OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Instagram

Masih inget Jogya Trip aku with temen2?
Nah kali ini bakalan trip bareng ama mereka lagi, but cuma sama @vicisienna aja

Walau nanti bakal ketemuan juga ama @steviiewong
And @priscaangelina
Ternyata mereka disini juga 😍😍😍😍 Holiday is always the best!
Work Hard, Play Hard,
ISTIRA HARD
Pinjem quotesnya ya @wisnuputro .
.
#ootd #ootdindo #outfitoftheday #instastyle #stylefashiondaily #fashionaddict #bloggerstyle #lookbook #lookbookindo #ootdmagazine #styleblogger #fashionpost #styleinspiration #dailystyle #clozetteid  #ShoxSquad #outfitsociety #vsco
#셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션 #데일리 #일상 #fashiongram #fashionvibes
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
With my cutie pie @itsdiras sukses beb for the .... I wish all the best for you. What ever it is... Let's start your new journey.. Dress @houseofsunny
Shoes @brideandyou
Styled by @styletheoryid
.
.
#ootd #ootdindo #outfitoftheday #instastyle #stylefashiondaily #fashionaddict #bloggerstyle #lookbook #lookbookindo #ootdmagazine #styleblogger #fashionpost #styleinspiration #dailystyle #clozetteid  #ShoxSquad #outfitsociety #vsco
#셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션 #데일리 #일상 #fashiongram #fashionvibes
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Life is a series of thousands of tiny meracles. Notice them

Styled by @yunaandco
Skirt @pomelofashion
Top @label8store
#ootd #ootdindo #outfitoftheday #instastyle #stylefashiondaily #fashionaddict #bloggerstyle #lookbook #lookbookindo #ootdmagazine #styleblogger #fashionpost #styleinspiration #dailystyle #clozetteid  #ShoxSquad #outfitsociety #vsco
#셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션 #데일리 #일상 #fashiongram #fashionvibes
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Another day at Amore Pacific Land!!!So much fun there... can't wait for next their [email protected] @mamondeindonesia @sulwhasoo.indonesia @laneigeid #beautyblogger #blogger  #kbeauty #vscocam #ullzang #bblogger #bestoftheday #lookbook #style #fashion #styleblogger #BeautyBloggerIndonesia #beautyblogger #fashionblogger #bloggerbabes #beauty #makeup  #clozetteid
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Red color is always something.Brave . Strong . Sexy . Elegant in the same timeIni dia hasil main2 mgg lalu di Amore Pasific Land. Kmrn aku visit @mamondeindonesia and penasaran banget liat their collection. #ootd #ootdindo #outfitoftheday #instastyle #stylefashiondaily #fashionaddict #ootdmagazine #styleblogger #fashionpost #styleinspiration #styleblogger #BeautyBloggerIndonesia #beautyblogger #fashionblogger #bloggerbabes #beauty #makeup  #clozetteid  #ShoxSquad #outfitsociety #vsco
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Good morning!!
Another #OoTd Shoot for you
Skirt @dreamsisterjane
Bag @louisvuitton
Shoes @stevemadden_id @stevemadden
Bracelet and belt @hermes

As yang kalian liat di Insta story aku, muka aku lagi break out banget. Itu bukan jerawat temen2, tapi muka aku lagi kena masalah komedo 1 MUKA. Yess.. bener2 1 MUKA.
Cukup parah sampe aku sedih banget.. 😭
But, ya udah lah mau diapain lagi. And aku lagi jalanin perawatan kulit, and super milih2 kl mau pake produk kecantikan.. Aku selalu pake make up dari brand terpercaya, namun bukan hanya itu yang harus diperhatikan. Tapi juga apakah tipe make up atau skin carenya cocok untuk kulit kita atau ga

#ootd #ootdindo #outfitoftheday #instastyle #stylefashiondaily #fashionaddict #bloggerstyle #lookbook #lookbookindo #ootdmagazine #styleblogger #fashionpost #styleinspiration #dailystyle #clozetteid  #ShoxSquad #outfitsociety #vsco
#셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션 #데일리 #일상 #fashiongram #fashionvibes
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Caption yang cocok apa yaaaa hemmm..... hemmmmm hemmm..... Oo i got it!

Aku olahraga sore dulu yak di Korea 😜😜😜
--> centil ama seh gw 😭😭 #ootd #ootdindo #outfitoftheday #instastyle #stylefashiondaily #fashionaddict #bloggerstyle #lookbook #lookbookindo #ootdmagazine #styleblogger #fashionpost #styleinspiration #dailystyle #clozetteid  #ShoxSquad #outfitsociety #vsco
#셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션 #데일리 #일상 #fashiongram #fashionvibes
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Congratulation @berrybenka for the opening store with new concept at @pondokindahmall.pim
Red bag and black boots from @berrybenka
Dress by @keepsakethelabel
Styled by @styletheoryid
Earrings by @mydoublef.id
Belt by @hermes .
.
#ootd #ootdindo #outfitoftheday #instastyle #stylefashiondaily #fashionaddict #bloggerstyle #lookbook #lookbookindo #ootdmagazine #styleblogger #fashionpost #styleinspiration #dailystyle #clozetteid  #ShoxSquad #outfitsociety #vsco
#셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션 #데일리 #일상 #fashiongram #fashionvibes
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 anak kucluk berkumpul jadi 1.
2 2 nya kecil
2 2 nya suka gaya2 feminime. Tapi 1 sweet and 1 lagi sexy 😜😜😜 bisa tebak ga aku yang mana and diras yang mana? . .

#ootd #ootdindo #outfitoftheday #instastyle #stylefashiondaily #fashionaddict #bloggerstyle #lookbook #lookbookindo #ootdmagazine #styleblogger #fashionpost #styleinspiration #dailystyle #clozetteid  #ShoxSquad #outfitsociety #vsco
#셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션 #데일리 #일상 #fashiongram #fashionvibes
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top