OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Fashion Stylist, Early Childhood Education Post-Grad Student, Blogger at www.ladyulialogy.blogspot.com

New video on my youtube channel. Kalau pengen mampir linknya ada di profile. Thank u 🥰... #clozetteid #simpleliving #slowliving #minimalistlife #ruedaily #shotoniphone #dayinmylifevlog
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Barusan aku upload video lagi di Youtube. Kalau pengen mampir link videonya ada di profile. Thank you :)... #clozetteid #simpleliving #slowliving #minimalistlifestyle #ruedaily #shotoniphone
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
3 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
4 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Cuma mau ngasi tau, barusan aku post video baru di youtube syenel. Mampir ya. Hehe. Linknya ada di profil 🥰💕... #Simpleliving #slowliving #dailylife #dayinmylife #adayinmylife #sky #clozetteid
1 like
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1 like
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kalau kalian pake kerudung tetep bisa kok pake cropped top, tinggal di-layer aja. Soalnya banyak banget cropped top yang gemash dan sayang untuk dilewatkan kayak black and white cropped top dari @pomelofashion yang lagi aku pake ini 💕✨ #iwearpomelo #pomelofall19...📸 @isnadani #clozetteid #modestyaroundtheworld #pomelofashion #ruedaily #baesmentapproved #hijabfashion
diannopiyani 2 Oct 2019
top nya lucu 😍
5 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Akhirnya OOTD di jalanan Jakarta. Thanks @isnadani udah fotoin 🤗... #clozetteid #ladyuliastyle #modestyaroundtheworld #wearetothe9s #minimalistwardrobe
2 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top