OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Hello, I am Chelshea, content creator of www.chelsheaflo.com. A fashion designer who influenced a lot by art that comes in fashion and beauty form.

Instagram

Some outfit recommendations to look chic & stylish in few minutes ✌️.
The key is to wear statement top and you’re all set ! ✨

👚: @esye_official .

#stylingideas #fashionbloggerindonesia #ClozetteID
see more from this collectionInstagram
+ View more details
How to elevate basic shirt dress : layer it with V-neckline cropped top/bustier.

You can add on color too 😉🍊.

#stylingideas #fashionhack #fashionbloggerindonesia #ClozetteID
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
When it comes to outfit, are you team monochrome or colorful ? 🤔 #stylingideas #colorblocking #ClozetteID
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Spring 2021 trends are all about knit, plaid, and colors.
Let me know which look is your favorite 😉✨.

Special thanks to @hardwareclothid and @putriknst 💜

#ootd #stylingideas #fashionbloggerindonesia #tryonhaul #ClozetteID
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
In the mood of polkadot and puffy sleeves.

Top : @esye_official
Captured by @meidychandra 💕.

#stylingidea #ClozetteID
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
It’s the season to wear more color 💜.

Wearing the comfiest & cutest oversized cropped cardigan from @hardwareclothid .

#ootdfashion #fashionbloggerindonesia #collaboratewithcflo #ClozetteID
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Wear something bright. It might brighten up your mood too 🌻. #whatiwear #ootd #ClozetteID
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1 Overlap Blouse, 3 Styles.
Because nowadays all we need is versatile outfit, don’t you agree? 😉

👚: @esye_official

#stylingtips #fashionbloggerindonesia #ClozetteID
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Beberapa minggu ini galau mau ganti sabun mandi apa sampai minta rekomendasi sana-sini, akhirnya pilihanku jatuh juga ke @zalinasoap soalnya :
🌱 Terbuat dari bahan-bahan natural
🌱 Bebas dari SLS (bahan chemical yang biasanya bikin kulit iritasi)
🌱 Bebas paraben
🌱 Varian aroma sabunnya menarik banget

Aku langsung cobain 3 variannya :
🌱Lemongrass & Aloe Vera : wangi serehnya dominan tapi lembut.
🌱Coconut Milk & Honey : wanginya manis ada hint aroma yang fresh banget, kayak wangi di spa!
🌱Olive & Dates : perpaduan wangi yang manis dan lembut yang relaxing banget

Semua teksturnya gel dan mudah dibusa-in, nggak bikin lengket dan kulit jadi super lembut nggak berasa lengket di kulit setelah mandi!

Sabun ini cocok banget buat self-pampering di rumah, soalnya semua variannya bikin badan dan mood jadi lebih rileks sih, berasa habis spa! 😍

Oh ya, untuk review lengkap nya soon di www.chelsheaflo.com, stay tuned 😄.

#beautyreview #collaborationwithcflo #ClozetteID
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top