OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

@Nona_HitamPahit | www.nonahitampahit.co| Digital Enthusiast on @COCOMedia.Asia and natural skincare @COCOBeautyAsia Beauty Blogger | Digital Warrior

A year ago, last trip with my good friend. It was our last minute trip. We decided to ran away from pile of works and boredom. SO LET’S GO! 🏃🏻‍♀️🛫I simply asked her, where do you want to go? Since it was last minute plan, she chose somewhere closer and never been, Malaysia. And I just simply say yes. So we alter the trip to Malaka and last day in KL. But on one condition, let’s go to Singapore for transit because I wanna buy something 🤣It was beginning of outbreak, still rumours and didn’t know how serious it was. We bought a ticket couple days before we flown. She was flew from Jakarta and I was from Bali, met at Changi. From Changi, we went to Malaka by bus. It was fun. As a Virgo who always plan everything @thiasoediro , she surrendered with her friend who pretty laid back on traveling. Thought she was totally trust me 😂 I think I’m lucky to have her in my life. Who always offer me shelter when I travel to Jakarta, offer to send any foods I want to AKL. Thank you for your endless support since long time ago. ❤️Anyway, we met, eventually. And before we off to catch a bus, I asked her, shall we see how Rain Vortrex looks like? We only have 3 hours before the bus take off. And still need to catch the train to go to bus station from airport.What we seen is humongous indoor waterfall flowing 40 metres down from the roof. Magnifique. Unfortunately we didn’t get a chance to explore Jewel besides went to shopping centre 😂 My biggest question is, how much power they use to make this thing works? 🤔I wish we can travel again without worry. Hope this mother earth recovery soon. We need the kids enjoy play the ground with their friends, breath the fresh air, and we simply can smile to reunite with our loved one, family, relatives. ❤️🌸⁣⁣⁣⁣⁣⁣SWIPE LEFT to see the original photo ▶️▶️▶️—————————————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #Nona_HitamPahit #clozetteID #beautyblogger ⁣⁣ #beautyjournal #beautyblog #aucklandblogger #jewelchangi #jewelchangiairport #thisissingapore #visitsingapore #throwback
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Back with my mini review! Finally I have an effort to try lip crayon @nivea_id. It all begun when I got invitation to join their webinar for NIVEA Lip Crayon launch. I was so excited! 😍⁣

The launch campaign theme is #TwoStayConnected. It’s about to keep communicate with your relatives or family and what kind of activities you can do during social distancing. One of them is flower arrangement creative kit by @polastudio. And didn’t realise do this stuff kinda relaxing for me. 😄⁣

Since we currently lock down day-4 in Auckland, I guess this activity is one of a kind. I usually do drawing, cooking, or play puzzle. But mostly binge K-drama 😂⁣

Anyway… If you like something simple and practical. I think NIVEA lip crayon is the answer. NIVEA lip crayon comes with 2 shades; Poppy Red and Coral Crush. It has duo formula as lip care and lipstick. But personal opinion, the texture itself is not that pigmented. Its combination of lip tint + lip gloss. You need to apply multiple time till get better result. But please bear with it, it won’t be like lip cream with high pigmented coverage. Its transfer but still moisturised your lips.⁣

Overall, I highly recommend for you who want to look fresh but not exaggerate. This is perfect for student, quick meeting call or hang out. 👄😉⁣

Complete review in Indonesia is published on my blog nonahitampahit.com ⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
—————————————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#Nona_HitamPahit #clozetteID #beautyblogger ⁣⁣ #beautyjournal #beautyblog #auckland #aucklandblogger#aotearoanz🇳🇿
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hawayu? Werayu? Aymisyu! 😻⁣⁣Ada yang penasaran nggak sih pelafalan vokal suku Maori sama dengan Indonesia kecuali kata -wh dibaca F? Contoh, Whangarei dibaca Fangarei. Nah, sebenernya ini berasal dari sejarah gedung ini, gaes!⁣⁣Jadi kali ini aku mau cerita sedikit perjalanan aku kemarin setelah NYE. Nah, kebetulan aku ada road trip ke daerah Utara. Singkat cerita mampir ke Stone House, Keri-keri, yang didirikan tahun 1832. Merupakan rumah batu tertua di New Zealand. Yang mana simbolis awal masuknya misionaris alias bangsa kulit putih yg membawa ajaran Kristen. Karena gedung ini dipergunakan utk supply store & trading post.⁣⁣Stone house ini terdiri dari 4 lantai, guys. Lantai pertama dijadikan toko souvenir. Jualannya unik-unik, barang-barang vintage. Harganya? Tentu tidak murah kalo dirupiahkan 😂 Jadi aku cuma mandang-mandang gemas, deh!⁣⁣Nah, mini museumnya terletak di lantai 2 sampai 4. Kita diwajibkan beli ticket seharga NZD 8/person. Lantai ke-2 berisikan informasi mengenai bagaimana sejarah agama Kristen masuk ke #SelandiaBaru & pengenalan suku Maori terhadap pengobatan, bercocok tanam, roti alias ‘Stirabout’ serta senjata modern yg digunakan utk perang. Karena pada zaman dahulu, suku Maori hanya mengenal umbi-umbian sebagai bahan pokok makanan. Nggak hanya itu, Misionaris juga mengajarkan cara menjahit bagi para isteri suku Maori. ⁣⁣Konsep utama dari Misionaris ini adalah MANA TAPU UTU⁣Mana artily authority, power, control, influence, and prestige in relation to aqua (spirits), people and the environment⁣⁣TAPU⁣system of protective prohibitions or restrictions that control relationships between people, land, and the environment. ⁣⁣UTU⁣retribution, or redresss. Merupakan penyeimbang mana dan tapu.⁣⁣Kira-kira kalian suka nggak sih kalau aku posting begini? Let me know on comment box ya 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣—————————————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #Nona_HitamPahit #clozetteID #beautyblogger ⁣⁣ #beautyjournal #beautyblog #auckland #capturenz #aucklandblogger#NZmustDo #capturenz #aotearoa
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
H E L L O☀️ M O N D A YI’m not gonna say, “Monday be nice.” Because it’s never done anything wrong 😉⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣—————————————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #Nona_HitamPahit #clozetteID #beautyblogger #tannedgirl #followme #gifted #nzinfluencer #nzblogger #nzlifesyleblogger #nzblog #nzbeautybloggers
2 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
𝗝𝗔𝗚𝗔 𝗝𝗔𝗥𝗔𝗞 𝗔𝗠𝗔𝗡‼️⁣𝘑𝘢𝘯𝘨𝘢𝘯 𝘥𝘪𝘴𝘦𝘯𝘵𝘶𝘩 𝘯𝘢𝘯𝘵𝘪 𝘴𝘢𝘺𝘢𝘯𝘨. 𝘒𝘢𝘭𝘢𝘶 𝘶𝘥𝘢𝘩 𝘴𝘢𝘺𝘢𝘯𝘨 𝘯𝘢𝘯𝘵𝘪 𝘢𝘥𝘢 𝘺𝘢𝘯𝘨 𝘵𝘦𝘳𝘭𝘶𝘬𝘢. 😂😂😂⁣⁣Jadi sebenarnya mau cerita, aku kan udah ngeblog dari tahun 2009. Berawal dari cuma suka sharing-sharing aja tentang permasalahan kulit. Aku juga sharing kesukaan aku sama make up dan skincare, berakhir malah bisa jadi sumber rejeki tambahan. Blog menjadi jendela buat aku mengenal pekerjaan yang sekarang ini aku tekuni. Yang serunya lagi, aku bisa berbagi rejeki juga sama temen-temen aku. 💚⁣⁣Nggak ada yang nyangka, kan? Kamu juga bisa lho! Hanya dengan menuliskan apa mimpi kamu di 𝘄𝘄𝘄.𝗸𝗼𝘁𝗲𝘅.𝗰𝗼.𝗶𝗱/𝘀𝗵𝗲𝗰𝗮𝗻𝗳𝘂𝗻𝗱 kali aja kamu salah satu yang beruntung untuk diwujudkan mimpinya oleh @kotexduniacewe. Tunggu apalagi? Segera daftarkan diri kamu 💃🏻💃🏻💃🏻⁣⁣⁣⁣—————————————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #SHECAN #SHECANFUND #CeweKotexBisa #PerlindunganTotalAntiBakteri #KotexDuniaCewe #Nona_HitamPahit #clozetteID #beautyblogger
Categories : health
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Mari kita santai-santai kek di pantai 🏖⁣⁣Nggak ada yang bisa nebak kaaannn… aku yang anaknya cuwawakan ini sebenarnya introvert? 🤔🙇‍♀️⁣Ya gitu deh! Dulu itu paling kesel masuk ke lingkungan baru, kenalan sama orang baru, apalagi harus bicara di depan umum alias public speaking. DO YOU KNOW HOW IT FEELS? Itu jantung rasanya jumpalitan, bulir-bulir keringet jagung mengalir dari penjuru pori-pori. Dalam hati menjerit: YA TUHAN BISA NGGAK SIH JANGAN AKU? 🙀⁣⁣Tapi aku tau, 'I need to handle my fear because it will bring me to the big world'. Dari dulu anaknya kalo ngimpi suka nggak nanggung-nanggung. Apalagi kalo ada yang bilang, nggak mungkin bisa, Elnie! Yeeee~ janganlah suka nantang-nantang aku. ⁣⁣Eyatapi nasib berkata lain. Semua berawal dari si cupu pemalu dan tidak suka menabung ini #candasheyeng , nekad buat ikut-ikut acara seminar, gabung komunitas-komunitas. Awal-awal ketemu banyak yang ngira anaknya sombong, judes (ini iya kalo kamu ngeyelan) 💁🏼‍♀️ , dan nggak ada manis-manisnya. Sebenernya itu penciteraan aja nutupin rasa gugup, shay!⁣⁣Sebagai beauty blogger nggak ada yang menyangka juga kan malah membawa aku jadi ketemu banyak orang, teman baru, rejeki baru! 😂 Lalu sekarang malah jadi profesi. Terima kasih untuk temen-temen yang mendukung aku dari dulu sampe sekarang. Doain aku sukses juga nih di negeri 🥝⁣⁣See? Berawal dari mimei, punya tekad bulat seperti jidat. Sekarang semua jadi lebih mudah untuk ceciwi-ciwi sayangku mewujudkan mimpinya bareng @kotexduniacewe. Daftarkan diri kamu di 𝘄𝘄𝘄.𝗸𝗼𝘁𝗲𝘅.𝗰𝗼.𝗶𝗱/𝘀𝗵𝗲𝗰𝗮𝗻𝗳𝘂𝗻𝗱 dan tulis mimpi kamu beserta alasan kenapa siiihhh KOTEX perlu wujudin mimpi kamu? ⁣⁣⁣⁣—————————————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #SHECAN #SHECANFUND #CeweKotexBisa #PerlindunganTotalAntiBakteri #KotexDuniaCewe #Nona_HitamPahit #clozetteID #beautyblogger
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
EMPTIES!!!⁣⁣⁣⁣Last day of #StayAtHome 🤞🏽⁣⁣Excited as always. As i mentioned on previous post before for skincare testing I will buy the travel/sample size before buy the real size. Why? Because I don’t want to put my skin & my pocket on risk. You know how pricey for skincare, right? I’m not Queen Elisabeth’s daughter aka anak Sultan. ⁣⁣⁣⁣Ok, let’s fire away!⁣⁣⁣⁣First 𝗧𝗔𝗧𝗖𝗛𝗔 𝗧𝗛𝗘 𝗪𝗔𝗧𝗘𝗥 𝗖𝗥𝗘𝗔𝗠⁣⁣I bought it because my friend’s review. I love how Japanese really give a thought of package design, luxury, exclusive and personal. When you open the container, it has subtle smooth flowery smells with panacotta texture. Well, it's like cream but not too thick but not too runny. However, it absorbs quickly once you applied onto your skin, which I like! ⁣⁣⁣𝗚𝗟𝗔𝗠𝗚𝗟𝗢𝗪 𝗦𝗨𝗣𝗘𝗥 𝗠𝗨𝗗⁣⁣I could say if you have an extra cash and have acne prone skin, put this in your stash. This always works well on me when I just wanna get instant glow clear face. On the other hand, it makes my skin quickly dry. Mmy best suggestion, put a lil bit extra moisturiser after use this mask. But if you don’t have many acnes, this is not necessarily to have.⁣⁣⁣⁣𝗚𝗟𝗔𝗠𝗚𝗟𝗢𝗪 𝗬𝗢𝗨𝗧𝗛 𝗠𝗨𝗗⁣⁣Again, I could say, if you have an extra cash and want to get instant glow before make up; HAVE THIS! After that, dab your face with an ice cube and thank me later. Your make up will perfect! But again, if you've extra cash. Sometimes, use an ice cube is enough tho.⁣⁣⁣⁣𝗧𝗛𝗘 𝗕𝗘𝗡𝗘𝗙𝗜𝗧 𝗣𝗢𝗥𝗘𝗳𝗲𝘀𝘀𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹⁣⁣What kind of expression I could use for this one? Must have in my make up bag. I have a big pore and this product gives blurred effect wisely. ⁣⁣⁣𝗪𝗔𝗥𝗗𝗔𝗛 𝗩𝗲𝗹𝘃𝗲𝘁 𝗠𝗮𝘁𝘁𝗲 𝗟𝗶𝗽 𝗠𝗼𝘂𝘀𝘀𝗲⁣⁣Proudly present this lip cream made in Indonesia. Too bad they’re not selling here.😩 It costs only 10 dollar but I could say the product is really good on me. This shade perfect for daily use if you are too lazy to put some makeup but don’t want to look dull. Simple but fresh.⁣⁣⁣⁣⁣⁣—————————————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #Nona_HitamPahit #clozetteID #beautybloggernz #aotearoa
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
"𝗘 𝗠 𝗔 𝗡 𝗚 𝗔 𝗗 𝗔 𝗗 𝗨 𝗜 𝗧 𝗡 𝗬 𝗔 ?⁣⁣Dulu aku pernah bermimpi jadi penulis. Dan nyokap paling skeptis. Alasannya sungguh mendasar layaknya ibu yg khawatir, “emang ada duitnya?”⁣⁣Ketika aku mulai ngeblog nyokap juga selalu protes bahwa menulis bukanlah promising job. Dari awal aku tekankan ke beliau bahwa menulis hanya bagian dari hobi. Dan nggak ada yang tahu ternyata dengan menulis bisa membuatku seperti sekarang.⁣⁣Aku bisa diundang jadi pembicara, dibayar dari hasil menulis, dan masih banyak lagi. Dan jujur, dari blog aku menemukan passion aku bekerja dibidang digital. Nggak nyangka banget hal yang berawal dari hobi malah jadi pekerjaan utamaku. Dari blog aku mengenal social media. Aku bagai menemukan mainan baru ketika mengenal sosial media. Perlahan tapi pasti, karirku menanjak. Tapi tentu aja semua diiringi dengan tekun dan kerja keras. Tentu awal karirku nggak langsung semulus wajah gadis Korea. Aku bisa side hustle sana-sini. Rajin ikut seminar untuk menambah ilmu dan memperluas networking. Nggak jarang aku juga ikut kelas singkat berbayar, yang masih aku tekuni hingga saat ini. Buat aku, pendidikan itu nggak kenal usia. Bukan gitu, Jaenab?⁣⁣Jadi, buat kamu para wanita di luar sana. Yakin dengen mimli kamu. Jangan nyerah. Ketika kamu percaya dibarengi dengan ketekunan, you’ll be able to make it. Kali aja kamu salah satu yang beruntung utk diwujudkan mimpinya bersama @kotexduniacewe ⁣di 𝘄𝘄𝘄.𝗸𝗼𝘁𝗲𝘅.𝗰𝗼.𝗶𝗱/𝘀𝗵𝗲𝗰𝗮𝗻𝗳𝘂𝗻𝗱💃🏻💃🏻💃🏻⁣—————————————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #SHECAN #SHECANFUND #CeweKotexBisa #PerlindunganTotalAntiBakteri #KotexDuniaCewe #Nona_HitamPahit #clozetteID #beautybloggersnz
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
𝗛𝗮𝗽𝗽𝘆 𝗩𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁𝗶𝗻𝗲’𝘀 𝗗𝗮𝘆 for everyone! 💝⁣⁣I personally not a big fans of Valentine’s Day because its not tradition in my family, well, also in Indonesian culture. I taught by my mom, if you want to show your love. You don’t have to wait until 14 February. ⁣⁣My best friend said, if you’re a guy. You might be one of romantic person. May be that’s the reason I love to work as event planner as well. Because I love creating something unique, sweet, and extra ordinary.⁣⁣And last week my classmate from Korea, Ji Yeoung @j.0.2 , a very nice lady gave me this little note because on Friday we had to write love letter at school. I feel touched. What a lovely words she poured on the paper! She’s such a sweet girl, a cheery smart one who lent me her hot water bottle when I had cramp of period. 💕 She also gonna teach me how to make Namul! ommoo… 😍⁣⁣There is 5 love languages; receiving gifts, quality time, words of affirmation, physical touch, and last one is… act of service. I typically not gonna say ‘I love you’ or ‘I miss you’ to my partner (except my besties🙆🏼‍♀️). I love watch and learn. Try to understand and keep in mind their habit, what they like and don’t. ⁣⁣Anywaaayy… whatever your love language is… show your love to anyone you care not only on 14th Feb 💚❤️🧡💛 Have you check your love language? Mine is 𝒂𝒄𝒕 𝒐𝒇 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆. Go check yourself on 5lovelanguages.com. You also able do with your loved one 😉⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣—————————————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #Nona_HitamPahit #clozetteID #beautyblogger #tannedgirl #followme #gifted #nzinfluencer #nzblogger #nzlifesyleblogger #nzblog #valentinesday #nzbeautybloggers
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top