upload dulu 😅
.
Ad...
K, Before You Slather Olive Oil on Your Hair, Read...
Mall sepi 😁
.
.
.
Btw ini throwback di masa seb...
Giveaway ❤️Haaaii.. Kali ini aku bersama denga...
.
Tragedi foundation yang terlewatkan karena jatuh...
The details 🦋.Produk :• Eyeshadow : @ucanbema...
Nyobain pasangan cantik dari Love Beauty and Plane...
Andelan bangeet nih buat ngunci make up .. tinggal...

Advertisement