OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Bener-bener nongkrong sekarang udah sebulan skali aja 🤪😅 bulan lalu kalian berapa kali nongki ? Ga harus sama siapa-siapa sih, sendiri juga kehitung. ..Bulan ini pas pulang belanja mingguan, saya sempatin nongki di cafe, makan & minum, ngemil sambil kerjain bebikinan, sendirian , di cafe yang sepi pula. Abis itu baru pulang bawa jajanan untuk anak-anak dan suami 😅..Salah satu cafe yang tidak padat dan as always jadi cafe nyaman buat konsen tuh @numericca29 deh. ..Saat ini kita masih harus patuh sama protokol kesehatan, kalau saya sih masih tidak kumpul-kumpul, mau jalan atau nongkrong ya lakukan sendirian aja, tidak mengajak dan diajak. ..Happy weekend all 🥰 #clozetteid #ootdnewnormal #bloggermakassar #lifestyleblogger #nongkicantik @nongkicantiks
post
1 like
Categories : casual
see more from this collectionInstagram

MORE CASUAL POSTS

Talking about Monday, can we just hang around with...
Tees and jeans kinda weekend. Image shared by Cloz...
Clozetter @blissandglaze shared her OOTD from the ...
Pleats kinda day! Image shared by Clozette Ambassa...
💃🏻
Holiday mood is here, already! Image shared by Clo...
Clozette Ambassador @bebelicious shared her cute s...
Black on black outfit idea, shared by Clozetter @l...
Sage outfit for your serene weekend. Image shared ...
White shirt styling ala Clozetter @isnadani. Simak...

MORE FASHION POSTS

Bosan dengan frame kacamata itu-itu aja? Atau peng...
You'll Wanna Check Out These Amazing Makeover Idea...
Its monday.. but its OK 🌈🌈
Here's why a pair of black trainers could be your ...
Create a grand fashionable Ramadhan look with Line...
Tips untuk Membuat Sepatu Boots Terasa Lebih Nyama...
Working attire inspiration by Clozetter @auliarw. ...
This Is How to Style Your Jeans in 2021 in Case, L...
Welcoming this Hari Raya, LeSportSac is having a M...

MORE BEAUTY POSTS

Lassie Newfangled: [Review] CHARIS N+ Clear Toner
How to prep your skin for flawless makeup: https:/...
Throwback to Raya look by Clozetter @btariskr. Sim...
5 Cara Memiliki Rambut Yang Indah Setiap Hari Sesu...
HelloBody, Rangkaian Skincare Vegan Asal Jerman Ki...
Ramadhan Special Deal is still available at Yves R...
Panasonic Beauty Hair Styler Straightener Brush Ir...
Nah, Ini dia Makeup lokal dari @lookecosmetics ...
The *only* 25 beauty secrets you'll ever need to k...

Advertisement