OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Malas dandan karena takut nempel di masker? 😌
Kyknya km kudu coba ini deh, cushion buat yellow undertone yang sangat cover up , cepat kering, dan stay all day 🥰
Ak uda pake ini sampai habis n ud ganti refillnya skrg!! Jadi emg sebagus itu 👌🏻
@superfacestudio tjjaangg 👍🏻
Yg mau beli ada harga special loh! Click link di bioku 💋
@charis_celeb
.
.
.
#CharisSeleb #Clozetteid #beautyreview #BloggerSurabaya #SurabayaBeautyBlogger
post
1 like
see more from this collectionInstagram

MORE AMANDATORQUISE POSTS

Since pandemic we must wear mask whenever we go.
...
From interest to fall in love ❤️ Seriously! Yo...
Uda seminggu nih pake serum rekomendasi kalian ✌...
🗓 Our 2nd Anniversary Actually this’s my 1st ...
Friday means Time To Pamper Yourself 💆🏻‍...
Gimana 1st day puasa?
Yg semangat ya, tinggal beb...
Search a gift for your loved one?
How about a Birt...
Penting banget buat selalu pakai sunscreen! 😎Se...
Today #ootd 👋🏻
My height around 171cm and it...
The long weekend it’s over. Did u have a good ti...

MORE FASHION POSTS

the real me ❣🤎
the real me ❣🤎
the real me ❣🤎
about last night🌃✨
Yuhuu! Enjoy my Vacation
heyy welocome in my journey
Haiii perkenalkan nama aku Lia ketertarikan aku di...
Hello fellas, my name is Rajaul Khairi, you can ca...
Yang jauh itu bukan jodoh tapi kita yang kurang de...

MORE BEAUTY POSTS

the real me
the real me
Just added to my new skincare routine! #clozetteID...
Permasalahan rambut dan kulit kepala yang sering b...
Ariul 7Days Mask Duo!Level up with duo power, wake...

Advertisement