OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Hello, I am Chelshea, content creator of www.chelsheaflo.com. A fashion designer who influenced a lot by art that comes in fashion and beauty form.

Instagram

#GIVEAWAY Christmas Cookies dari @bohay_sby x @chelsheaflo 🎄🎉Caranya gampang bgt :🌟 Follow @bohay_sby & @chelsheaflo .🌟 Like post ini, comment cookies yang kamu suka (nastar/ kastengel/ putri salju) , terus mention 2 teman kamu, semakin banyak semakin besar kesempatan menang!🌟 Domisili di Surabaya🌟 Periode Giveaway : 2 Desember - 11 Desember 2020 ( 23.59 WIB )🌟 Pengumuman pemenang : 12 Desember via IG Story @bohay_sby & @chelsheaflo🌟 FREE ONGKIR untuk pemenang giveaway nanti.Yuk serbu sweet-tooth ! 😄🎉Btw, @bohay_sby lagi ada spesial Christmas hampers nih dan super affordable, buruan pesan deh sebelum slot nya habis 😍🎄. #GiveawayIndonesia #ChristmasHampers #HampersNatal #GiveawayCookies #ChristmasHampers #Freebies #GiveawayID #ClozetteID
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Cuz I-I-I’m in the 🌟 tonight, so watch me bring the 🔥 set the night ✨.

Hayooo pasti baca sambil nyanyi kan? 😋

Gettin’ super fancy & comfy with this @btywears pants, you guys are truly awesome, I look taller here! 🤩🎉

#btywears #ootd #fashion #fashionbloggerindonesia #collaboratewithcflo #ClozetteID
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
[REVEALING MY SECRET!!!]
Jadi ini rahasia kenapa kulitku makin cerah akhir-akhir ini dan tanpa breakout! Aku ganti skincare ku pake RADIANCE PACKAGE nya @terrabeaute_ dan hasilnya memang keliatan banget !
Ini produk” yang aku coba yah :

🍂 FACIAL CLEANSER.
Lembut banget di wajah, terus ada kandungan carica papaya extract & aloe vera yang bikin kulit lembab!

🍂 FACIAL TONER.
Tekstur nya ringan terus bisa angkat sisa makeup juga soalnya ada fungsi exfoliating nya.

🍂 AURUM RADIANCE SERUM.
Ada kandungan Golden Collagenine & Colloidal Gold yang uniknya, bisa jadi base makeup plus bisa bikin kulit lebih toned-up!

🍂 DAYLIGHT RADIANCE CREAM.
Krim pagi yang teksturnya nggak terlalu berat, wanginya juga natural, terus ada kandungan UV, aloe vera, chamomile extract, & vitamin E juga!

🍂 MOONLIGHT RADIANCE CREAM.
Favoritku banget ini! Teksturnya super ringan dan bikin kulit lembut banget & segar waktu bangun pagi nya.


Susah sih kalo bahas lengkap di IG, habis ini bakal aku bahas secara lengkap di blog ya : www.chelsheaflo.com !
Ok nggak? 😄

Nanti aku kasi reminder lagi di IG Story buat baca review lengkap nya ya buat kamu yang tertarik buat cobain skincare yang mencerahkan kulit secara alami , eco friendly, & sudah BPOM ini !

@jakartabeautyblogger
#NurturingSincereBeauty #TerraBeaute #Skincare #beautyreview #skincarereview #ClozetteId
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
So this is how I look if I was in the 80s 🕺🏻

On the other side, I feel vibe of the K-star Seo Ye Ji, cuz of this super cool tint sunnies from her collab with @rieti_eyewear 🤩. Yay isn’t it??

Loving it?
Yuk kembaran!
Check out this link asap:

http://hicharis.net/chelsheaflo/1sMA

Or, you can just head to my IG story to watch the video reel 😜✌️.

#rietieyewear #hicharis #charisceleb #ootd #fashion #stylingideas #retrostyle #fashionbloggerindonesia #collaboratewithcflo #ClozetteID
see more from this collectionInstagram
+ View more details
To level up your black outfit ?
Put your shawl on.

Sudah pernah coba style kayak gini belum ? 😉.

Featuring @esye_official ‘s newest Mononogram Shawl.
Also available in Navy Blue!

#stylingideas #stylingtips #fashionstyle #fashionbloggerindonesia #ClozetteID
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
IU enough? 😂🙈.Recently I wear red quite often and this kind of red lip cream @blackrouge_id from @hicharis_official will give you SWEET, SOFT look. BLACK ROUGE - Cream Matt Rouge (shade CM02-DENEB):♠️ Soft, rosy red color.♥️ Intense color, high pigmentation.♠️ Easy to apply.♥️ Suits well for warm tone skin.♠️ Velvet, matte finish.♥️ Creamy texture.A little bit too dense for me, yes. So I need to put lipbalm first but then it’s all set!If you’re a warm tone skin and looking for soft, elegant red lipstick, go with this one, this CM02-DENEB.And let me treat you with special deal, go to this link :http://hicharis.net/chelsheaflo/1ruY #lipstickreview #redlipstick #makeupinspiration #hicharis #charisceleb #collaboratewithcflo #ClozetteID
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
My first purchase of clothing in 2020 was on July (yeah, this @hm ruched crop top) and the rest money are used for home decor and food ingredients 😂.

Who’s with me? 🙋🏻‍♀️

#funfact #covidchangeseverything #ootd #fashion #fashionideas #ClozetteID
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hey @marvel fans!Have you tried this @maybelline_indonesia #MarvelXMaybelline Super Stay Matte Ink series?As you can see from the spoiler that I posted yesterday, you must have known which look that I make, sooo... yeah kindly watch the video ‘till the end and let me know which one is your favorite shade 😍.💡210 - VERSATILE (Iron Man)🛡80 - RULEE (Captain America)🕸20 - PIONEER (Spiderman)Coba tebak yang mana favoritku hayoo? 🙈✨ #swipeonyoursuperpower #MaybellineIndonesia #lipstickreview #collaboratewithcflo #unboxingvideo #ClozetteID @maybelline
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Thank you buat tmn” yang udah join IG Live minggu lalu di @esye_official !
Oh ya karena banyak yang suka sama jaketnya, aku mau info kalo ini dari koleksi terbarunya ESYE, motif print nya dibikin sendiri btw, jadi pasti nggak ada kembarannya deh 😋

#ootd #fashioninspiration #stylingideas #EsyeLady #fashionbloggerindonesia #ClozetteID
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top