OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

(BLOG : aiyukiaikawaii.blogspot.com) (YOUTUBE : aiyuki aikawa) ART-ist, Creative Content Creator, J-Beauty Vlogger - Blogger, J-Style MUA, Face-Lips Painter, SFX Artist, J-Singer-Song Writer, Fashion Illustrator

Instagram

One month full of photosession for my brand new beauty products. Sorry for the lack of update about my daily life. And sadly, i can't too many events during these months, because i have to focus on this project. The 1st photosession for the package cover and beauty booklet will be located in my home country, Indonesia. And the another photosession will be located in other country where the inspiration came from.
.
Because i will launch more than 10 variants and various style, so it will takes so much times to do it perfectly. I have to make sure that everything look perfectly perfect from head to toe. From makeup, fashion, mix & match, hairstyle, accessories, pose, etc.
.
With love ❤
YUKI
.
.
#makeupaddict #beautyinfluencer #makeuptutorial #clozetteid #Makeup #Cosmetics #Cosmetic #style #Blogger #Blog #asian #Beauty #Cute #girl #Japanesemakeup #Kawaiimakeup #fashion #メイク  #ヘアアレンジ  #makeup   #style  #beauty  #kawaii  #ファッション  #かわいい
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Smooth, flawless skin and youthful complexions. If you ever wondered how someone appear not to age and always boast flawless faces? It's a combination of two things : Perawatan dari luar (skincare) dan perawatan dari dalam (konsumi buah, sayur, vitamin).
.
Untuk menjaga kesehatan kulit, selain dengan rangkaian skincare, juga penting menjaga dari dalam seperti mengurangi makanan yang banyak mengandung minyak, mengkonsumsi sayur, buah yg tinggi serat, dan banyak minum air putih.
.
Yuki termasuk tipe yang cukup picky dalam memilih produk yg akan Yuki pakai/konsumsi Karena tak mau main-main dengan kulit, jadi hanya produk tertentu yang dirasa aman dan baik untuk kulit yang akan Yuki coba. Dan di postingan sebelumnya, Yuki merekomendasikan Diva Beauty Drink yg Yuki ulas secara lengkap di video ini. (for the full ver. video, click the link on my bio 👆👆)
.
Kamu bisa mendapatkan Diva Beauty Drink di berbagai e-commerce (Shopee, Kalbe Store, TokopediA, JD.ID, Lazada) - Offline store (Indomart, Watsons, Superindo, Carrefour, etc.) dan dapatkan voucher diskon 30% utk pembelian Rp 150K di Kalbe Store. (KODE VOUCHER : DivaXAiyuki01)
.
.
.
.
@clozetteid @divabeautyid
#GlowLikeDiva #DivaBeautyDrink #BBIxDivaBeauty #DivaBeautyXClozetteIDReview #ClozetteID #ClozetteIDReview #skincare #collagen #antioxidant #beauty #glowingskin #beautiful #makeup #makeupbold #healthyskin #IndonesianBlogger #Blogger #BeautyVlogger #BeautyVlogger #BeautyInfluencer #asianmakeup #BeautyBloggerIndonesia #BeautyVlogger
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sebagai seorang yg sangat aktif & produktif baik di depan juga belakang layar. Di berbagai bidang profesi yg menuntut Yuki utk selalu tampil maksimal, tentunya menjaga kesehatan dan elastisitas kulit merupakan suatu kewajiban. .
Kulit yg sehat akn terlihat glowing alami dan flawless, itu juga akan memengaruhi hasil akhir makeup. Sebagus apapun kualitas makeup yang dipakai, tidak akan maksimal bila kulit tidak sehat, yang ditandai : kulit terasa kering, kasar, tertarik, beruntusan, jerawat, dan lain sebagainya, tidak terjaga elatisitasnya.
.
Kalbe mengeluarkan Diva Beauty, minuman yg mengandung Kolagen, antioksidan dan juga vitamin E. Semuanya merupakan bahan-bahan yang sangat dibutuhkan kulit untuk menjaga elastisitasnya.
.
Semakin bertambahnya usia, produksi kemampuan tubuh utk memproduksi kolagen akan berkurang sehingga menimbulkan tanda-tanda penuaan, seperti kerutan. .
Kandungan 3 bahan utama berupa dalam @divabeauty kolagen (menjaga kekencangan, kekenyalan, dan kelembaban kulit), antioksidan (terdiri dari pomegranate, acai, acerola, dan grape seed untuk melindungi kulit dari radikal bebas serta mencegah munculnya noda hitam pada kulit akibat paparan sinar UV), vitamin E (membantu mempercepat pertumbuhan sel baru), yang mana semuanya sangat baik bagi kulit. Dengan minum rutin 2 botol setiap harinya selama 2 minggu.
Diva Beauty Drink membantu mencukupi kebutuhan kolagen agar kulit tetap terjaga elasitasnya. Meregenerasi sel kulit, dan menjaga kelembaban kulit. Hanya 40Kcal per sajian sehingga tidak menyebabkan kegemukan.
.
The full review video will be airing tomorrow!
Kamu bisa mendapatkan Diva Beauty Drink di berbagai e-commerce (Shopee, Kalbe Store, TokopediA, JD.ID, Lazada) - Offline store (Indomart, Watsons, Superindo, Carrefour, etc.) dan dapatkan voucher diskon 30% utk pembelian Rp 150.000 di Kalbe Store .

@clozetteid
#GlowLikeDiva #DivaBeautyDrink #BBIxDivaBeauty #DivaBeautyXClozetteIDReview #ClozetteID #ClozetteIDReview #skincare #collagen #antioxidant #beauty #glowingskin #beautiful #makeup #makeupbold #healthyskin #IndonesianBlogger #Blogger #BeautyVlogger #BeautyVlogger #BeautyInfluencer #asianmakeup #BeautyBloggerIndonesia #BeautyVlogger
see more from this collectionInstagram
+ View more details
As requested! Yang paling sering ditanyain ke Yuki : 'Kak, ajarin makeup daily pake produk lokal yg affordable buat kantong anak sekolah donk'.Ok siap! Stay tuned yaa girls 🙆 new video will be airing 🔜... #Dailymakeup #daily #simplemakeup #clozetteid #Makeup #Cosmetics #Cosmetic #style #Blogger #Blog #asian #Beauty #Cute #girls #Japanesemakeup #Kawaiimakeup #fashion #メイク  #ヘアアレンジ  #makeup   #style  #girl  #beauty  #kawaii  #ファッション  #かわいい
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
K-Beauty skincare alert - Vitamin serum for my skin to prevent aging. I do really care about my skin condition. I always do my best to keep my skin healthy and glowing. Skincare from the outside, and eat fruits & vegetable to give my skin nutrients from the inside..I also have a vitamin serum for my skin, with 71% vitamin extract from Jeju Citrus. Frudia Citrus Brightening Serum will restore my healthy skin, give a natural glow and make my skin bright and hydrating my skin..This vitamin serum containing Jeju Tangerine Peel Extract and natural fruits to brighten skin. This vitamin serum can be used on all skin type, especially for my sensitive skin. .I use Frudia Citrus Brightening Serum from @frudiaindonesia twice daily for the maximum result, after wakeup in the morning and before i go to bed. I apply on my face and neckline as a first step for my skincare routine. .Why i'm so concerned about my skin condition? When my skin is in the best condition, my skin will look flawless and healthy - the reflection of optimized vitamin and nutritions. That's why i always keep my skin healthy from the inside and outside.... #sbbxfrudia #sbbreview #sbybeautyblogger #KoreanBeauty #Kbeauty #Korean #KoreanMakeup #BeautyBlogger #BeautyVlogger #clozetteid #Makeup #Cosmetics #style #Blogger #Blog #Beauty #girls #メイク  #makeup   #style  #girl  #beauty  #kawaii
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Video unfaedah yg direkam iseng tentang hal yg paling nyebelin pas lagi filming/photoshoot : ketika tetiba laper di tengah2 proses.😒 kalo udah lipstick an suka males makan, minum aja pake sedotan biar ga perlu touch up lagi pas lanjut filming. Kalo udah laper banget cuman ganjel pake biskuit kaya gini 😔 The struggle is real, babe!... #pinkhairedgirl #pinkhair #Bunny #Rabbit #pink #pinkmakeup #clozetteid #Makeup #Cosmetics #Cosmetic #style #Blogger #Blog #asian #Beauty #Cute #girls #Japanesemakeup #Kawaiimakeup #fashion #メイク  #ヘアアレンジ  #makeup   #style  #girl  #beauty  #kawaii  #ファッション  #かわいい
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sun Powder! The next K-Beauty product that i want to share with you, pretty..Sunscreen is a must! Before i go out, one thing i should never forget is : applying sunscreen before wearing makeup. I've realized if UV light effect will cause chronic skin damage like : sunburn, freckles, darkspot, wrinkles, also skin cancer. That's why, i need UV filters to protects my skin against all those skin problems, to protect my skin from the harmful effect of UV light..To be honest, sometimes i feel so lazy to put on a creamy sunscreen because its texture make my skin feel so sticky. And then i was so happy when Catrin sent me one products that i really need 😀 Sun Powder! .Catrin Natural 100 Mineral Sunkill RX, a weightless, sheer mineral sun powder that blurs and minimizes the appearance of lines and pores. Also containt SPF 46 PA+++ to protect my skin from UV light. .This is the first time i've tried this kind of product. Of course this is sounds interesting because i don't have to wear a sticky sunscreen again all over my face and body. I can apply this sun powder for face after makeup and body to protect my skin from UV rays. .If you want to buy this product, you can save USD -2.95 (USD 14.95 👉 12.00) using AIYUKI8's Exclusive Offers through :https://hicharis.net/[email protected]_official @charis_celeb #Charis #CharisCeleb #CatrinNatural100MineralSunkillRX #SunkillRX #CatrinSunkillRX #sunpowder #sunblock #sunscreen #KoreanBeauty #KBeauty #Korean #KoreanMakeup #BeautyBlogger #BeautyVlogger #clozetteid #Makeup #Cosmetics #style #Blogger #Blog #Beauty #girls #メイク  #makeup   #style  #girl  #beauty  #kawaii
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sebagai seorang wanita yang aktif di depan dan belakang layar memang butuh effort yg lebih ekstra. Dibelakang layar bikin konten, merealisasikan ide, dari konsep hingga eksekusi di berbagai bidang, events, dll. Dan didepan layar harus selalu tampil prima..Biasanya pas datang bulan, suka bikin ga nyaman, apalagi kalau harus aktif mobile. Nah kemarin Yuki nyobain FeelWell, pembalut kesehatan super tipis yang bikin nyaman meskipun banyak gerak. Dilengkapi dengan Nano Technology Strip yg membantu memperlancar sirkulasi darah, menjaga kelembaban area kewanitaan, Anion Strips sebagai antivirus & bakteri untuk menekan bau anyir darah. Daya serapnya tinggi, jadi tenang walaupun harus banyak gerak dan pada saat tidur karena mengurangi resiko bocor..Ini pertama kalinya Yuki nyobain pembalut sehat yg super tipis dan daya serapnya tinggi kaya gini, dan memang senyaman itu, jadi gak berasa kalau lagi datang bulan karena super tipis dan tidak terasa mengganjal sama sekali, juga daya serapnya yg tinggi jadi bebas bergerak dan gak takut bocor..Untuk full reviewnya will be airing soon on my blog! Stay tuned pretty ❤.Feel Well Sanitary Napkins tersedia dalam 3 varian : ❤ Pantyliners (155mm)❤ Day (245mm)❤ Night (290mm).Info pemesanan : 0877-1993-8686 (Pengiriman area Surabaya flat rate Rp 5.000)[email protected] @sbybeautyblogger #Sbbxfeelwell #sbbcollab #feelwell #pembalutsehat #pembalutkesehatan #feelwellid #blog #indonesianbeautyblogger #bloggerindonesia #Surabayabeautyblogger #BeautyBlogger #BeautyVlogger #clozetteid #style #Blogger #Blog #Beauty   #makeup   #style  #girl
see more from this collectionInstagram
+ View more details
When you have to pose all day for a bunch of new products.🙋 Ah btw, Happy Sunday dear!... #pink #pinkmakeup #clozetteid #Makeup #Cosmetics #Cosmetic #style #Blogger #Blog #asian #Beauty #Cute #girls #sunday #Japanesemakeup #Kawaiimakeup #fashion #メイク  #ヘアアレンジ  #makeup   #style  #girl  #beauty  #kawaii  #ファッション  #かわいい
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top