OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Kangen banget jalan2 ke cafe, foto cantik, tapi masih belum berani keluar. Kalian udah berani keluar hangout belum? ❤
.
.
#ootdspot #tapfordetails #cafe #newnormal
2 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Finally, #voguechallenge accepted! Taken at Cappadocia, Turkey.
Kinda miss this place so much❤❤
.
#sisytravelingdiary #sakura #europe #istanbul #cappadocia #travelinladies #ootdfashion #tapfordetails
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
by
onto
+ View more details
Sometimes, you want to go to a new world when life is sucks at the former one.My kind of #mirrorchallenge since it's quite hsrd to get the angle. How about your New Normal life?Inspired by #rahajengmagicmirror by @mariarahajeng @elizrahajeng . #newnormal #magicmirror #pixaloop #tapfordetails.......... #ootd #photooftheday #beautifuldestinations #iphoneonly #photoedit #ootdspot #like4like #paris #postthepeople #travelingwomen_ #clozetteid #travelinladies #jewelchangi #thewanderingtourist #travel #marinabaysands #singapore
3 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
NEW BLOG POST. LINK ON BIOMenurut kalian, apa sih yg bikin kalian merasa lebih "live" belakangan ini? Kalau Thirst For Life versiku, aku suka fotografi dan baca blog kecantikan. Selain menambah wawasan baru, aku juga tentunya mau selalu up-to-date tentang beauty product biar aku makin sering sharing konten dan positive thoughts ke kalian semua. .................Biar kita makin pede, penampilan harus tetap dijaga loh walaupun di rumah aja! Kulit lembab dan terhidrasi adalah modal dasar kulit sehat, makanya aku selalu pake produk dari LANEIGE yang cocok di kulitku dan bikin kulit wajahku lembab. Kali ini aku cobain limited editon produk LANEIGE, yaitu Water Bank Hydro Essence dan Cream ...............Setelah dipake hampir 2 minggu, aku merasa kulitku lebih segar, kenyal, dan moist! Waterbank Essence LANEIGE dengan green water teknologi bisa meningkatkan level kelembaban kulit naik 35.6%  dalam 2 minggu pemakaian dan ini sudah teruji klinis lho. Selain itu, kandungan antioksidan yang diekstrak dari beragam tumbuhan hijau mampu membuat kulit nampak lebih bercahaya 0,6% dalam 2 minggu (telah teruji klinis).Worth to try on girls! Packagingnya juga unik dengan desain holographic di boxnya.Nah, apa Thirst For Life versi kalian? #WaterBank #Laneige #ThirstForLife #ClozetteID #ClozetteIDReview #LaneigeXClozetteIDReview #laneigeindonesia #essence #hydratingcream #hydratingessence
3 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Happy Sunday❤ Another picnic at the back of my house. My lunch is supported by @kazuhiro.id with their delicious meal : beef gyudon, gindara saikoyaki, oyakodon, and chicken katsu sandwich for snack. The sauce is sooo delicious, but lil' bit too salty for me. As for the meat, they are so good, especially the gindara.For tea time, @solliecake supports with their cute pieces of bread of Rilakkuma (choco) and Anpanman (cheese) perfectly match with their honey-base coffee latte and espresso or you can choose Real Belgian Chocomilk 👍Thank you for sending me these delicious meals for my picnic at home 😂😂. #picnic #japanesefood #rilakkumabread #anpanman #coffeelatte #latte #piknik #belgianchocomilk #rilakkuma #rotiunyu #rotikarakter #cakedecorating
angellinpm 16 Jun 2020
so cuteee~~
5 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Welcoming to New Normal.
No water fountain at Jewel Changi now 😢
Are you ready for traveling or just #stayathome ?
You need to do 14-days quarantine in chosen hotel or you can pay the 4 and 5 star hotels chose by yourself.
.
.
.
.
#sisytravelingdiary
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ootd #photooftheday #beautifuldestinations #gardensbythebay #iphoneonly #hermes #ootdspot #like4like #futuretogether #postthepeople #travelingwomen_ #clozetteid #travelinladies #jewelchangi #changi #thewanderingtourist #travel #marinabaysands #singapore #VisitSingapore
angellinpm 16 Jun 2020
stayathome T_T
5 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
SWIPE FOR REAL PIC
Happy Sunday all! I did some picnic photo concept yesterday and quiye challenging because we cannot go outside. Hence, I edit the grass. Not a perfect pic, but I think my will to have a picnic has been granted.
#picnic #virtualpicnic #picsart #picnicspot
.
.
.
.
.
.
.
.
#ootd #photooftheday #beautifuldestinations #jewelchangi #iphoneonly #bungamatahari #mukbang #virtualphotshoot #aesthetic_photos #travelinladies #linestylebuy #travelsingapore #dirumahaja #travelingwomen_ #clozetteid #thewanderingtourist #travel #marinabaysands
5 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Finally selfie pake filter juga *telat 😂
Nambahin efek cloudy foggy gitu, inspired by @dianaohy
Anw, khusus Jakarta, PSBB diextend nih. Kalian happy atau lbh milih cepet2 New Normal? Yuks komen di bawah.
#newnormal #PSBB #selfie #instagramfilters #masker
4 likes
Categories : selfie
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top