OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
“It’s a twin thing. 10 tiny fingers, 10 tiny toes, 2 babies to cuddle, 2 babies to snuggle, 2 babies sleeping side by side, 2 babies growing side by side, 2 babies chatting, 2 babies giggling, 2 heart melting smiles, 2 heart melting kisses, 2 best friends to share their life together, with double the hugs and double the love!” ❤️✨ #KisahAraya_______PS: yg suka nanya "kenapa jarang post foto or video twinnies lagi?" Soalnya gue males foto or video twinnies dicuri jd ya udahlah gue sangat membatasi aja ye kan~ 😪 #clozetteid #singlemom #mombloggerindonesia #mamablogger #twinmama #twinmom #blessedwithtwins #twinning #twinslife
post
5 likes
Categories : motherhood
see more from this collectionInstagram

MORE FASHION POSTS

Makeup simple pake @jafracosmetics Jafra Long Wear...
Aug 11, 2020
They said, don't compare your Chapter...
Sweater Weather 🤗 my favourite kind of outfit: ...
This look inspired by @rachgoddard ! #hazeegg
Jadi...
Sadar atau enggak, gw tuh jarang banget share sepu...
幸福 —— 因為他給了我百分之百的自...
Ngonten disaat pandemi
.
Pose jadi gak tenang, apa...
Wearing Neon Is Easier Than Ever — Here Are 5 Lo...
Baru sekali coba dan aku udah jatuh cinta sama @ch...

MORE BEAUTY POSTS

Sedang mencari serum untuk mencerahkan? Kamu bisa ...
Details of my New Normal but Extra eye look ✨✨...
Upload foto lama yg belum ke upload dulu 😅
.
Ad...
K, Before You Slather Olive Oil on Your Hair, Read...
Mall sepi 😁
.
.
.
Btw ini throwback di masa seb...
Giveaway ❤️Haaaii.. Kali ini aku bersama denga...
.
Tragedi foundation yang terlewatkan karena jatuh...
The details 🦋.Produk :• Eyeshadow : @ucanbema...
Nyobain pasangan cantik dari Love Beauty and Plane...
Andelan bangeet nih buat ngunci make up .. tinggal...

Advertisement