OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Hello, I am Chelshea, content creator of www.chelsheaflo.com. A fashion designer who influenced a lot by art that comes in fashion and beauty form.

IU enough? 😂🙈.Recently I wear red quite often and this kind of red lip cream @blackrouge_id from @hicharis_official will give you SWEET, SOFT look. BLACK ROUGE - Cream Matt Rouge (shade CM02-DENEB):♠️ Soft, rosy red color.♥️ Intense color, high pigmentation.♠️ Easy to apply.♥️ Suits well for warm tone skin.♠️ Velvet, matte finish.♥️ Creamy texture.A little bit too dense for me, yes. So I need to put lipbalm first but then it’s all set!If you’re a warm tone skin and looking for soft, elegant red lipstick, go with this one, this CM02-DENEB.And let me treat you with special deal, go to this link :http://hicharis.net/chelsheaflo/1ruY #lipstickreview #redlipstick #makeupinspiration #hicharis #charisceleb #collaboratewithcflo #ClozetteID
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
My first purchase of clothing in 2020 was on July (yeah, this @hm ruched crop top) and the rest money are used for home decor and food ingredients 😂.

Who’s with me? 🙋🏻‍♀️

#funfact #covidchangeseverything #ootd #fashion #fashionideas #ClozetteID
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hey @marvel fans!Have you tried this @maybelline_indonesia #MarvelXMaybelline Super Stay Matte Ink series?As you can see from the spoiler that I posted yesterday, you must have known which look that I make, sooo... yeah kindly watch the video ‘till the end and let me know which one is your favorite shade 😍.💡210 - VERSATILE (Iron Man)🛡80 - RULEE (Captain America)🕸20 - PIONEER (Spiderman)Coba tebak yang mana favoritku hayoo? 🙈✨ #swipeonyoursuperpower #MaybellineIndonesia #lipstickreview #collaboratewithcflo #unboxingvideo #ClozetteID @maybelline
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Thank you buat tmn” yang udah join IG Live minggu lalu di @esye_official !
Oh ya karena banyak yang suka sama jaketnya, aku mau info kalo ini dari koleksi terbarunya ESYE, motif print nya dibikin sendiri btw, jadi pasti nggak ada kembarannya deh 😋

#ootd #fashioninspiration #stylingideas #EsyeLady #fashionbloggerindonesia #ClozetteID
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Nge-dessert sehat lagi nih sama banana muffin nya @elibakeandmore , selain moist & manisnya pas-asli dari pisangnya, banana muffin ini :🌼NO EGG.🌼NO DAIRY.🌼NO BUTTER.🌼NO PRESERVATIVE.🌼NO COLORING-FLAVORING.Btw, pesannya paling nggak H-3 ya soalnya bahan-bahan mereka selalu fresh ☺️.Yuk ttp hidup sehat walaupun doyan dessert 😋. #healthydessert #supportlocalproduct #dessert #bananamuffins #ClozetteID
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Alo weekend! 🙋🏻‍♀️
Wearing this super comfy & stretchy @alowalo.id pleated culotte pants in classic blue color!

Oh ya, kalo kamu beli celana ini atau produk apapun di SHOPEE nya @alowalo.id , terus masukkin kode voucher ALOWCHELS , kamu bakal dapat tambahan disc 10% loh! 😍

#alowalo #stylingideas #outfitinspiration #collaboratewithcflo #ClozetteID
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Pecinta skincare wajib banget coba serum terbaru ini!Dua varian serum Acne Serum & Brightly Ever After Serum dari @scarlett_whitening yang lagi hits banget di social media!Teksturnya cukup thick tapi meresap sempurna di kulit dan nggak bikin lengket, plus melembapkan kulit, apalagi harganya yang friendly (75K) /15 ml , pasti cukup menggoda dong buat dicoba sekarang juga ?Aku rutin cobain yang Brightly Ever After buat kulitku yang cenderung kering dan kusam nih, kalo kulit kamu berjerawat bisa cobain Acne Serum nya juga!Oh ya, belinya gampang kok di Shopee, tinggal search aja : Scarlett_Whitening #faceserum #scarlettwhitening #acneserum #brighteningserum #beautybloggerindonesia #ClozetteID
2 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Bukan foodie, tapi matcha lover. Nggak ngerti kenapa brownies matcha di @dapoerparaan seenak ini. Topping nya melimpah dan nggak terlalu manis. Udah gitu bisa dikirim keluar kota pula.Kurang apalagi coba? Kurang partner makan brownies ini aja kayaknya 🙊. #matchalover #dessertlover #sweettooth #dessert #browniesmatcha #foodreview #ClozetteID
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
“Oh, is it almost Christmas again?” 😀

Satin top : @femmeluxefinery .

#ootd #sundayoutfit #outfitideas #ClozetteID
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top