OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Saat berpergian main, kamu harus banget mengenakan pakaian yg nyaman dan tetep stylish. Kadang aku cuek bgt dan asal aja gitu milih outfit buat pergi pergi. Yg penting nyaman *eh .Dan aku pilih pake Jannis Pants Beige nya @havvalabel agar memudahkan ku bergerak seharian kemanapun dan aktivitas apapun. .Seeeenyaman ituu celana kulotnyaaa.. #TheNewBerrybenka #Berrybenka #berrybenkaxme #mexberrybenka #mahanxberrybenka #clozette #clozetteid #clozetter #clozetteindonesia @clozetteid @berrybenka #mahaninstyle
post
1 like
Categories : casual
see more from this collectionInstagram

MORE CASUAL POSTS

Strolling aroud in style. Clozetter @isnadani tamp...
Dah lama banget gak ootd-an!
Got this dress on @za...
Black and White Monochromatic in @wework.rtw x @wu...
Life is not perfect but your outfit can be. Image ...
Sometimes you’re just one click away ✏️
.
....
Monotone dressing is still here to stay. Clozette ...
Mumpung sedang punya banyak waktu weekend ini, kam...
Need a little sparkle? Earrings by @eizel.id .. #Oo...
Beauty comes in many shapes and sizes, don't let a...
Keep it comfy yet stylish for your weekend wear. H...

MORE FASHION POSTS

Cara pake skincare checkkk ✔️
-
Anggep muka ka...
3 Tipe Cewe Tinggi:
- Tinggi karena naik tangga,
...
Fuchsia - energizing, uplifting, feminine and bold...
July 8, 2020
Loving this Beauty Buffet Pink Collag...
Happiness! 🌅
——————
#clozetteid
#m...
work work work.....
My Outfit of the day

==========================
...
Thank you Clozette
Black kinda day ➕

Always thanks love for the sh...
Pake bulu mata @artisanpro Touche 6731 langsung ma...

MORE BEAUTY POSTS

After makeup or/and filming a tute, there must be ...
Kalian tau nggak kalau sel kulit pada umumnya berg...
💄
.
Setelah sering banget out of stock, finnaly...
Banyak banget artes kepop yang comeback busedd. Mu...
#pinkwednesday ala Clozetter @glowlicious. Spot yo...
Sneakpeak dulu deh 😜

Foto #ootd mana???? Belum...
In love, one always starts by deceiving oneself.. ...
You would not believe your eyes...
👁👁
Have ...
As said previously, gw beli lagi donk The Third, d...

Advertisement