OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Hi I'm Elsa, I'm fashion blogger and I'm still learn about fashion :) https://elsasilalahi89.blogspot.com/

Pinjam dulu ya bg michael, aunty cuman mau numpang photo aja krn gak bisa main 😭🤣 .
.
OKE...aunty!!!!! Hahahaha
.
.
.
.
#clozetteid #ootd #vintage #latepost #white #fashionblogger #fashion
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I’m smile when the clothes is suit with my body 😉

another sweater I buy this month 🥰
.
.
.
#clozetteid #ootd #sweaterweather #clozette #green #glitter #beauty #bloggerperempuan #whatiwear
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Time is process
You must patiently undergo the process until you get the result. With the process you can learn and make you more mature 😊

so don’t be afraid of the process, you can giving the best for your life 🥰

#clozetteid #ootd #lookbookindonesia #formal
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Udah kebiasaan ya anak yg ulangtahun emaknya ikutan narsis hahahaha ampe abg tio ikutan stress liatin emaknya @lesanisllh photo terusss wkwkwkwkwkwkk once again happy b day ya bg tio, akhirnya bisa photo sama adik angel juga, udah rukun sama auntynya 🤩🥰😍 satu lagi yang buat mkin manteb buat photo dekorasinya dari adik tercinta @vivisilalahii jd cakep background photonya 😍😍... #clozetteid #birthdayboy #birthday #familly #nephew
Categories : entertainment
Tags : Party
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Malam minggu masih sendiri? yak udah dinikmatin aja 🤣 ....
Finally I get this vintage jeans from @shopee_id and this quality so good 😍😍😍😍 posenya brasa kayak jalan di angin ya 😂😂
.
.
.
.
.
#clozette #clozetteid #vintage #jeans #shopee
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I’m really so excited for christmas day and my office have already tree and it’s really so beautiful So I take this photo with my friend in office. Dear Santa, we have already for receive the present 😇🥰🥳🤩.... #clozetteid #clozette #christmasdecor #christmas
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
gak tahan kalau liat kaca truz gak foto 😂😂
#clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
welcome December 💛
I need a vacation and waiting for chirstmas day 💕

what’s your plan for this month?
.
.
.
.
.
#clozette #clozetteid #beauty #ladies #selfie #beautybloggers #instadaily #batak #bloggerperempuan
Categories : selfie
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Change your style but not change yourself 😎

lagi cobain #outer ini langsung mencuri hati 🤣🤣 kebiasaan aku cobain dlu truz photo 😂 (jangan ditiru ya) .
.
.
.
.
#clozetteid #ootd #lookbook #bloggerperempuan #outfits
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top