OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Posting 2 "negative" reviews in a week, gurl!!!!! I don't mean too tapi yah emang gak cocok sama produk ini. Walaupun judulnya overnight mask tapi kalo dibiarin dikulit lebih dari 2 jam, it's breakout galore 😿 .
Full review bit.ly/COSRXOvernightMask dan kalau ada yang pernah pakai masker ini, please share your experience and skin type in comment section
.
.
#cosrx #ultimatemoisturizinghoneyovernightmask #clozetteid #bblogger #jakarta #indonesia
post
5 likes
see more from this collectionInstagram

MORE RSAVITRI POSTS

When you get older nyari concealer yang bagus beco...
Some left overs from last week trip.. #gilitrawanga...
Hari terakhir menikmati matahari di Gili Air.. #gil...
Stop doing what I love the most will be a betrayal...
Let's pick up where we left off. Lokal produk yang...
Fairydrops Platinum Mascara Waterproof is steroid ...
I'm back! 1st post after a while, Fairydrops Plati...
I like to try different skin care so for me to rep...
Makeup sponge lagi nge-hits banget sampai semua ng...
Skin before and after, swipe left. Foto pertama di...

MORE FASHION POSTS

Edisi lokal brand~
Sempet panik pas renov barang b...
Netizen ['nedezen]
noun
Internet users who never l...
One of the strongest trends is wearing an oversize...
Bulan lalu.. dibuat di bogor 🍃
.
.
#clozetteid ...
Berawal dari Keluhan kulit aku yg kering & cenderu...
Happy weekend gaeess.
Sempetin posting dulu sebelu...
Suka banget sama after look aku setelah di styling...
An all time easy going, easy to be used and perfec...
Focus on me 👀 shirt @mayelv.co ✨
.
.
.
#cloze...
Japanese style VS Korean style by lyke 😉.

Actu...

MORE BEAUTY POSTS

Yang besok mau kondangan. Nih ada tutorial hijab s...
Based on what you guys choose on my IGS polling...
The ultimate ‘OUT-OUT’ makeup ideas for our gl...
Salah satu face spray dengan partikel lembut yang ...
...
Muka jutek bayar tagihan !!!
.
.
Happy weekend...
I Tried Another Holy Grail Cushion In Town!
One of the best caramelized butter crab 🦀 the o...
Basic skincare yang menurut aku ga boleh sampe dis...
Lakukan cara ini untuk facial ala salon di rumah: ...
Hamster and Gretel
📸 @samseite
.
.
.
.
.
.
#ani...

Advertisement