OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Holiday jn 2020 be lyke.......this.
Holiday nowadays is not as dreamy as it was. Just going around my town and office.
Stay healthy guys ❤
#virtualphotshoot #london #holiday #travelgirl #photoedit #europe
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Feeling so vintage with the scarfs from @darlingrabbits
You can wear it as bandana, headband, scarf, or twilly. So simplet, yet stylish ❤
#scarf #vintagelook #vintagefashion #vintagescarf #twilly #colourfuldaybyme
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Warning! Don't forget to wear your mask on! Gw udah liat akhir2 ini banyak yg lepas masker walaupun lagi ga makan. Bersin dan batuk sembarangan. Secara ga langsung nularin orang2 sekitarnya kan. Foto di luar kalopun hrs baca buka masker, gw cepet2 pake lagi. Kalo ulang bru lepas lagi. Yuk jangan lalai karena kita harus selesein rantai Covid-19 ini. Happy friday ❤
.
#pakaimasker #covid19 #healthprotocol #maskerkain
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Exactly 1 year ago, I arrived at Seoul, South Korea and started my holiday. Today , I just go around in town due to this pandemic. Please end this pandemic soon 🙏Stay healthy and safe ❤ #sisytravelingdiary #covid19 #dirumahaja #stayathome........ #ootd #photooftheday #beautifuldestinations #kodakfilter #itaewonclass #korea #travelinladies #tutorialedit #photoedit #like4like #tiktokchallenge #kodak #clozetteid #anysongchallenge #socialdistancing #travelsingapore #thewanderingtourist #travel #arumdalufarm #jeju #seoul #camera
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Happy Sunday ❤
Just one day for rest and stop doing my work.
Just relaxing and have my Sunday service.
That's why I have to finish all my work before Sunday.
#balivibes #jakartarasabali
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Seru banget kemaren aku abis join virtual event Wardah Beauty Fest tgl 3 dan 4 Oktober di websitenya Wardah dalam rangka memperingati 25 tahun perjalanan Wardah bersama para peremupaun Indonesia❤ Acaranya rame bgt, ada talkshow, launching produk baru dan scholarship programme, bazaar online, dan music performance dari kak @hangginiAku ikutan launching Wardah Exclusive Matte Lip Cream x Ayang Cempaka. Ada 3 shades nih:• 08 Pinkcredible• 09 Mauve On!• 10 Berry PettyWarnanya dijamin bikin kamu lebih cantik dan lip creamnya ga lengket di bibir, malah bikin bibir lebih moist! Oh ya  produk ini ga hanya sekedar lip cream, tapi punya makna yg dalam serasa bisa embrace all women in Indonesia and we should be aware of breast cancer too. So inspirative! ❤@wardahbeauty #CantikmuSiapHadapiDunia #25tahunWardah #WardahBeautyFest2020
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hectic days making my sleeping time decreases, resulting on my eyebags 😥
If this bad habit continues,  then it will fasten the aging of my skin.
Thanks to Filorga, a brand with unique DNA made from France to save my face skin from aging. I tried this Filorga Discovery Kit Anti aging Best Seller from @lazada_id and @filorga_indonesia_official which consists of :
1. Time Filler for wrinkle smoothing
2. Optim eyes for hydrating /nutritioning
3. Meso-mask (perfect radiance)
4. Solution micellair for cleansing
They are available for travel size and easy to carry on. You can buy them on Lazada at only Rp 268.000 from Rp 816.900!
Grab them fast ❤
#FilorgaIndonesia #FilorgaID #france #skincare #antiagingskincare
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
FREE DELIVERY* For Kelapa Gading area.Udah hampir seminggu PSBB di Jakarta. Pada belanja serba online ya jadinya, tapi kadang kalo belanja online, pada gatau kan barangnya beneran bagus atau ga. Nah, gw ke ministore @asiajaya.kelapagading buat liat produk2 mereka biar gw yakin kalo produknya bagus dan fresh. Jadi ke depannya gw bisa belanja online di sana.......Toko Asia Jaya ini menjual sembako spt beras, minyak goreng, telor, daging sapi, ayam negeri, ayam kampung, dsb. Selain itu juga menjual bumbu dapur, obat2an, pulsa, kopi, minuman, dan jus Albufast (buat stamina, diabetes, dan meningkatkan albumin). Ayamnya dijual 1/2 kg dan 1 kg, trs dipacking rapi dlm box plastik. Bener2 rapi dan gw juga udah belanja daging sama ayam mereka.Good news, free ongkir minimum belanja 200rb utk area Kelapa Gading. Kalo area luar Gading, kalian bisa order via DM, WA, atau Tokopedia. Pengantaran bisa pakai Help biar lebih murah (10 km only 10rb ongkirnya!). Jadi seneng deh belanja di sini krn yg gw order sama dgn yg [email protected]: Kepin StoreWA : 087889517889. #buah #sayur #jualayamkampung #jualdagingsapi #tokosembako #ministorekelapagading #psbbjakarta #belanjaonline.
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
BARE FACE, NO MAKEUP
Wearing this pretty brown-colored softlens by @pinkicon_shop the largest circle lenses distributor in Hong Kong. They have variety no.1 colored contact lenses in Japan and Korean brand. They also have 1-day and 1-month softlens. I wear "Eyeddict by Fairy, 1-Day lenses" brown color.
Feeling so calm and not dry after o hours using these.
Just visit their IG @pinkicon_shop or their web www.pinkicon.com/en-us/
Special offer buy 3 get 1 free and shipping worldwide !
#softlens #hongkong #japan #korea #koreanbrand #japansoftlens #selfie #tapfordetails #nomakeup #noedit
Categories : selfie
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top