OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

- @berrybenka Bproject 2017 - Top 5 Lazada Jelazguekreatif - blog : www.passionbylidya.blogspot.co.id - YT : Lidyaagustin01 - IG : @lidyaagustin01 I am Fashion and Beauty Blogger

2 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Gila!!! Nyaman banget seharian ini pakai X2 Bio Four "Green Mango". Dari pagi sampai malem bener-bener gak kering dan gak ganjel sama sekali. .

Nah yuk #BuktiinX2Ramerame dengan cara pakai softlens X2 selama 10-12 jam dan tag ke @x2softlens ! .
.
.

#Lidyareview #Lidyamakeup #makeup #beauty #indobeautysquad #x2softlens #motd #beautyenthusiast #makeuptutorial #facepalette #clozetteid #makeupoftheday #beautybloggers #beautyvlogger
3 likes
Categories : makeup, makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
4 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Thank you for your sharing about "how to build your personal branding" kak @judithyapitana 🙏💗 Sangat bermanfaat buat aku untuk terus berkembang. .
.
.

#ootdlidya #ootd #outfits #fashion #outfitinspiration #style #outfitoftheday #clozetteid #outfitideas #streetstyle #fashionstreet #ootdstreet #explorejakarta #jakartafashion
2 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
@judithyapitana says "inspirasi bukan hanya dari a person aja tp bisa apapun" ketika my friend sibuk foto dibangunan bagus, i dont know why aku tertarik nya sama besi2 pembangunan gedung. Wdyt guys? .
.
.

#ootdlidya #ootd #outfits #fashion #outfitinspiration #style #outfitoftheday #clozetteid #outfitideas #streetstyle #fashionstreet #ootdstreet #explorejakarta #jakartafashion
2 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top