OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Let me share you my new earrings collection from @neve_blink
It's so FANCY.

Btw, kamu sudah ntn Video Make Up tutorial yang terbaru di youtube? JUDULNYA FANCY
Check the link on my youtube channel

For sure, i post this because i love it. I have some their collection #instastyle #stylefashiondaily #bloggerstyle #koreanlook #asiangirls #lookbookindo #styleinspiration #dailystyle #ggrep #tampilcantik #style #clozetteid 
#셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션 #데일리 #일상 #데일리 #whatiwore #ootdmagazine #exploretocreate
post
3 likes
see more from this collectionInstagram

MORE SILVIAMURYADI POSTS

Masih inget celana kuning luchu aku?
IG story aku ...
Silvia!
Let's wake up today!

Wake up wake up and ...
Cream Blush On aku yang kayak NAIL POLISH lagi spe...
Morning from Yogyakarta
Masih edisi #Yogyakarta.....
Yellow and black luchu juga 😍😍 . . .

#ootd ...
Akhirnya aku menyulap baju pesta feminime yang flu...
Morning all

Weekend tinggal besok lho!
Let's prep...
Dress like you're already famous
Btw, look at my ...
Dress like you're already famous
Btw, look at my ...
Clothes are just like friends.
You want quality.
...

MORE FASHION POSTS

Fulfill your day with enthusiasm, hope, and be an ...
At @sociolla at @yourlippomallpuri buat event @med...
"Abang cakep lagipun klimis
Lagi di Indomaret kete...
Put your colour from head to toe. Fruit punch in t...
Aku produktif beberapa hari ini, stok konten banya...
Susu suka sih, tapi kalo susunya difermentasi aku ...
Seru banget deeh hari ini aku (akhirnya) ke @rabbi...
Let’s the celebration 🎉 begin!
~ 40 ~ •
•...
Another project with @adellaajwa
📷 @studio.spar...

MORE BEAUTY POSTS

🌱 GIVEAWAY
Liat kosan kok ya banyak banget bara...
Rambutmu rontok dan nyangkut di sisir? Bersihkan d...
Thank you @beauteous_you for inviting us. Having s...
Nggak kerasa akhir tahun tinggal menghitung bulan....
LMAO Sorry @chakacola your Anpanman become Clown ...
✨ᴍᴀᴋᴇᴏᴠᴇʀ x ʀᴀʙʙɪᴛ ᴛᴏ...
Skincare yang mengandung 100% bahan organik dan pu...
Koleksi makeup berwarna pastel dari Clozetter @rim...
So happy meet up lagi sama kesayanganku @bandungbe...
Makeup minum @yoyicdairyid Milk Drink ♥️
.
.
....

Advertisement