OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
LATEPOST: Fri, Sept20th, 2019---💜🇮🇩📰📚🏫 Welcome to Sensei's cubicle hehe!Semester ini Hesti sensei mengajar Dasar-Dasar Penulisan dan #SejarahModeNusantara 📚 So... jangan heran kalau bakal melihat Sense8 ke kampus pakai style yg #Nusantara bingitz 😁 Just like today...Sensei memakai #kebayabeludru hitam yang pernah dipakai untuk acara lamaran/tunangan dulu 💍 tapi kali ini ga make bawahan rok batik lagi, dimodif sama #lacedress from #Harajuku 🗻😎 Cucoklah yaaah...--- #nhkkawaii #Polimedia #hootd #nationaldress #modestwear #modestfashion #clozetteid
post
Categories : casual
see more from this collectionInstagram

MORE CASUAL POSTS

Denim never fail 💙

Btw kali ini #1010ootd aku ...
Yup i am a person like small bag but this not a no...
Welcoming @dnarsindonesia plane livery with @airas...
Wake up every day with purpose, with goals, with i...
to the woman reading this with a tired soul and a ...
misi misi, numpang lewat dulu kak🤣 #kibasrambut ...
Don’t forget you’re human too • It’s okay ...
Coffee. Smile. Laugh. Repeat...📷 @williamiskand...
It’s a wrap for #JFW2020 Day☝🏻

Honored ...
If i can tell you one of my favorite thing about m...

MORE FASHION POSTS

No caption needed.. 💐❤
-
#flowers
#OnieOOTDSp...
Selamat hari Kamis ❤ Rayna pakai selimut @little...
“If people are doubting how far you can go, go s...
Stok foto lama, mood booster pagi ini yang udah ma...
—— tips foto untuk petites: ambil angle agak b...
57 Long-Sleeve Going-Out Tops to Add to Your Night...
DIY: How To Make PRADA Feather Jeans for $40!! (De...
9 EASY | DIY Clay Marbled Earrings - YouTube
DIY Safety Pin Earrings - YouTube
도자기 주얼리 만들...

MORE BEAUTY POSTS

Berasa gak sih makin hari makin panas?? dirumah aj...
Pagi teman-teman, subuh hari ini tidak sesejuk sub...
HOW TO: BRAIDED PONYTAIL HAIRSTYLES 👱ðŸ...
EASY SUMMER HAIRSTYLES WITH A SCARF - YouTube
BARANG WAJIB MASA KEHAMILAN ! - YouTube
Victoria’s Secret Hair Tutorial | Martha Hunt...
Fixing my Frizzy Hair | The Journey to Nice Hair. ...
Halloween Hair: Nancy Wheeler | Stranger Things x ...
EASY FALL HAIRSTYLES 2019 🍂 FALL HAIR TREND...
TOP PRO TIPS FOR THIN HAIR! | Brittney Gray - YouT...

Advertisement