OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
BOBA MILK ICE CREAM @tigersugarindonesia
Have you tried it? The taste is quite similar with the boba drink since there are boba pearls inside the brown sugar ice cream. So yummy!
#tigersugar #bobamilktea #boba #bobadrinks #tigersugaricecream
.
.
.
.
.
#tiktokindonesia #tiktokfoodies #9gag #foodgram #foodiesjakarta #jktfoodies  #gelato #photooftheday #beautifulcuisines #tiktokfood  #foodnetwork #murahmeriah #noodles #dessert #jktfooddestination #mukbang
3 likes
Categories : lfs
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
Piring Ayam aesthetic ✔
Lagi cara piring aesthetic? Piring Ayam Jago ini bisa jadi pilihanmu. Bahannya dari porcelain, diameter 20 cm, tinggi 3 cm, berat 300 gram. Cat tidak mudah rusak, tidak mengelupas. Bahannya juga tebal.
Sudah tersertifikasi SNI, microwave safe, oven safe, dan dishwasher safe. Free bubble wrap, free kartu ucapan+bungkus kado, dan garansi pecah. Lagi ada promo di @tokopedia nih Flash Sale s.d. 90% &Cashback Kilat 100% di Home Sweet Home Tokopedia! Cek produknya di link BIO ku ya!
#NewYearDeals #TokopediaAffiliate
#homedecor #homesweethome #piringayam #ayamjago
3 likes
Categories : lfs
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
NEW HOPE, NEW FAITH, NEW YEAR
2021 has been tough for some of us and me, starting having my first operation, grandma was sick, Covid delta was so bad  and we lost our beloved people around us. However, there were also good things happened. For the first time, I won a big motorcycle and also a watch, followed by 1 million e-commerce shopping voucher! Life is full of surprises! Now, there will always challenges waiting for us this year and this pandmeic is not over, but remember that God is with us.
Happy new year!
#newyear2022 #newhope #welcome2022 #hello2022 #travelingindonesia
Categories : women
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
NEW HOPE, NEW FAITH, NEW YEAR
2021 has been tough for some of us and me, starting having my first operation, grandma was sick, Covid delta was so bad  and we lost our beloved people around us. However, there were also good things happened. For the first time, I won a big motorcycle and also a watch, followed by 1 million e-commerce shopping voucher! Life is full of surprises! Now, there will always challenges waiting for us this year and this pandmeic is not over, but remember that God is with us.
Happy new year!
#newyear2022 #newhope #welcome2022 #hello2022 #travelingindonesia
Categories : women
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
Mandatory spot kalo ke @bataviapik
Foto di sini sambil nunggu pizzanya dateng!
#pizzadealer #pik2 #bataviapik
cindysibarani_ 14 Jan 2022
Halo sis. boleh nanya sesuatu kah? Gimana ya cara upload foto di clozzete? saya udah buat foto dan caption, klik share, tapi tak terjadi apa-apa. Apakah ada cara atau syarat terten...
lailam_5ee776af48511 21 Jan 2022
ahaha keren banget sih kaaa
6 likes
Categories : women
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
4 likes
Categories : lfs
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
FROM KOREA TO JAKARTA ❤
Congrats to @parisbaguette_id yg baru aja grand opening hari ini di Senayan City, LG floor. Jadi, Paris Baguette adalah #1 Cafe-bakery di Korea Selatan loh dan udah ada 4000+outlet di seluruh dunia 😍
Di sini ada cafenya juga, jadi kalian bisa menikmati roti, cakes, baguette, pasta, coffee, tea, dan sandwiches. Semua bahannya import dari Korea langsung loh!
Happy bgt aku bisa mencicipi langsung signature dish mereka, yaitu Salmon Cream Pasta yg creamy dan lezat! Ada juga Korean Toast Platter yg wajib kamu coba!
Untuk cakenya, ada Red Velvet Cake & Rainbow cake bisa aku saranin buat pecinta dessert.
Lagi ada promo nih!
BCA Promo (credit and debit cards)
Periode 7-23 Januari 2022
1. Buy 1 get 1 whole cake
2. Buy 1 mini cake, get second one for IDR 10K
*exclusive only for BCA cardholder
....
In store promo
Periode 7-31 Januari 2022
1. Dine with us, buy a mini cake for IDR 25K
2. Buy 2 mini cake, get 1 more for free
Tunggu apa lagi? Weekend buruan ke sini dna jadi pertama yg mencicipi langsung roti dan masakan dari Paris Baguette!
#koreanbakery #paris #parisbaguette #parisbaguetteindonesia #senayancity #cafekorea
lailam_5ee776af48511 21 Jan 2022
jd pengen cuss kesana kaaa
4 likes
Categories : lfs
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
Demen bgt foto di sini kyk di foto studio. Berasa di taman bunga ya. Ada spot foto lain ga yg rekomen?
#ootdspot #flowergarden #gardensbythebay #photostudio
Categories : women
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
Demen bgt foto di sini kyk di foto studio. Berasa di taman bunga ya. Ada spot foto lain ga yg rekomen?
#ootdspot #flowergarden #gardensbythebay #photostudio
2 likes
Categories : women
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
loading ...
Back To Top