OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Hello, I am Chelshea, content creator of www.chelsheaflo.com. A fashion designer who influenced a lot by art that comes in fashion and beauty form.

Instagram

#FashionHack - How To Secure Oversized Sleeves.

Lagi suka banget nih pake karet rambut / hairband buat akalin lengan baju / blazer yang kebesaran.
Kamu udah pernah coba belum ? 😉

Hope it helps! 😃

#tutorial #fashionstyling #stylingtips #fashionhacks #ClozetteID #fashiontutorial #lifehack
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Stay safe, but make it fashion.
Sunvisor from @kecemata.id 😎.

Sturdy yet light and very comfortable. Did I mention that it’s affordable too? 😍.

#sunvisor #faceshield #fashionstyle #edgystyle #fashionbloggerindonesia #collaboratewithcflo #ClozetteID
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Warmer shade for the autumn 🍂.
(Hati & pikiran disana, badan #dirumahaja).

#fashioninspiration #stylinginspiration #autumnoutfit #ClozetteID
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Reminiscing some autumn looks. Which one is your favorite from look 1-9 ? 😊

#ootd #fashioninspiration #outfitinspiration #autumnoutfit #falloutfit #fashionbloggerindonesia #ClozetteID
see more from this collectionInstagram
+ View more details
#FashionHack - How To Loosen Pants Button.

Kamu bisa ganti pakai kuncir rambut apapun asalkan tipis, elastis, & nggak gampang patah ya 😉.

Hope it helps! 😃

#tutorial #fashionstyling #stylingtips #fashionhacks #ClozetteID #fashiontutorial #lifehack
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kamu pernah pake shampoo & conditioner @pantene Anti Lepek ini nggak?

Akhir-akhir ini aku cobain kan, dan ternyata bikin styling rambut makin gampang, plus bikin rambut mengembang (tapi bukan rambut singa ya), di foto ini juga keliatan bersinar rambutnya!

Kamu pengen juga kan? Belinya di @sociolla ya, best deal nya paling banyak!

#panteneantilepek #pantenehair #pantene #beautyreview #collaboratewithcflo #ClozetteID #sociolla
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
When safety meets fashion.
This #FaceShield @kecemata.id got me obsessed (and feeling cool obviously 😎).

Its material is so light yet sturdy, just precisely fit for my face shape! Oh, and you can style it easily 😉

#stylingideas #ootd #facemask #faceshields #fashiontips #collaboratewithcflo #ClozetteID
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
#FashionHack - How To Make Padded Shoulder Top from basic T-shirt.

Jadi, nggak perlu beli baju baru buat ikutin style kekinian kan? 😉.

Hope it helps! 😃

#tutorial #fashionstyling #stylingtips #fashionhacks #ClozetteID
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top