OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Hi there ! Welcome to my clozette page.. will be sharing lots of beauty and lifestyle stuffs ❤️ Feel free to visit my page !

Keep my skin double hydrate with this combo from @biobeautylab ✨
.
• Luxurious facial oil serum
( hydrate, soothing, brightening, antioxidant, anti-aging, anti-microbial )
really love the ingredients, and also the non-greasy textures.
• Phyto power essence
To improve skin textures, brightening, moisturizing and encourages natural glow.
.
#biobeautylab
5 likes
Categories : bty
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
Morning sunshine ! 🌞 don’t forget to give your skin a little love 💓
.
Added this new baby to the skincare routine, @kosecosmeportid moist charge eyezone mask ✨ never thought that eye mask would be so important to me now !
.
Dengan collagen, HA, elastin, astaxhantin glycerin sebagai active ingredients nya yang efektif untuk meregenerasi kulit, mencegah fine lines dan juga menghidrasi kulit. Eye mask ini bisa juga di pakai di area lipatan senyum loh.
.
Kalau clear turn pure mask nya @kosecosmeportid udah jadi one of my favorite sheet mask since 2018 🤩 terutama untuk hydrate my skin.
Ps : All Kose’s products are mineral oil free, fragrance free and no added colour.
.
#ESOKbersamaKOSE #Kosecosmeportid #MaskeranPakaiClearTurn #Clozetteid
1 like
Categories : bty
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
Senka Perfect Whip Berry Bright, the new whip foam variant from @senkaindonesia 🍒
.
Dengan red berries, sakura yoshino, double hyaluronic dan white cocoon essence sebagai bahan utama untuk membersihkan dengan lembut dan membuat wajah cerah serta lembab 🤍
.
Get this exclusively online at Senka Official Store on Shopee or offline at Guardian/Watsons
Full review on my blog
( www.sophietahir.blogspot.co.id )
.
#PerfectWhipBerryBright #WhipItPerfectly
#SenkaIndonesia
3 likes
Categories : skincare
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
Tau ga sih, kalau ternyata hanya shampoo-an aja bisa bikin rambut kita jadi “ rambut capek “ ? 🤔
.
Karena shampoo hanya membersihkan, tapi ga cukup untuk menutrisi rambut.
So that’s why kita butuh suplemen yang bisa menutrisi rambut.
Here it is @panteneid Miracles Hair Supplement yang bisa dipakai setelah shampoo-an untuk menutrisi rambut kita 💗.
.
Aku pakai Supplement Hair Mask nya at least 1 minggu 1x.
karena ini mengandung Pro-V, Biotin dan juga collagen yang bagus banget untuk menutrisi rambut.
.
Yuk cobain !
supaya rambut kuat ke-charged dan ternutrisi hingga 2x lipat
Say no more to rambut capek 👋
#RambutTanpaBatas
2 likes
Categories : hair
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
Achieve flawless looking skin in just seconds with @bskin_id ✨
.
Excited banget buat nyobain 2 produk dari BSKIN yaitu SS Cream & Loose Powder. Kenapa excited ? Karena produk dari BSKIN ini punya main ingredients yaitu royal jelly 🍯
.
Mulai dari SS Cream nya yang langsung bikin jatuh cinta dari pemakaian pertama, karena teksturnya yang ringan, blendable dikulit dengan flawless finishing result yang bikin kulit kelihatan healthy glowing, lalu di kunci dengan loose powder dari BSKIN juga.
.
So happy kemarin saat virtual event bareng BSKIN aku juga dapet free membership HDI. Buat kalian yang mau tau lebih tentang produk BSKIN bisa banget tanya” langsung ke @gri.agsi .
.
Ps : setiap pembelian BSKIN SS cream & loose powder ini, kalian akan dapat free limited edition Kabuki Brush yang super lembut dari HDI ( selama persediaan ada ) ✨
Promo berlangsung 9-15 sept di hdistore.com
.
#BSKINSSCream #BSKINLoosePowder #BSKINflawlesslook #flawlessperfectset #BSKINxClozetteID @clozetteid
Categories : work
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
🥰
Categories : others
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
Ga semua orang punya privilege buat "me time". But for me, harus di adain dong sesekali .. Apalagi buat kulit wajah yang memang ga jarang ditempelin make up, Skincare jadi amunisi utama.
.
Thanks to this must have luxury emulsion from #LaMerID. Kulit aku yang cenderung kering dan sensitif, was rescued by #thehydratinginfusedemulsion. Itulah yang aku rasakan dalam 3 minggu terakhir ini.
.
Biasanya, aku pakai @lamer THE NEW HYDRATING INFUSED EMULSION ini sebelum pakai serum.
Setelah itu, dilanjutkan dengan moisturizer. Teksturnya sangat rich tapi mudah diserap kulit, jadi bikin kulit lebih glowing. This featherlight emulsion with cell-renewing Miracle Broth™️
floods skin with all-day healing hydration to replenish, strengthen and stabilize skin. Its fluid, quick-absorbing texture glides on effortlessly, leaving behind only your most
radiant, healthy-looking skin.
.
This is my best investment i can provide for my skin. Mau coba juga? You can simply reach WA 08170013555 atau klik linktr.ee/lamerid buat konsultasi dan SHOPPING tanpa perlu keluar rumah.
Thank me later ! 😘
.
@lamerindonesia
Categories : skincare
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
So happy to announce that @upmostbeaute special bundle in collaboration with @kellysandco x @shopee_id will be launch very soon only on SHOPEE Local Space Beauty Fest from 18-20 October 💗✨
.
The Special Bundle includes :
• Upmost Essential Face Palette
The all-in-one palette yang terdiri dari blush, bronzer & highlighter. Dengan formula yang aman dan warna yg natural cocok untuk semua jenis kulit.
Ps : It lasts all day !
• 2 in 1 Eyeliner & Serum
With the smudge resistant formula, easy to use and create the most precise black lines on the upper and lower lash line.
.
Available exclusively and in limited quantity, anways bakal banyak discount menarik lainnya hingga 66% loh
Stay tune ladies ! 🥰
Categories : makeup
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
Adding new baby to my skincare routine 🖤
.
The Hydrolyzed Roe Glowing Capsule by @unitouchfrance @unitouchindonesia , contains rich serum made with caviar extract & hydrolyzed collagen for bright and youthful skin ✨
.
Purchase this only at @sephoraidn
Categories : makeup
see more from this collectionMy Closet
+ View more details
loading ...
Back To Top