OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
RACUN SHOPEE 9.9 - must read!

Yang udah ngincer kutex nude super cakep ini buruan check out hari ini deh, as i suspected mereka ikutan promo 9.9 jadi IDR 2,999 aja, langsung click link di bio aku no 14 sebelum balik ke harga normal (12k, please lah bisa dapet 4 biji ini!)!

Asli @beautytreatscosmetic Nude Nail Polish no 12 ini belakangan jadi favoriteku banget sih. Dulu aku hampir ngga pernah lho pake kutex nude, ngga tertarik aja gitu. I prefer super dark atau super gonjrenk/pastel colors for my nail, tapi tiba-tiba jatuh cinta aja sama si no 12 ini (mungkin faktor U ya, tiba-tiba suka yang elegant looking gini 😂).

Pas beli iseng, soalnya koleksi nail polish nude aku bisa dihitung jari (padahal nail polish aku ratusan 🙈) dan waktu itu genapin belanjaan biar free ongkir hahaha. Dan ternyataaa, nude polish yang tone nya lebih ke greige/mauve gini (kalo kalian mau lihat warna yang paling mendekati warna IRL check slide ke 2) cocok banget di fair skin with pink undertone. Aku ga cocok banget pake nude yang cream gitu, kulitku jadi kayak corpse 😂, dan aku juga ga suka pink nude (i love pink tapi aku ga suka pink lipstick and nail polish. Aneh ya?).

Texture kutex ini pas, ngga terlalu encer (yang bikin susah opaque) atau kentel (yang bikin susah kering) - ditambah brush nya yang kecil bikin aplikasi jadi gampang, rapi dan cepat. Dia juga termasuk cepet kering (it's very important for me). Pigmentationnya juga oke, 2 coats' recommended for the best result.

Nah kalau soal ketahanan, on its own it sux 😂. Emang kutex tu sebaiknya pake nya dengan base dan top coat yang oke ya, jujur aku kaget masih banyak yg ngga tau pentingnya base dan top coat. Jadi pas pertama pake aku sempat salah pake base coat (aku pake top coat, which is usually too thin apalagi yg speed dry) terus dia langsung chipping dalam sehari. 2nd try aku pake base coat yang proper, pake kutex nya proper (2 coats) dan pake top coat, hasilnya sudah hampir seminggu my nails still look perfect!

Kalian sendiri suka warna kutex nude ngga?

#RacunShopee #nails #nailstagram #SbyBeautyBlogger #clozetteid #BeauteFemmeCommunity #beautynesiamember #startwithSBN #socobeautynetwork #nudenails #kuteksnude
1 like
Categories : nails
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Have you ever want to post a picture looking natural with no makeup on but ended up looking like a zombie instead? LOL, i feel you.Apalagi buat content creator ya, kadang mau post foto yang kelihatan kulit asli tapi tetap cakep gitu susah banget, nah ini aku mau share tutorial cara aku dandan tanpa base makeup (no foundie/cushion/bb cream, not even tinted moisturizer) biar kelihatan natural tapi tetep cakep gitu (biasanya aku pake untuk foto endorsement skin care, tapi bukan foto before after yaaa kalo before after ya 100% makeup free atau paling pake alis+tinted lip balm.List of products used :1. @uskinlab.id lip care treatment - nourishing + bikin bibir pink natural.2. @makeoverid concealer.3. @w.lab Twinkle Glam Eyes - ini optional sih, aku suka aja biar mata keliatan cling tapi ngga menor.4. @forencos_official eyeliner, pake eyeliner d ujung luar aja dan hindari warna hitam soalnya terlalu harsh, aku sih suka pake eyeliner Burgundy nya Forencos. 5. @lookecosmetics mascara.6. @fanbocosmetics eyebrow pencils.7. @dissy.id Cheek Palette , kalo ngga pake base makeup aku lebih suka pake cream products soalnya lebih nempel dan natural di naked skin. Aku agak addicted sama nose contour, meskipun aku tetep pede meskipun ngga contour-contouran ya tapi aku prefer pake dikit sih dari palette yang sama hehe.8. @wardahbeauty loose powder karena kulitku harus di set bedak kalo ngga mau cream productnya lari kemana-mana9. @marckscosmeticind loose powder - ini buat ngeset concealer, aku tetep baking kalo pake concealer.10. @holikaholika_official Jellime Hilighter, same reason as the cream blusher, lebih natural, nempel dan blending with my real [email protected] Pure Swiss Thermal Spring Water - face mist juga penting terutama kalau kalian pake bedak (meskipun cuma loose powder) biar makeupnya nyatu dan keliatan 'kulit' lagi.Tadahhh, we're done! Aku sih suka ya sama hasilnya, dan jadinya aku juga suka hasil foto2 endorsement skincare ku, yang penting kan kitanya puas dan happy tuh 🙈. Semoga bermanfaat! #BeauteFemmeCommunity #SbyBeautyBlogger #clozetteid #startwithSBN #nomakeupmakeup #makeuplook #makeuptutorial
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
As usual, got bombarded with question about the outer.. it's an outer guys not a real kimono lol, it's an old one bought at @flyingfeather.id years ago, i think you can look for similar ones at Shopee as it's actually quite basic, it's just how you style it that's gonna change the vibe around.

Btw i love this pic so much, i wish i had a Japanese tea set to put on the table to complete the look! I tried editing it but it didn't work 🤣🤣🤣. Now i feel like investing on tea mugs for photo props as i love Japanese style so much i might do a lot more of these thematic style pics!

#ootd #ootdid #clozetteid #sbybeautyblogger #BeauteFemmeCommunity #notasize0 #personalstyle #surabaya #effyourbeautystandards #japanesestyleootd #japanesevibes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
First slide was accidental pic taken when i was not ready but the result is kinda dreamy so...PS : Yes, in case anyone is wondering - the tone and filter is purposefully made to make the photo look vintage 😅. Sometimes i got the weirdest comments, might as well explain first. #ootd #ootdid #clozetteid #sbybeautyblogger #BeauteFemmeCommunity #notasize0 #personalstyle #surabaya #effyourbeautystandards #japanesestyleootd #japanesevibes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
3 likes
Categories : nails
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kinda obsessed with this Gumiho/Fox Spirit/Chinese fox demon look 🤣.It wasn't intentional, i was about to do my very basic makeup (i only used 2 simple Korean shimmery eye shadow colors here from Missha!) But the contact lenses and the whole mood and vibe guided my hand and i ended up with a rather thematic, bold one 🤣.Anyway, have a nice Sunday, my Saturday was tough and i ended the day dropping my days old day cream (and it's a rare one that i actually really like. It's very rare that i more than just tolerate a day cream coz i'm pretty fussy with my oily, sensitive skin!) And its jar shattered, wasting about 20% of the cream sigh. But i believe when things get sucky like that, we are ridding ourselves of bigger bad lucks and loss soo... TOO A FRESH START!Let all the blessings come our way! Cheers! Except if you're fasting, cheers later! #makeuplook #BeauteFemmeCommunity #SbyBeautyBlogger #clozetteid #startwithSBN
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Minasan, kon'nichiwa. Watashi wa okita bakaridesu.

Translation by Google translate no need to swear at me, it's fasting time 🤣.

#ootd #ootdid #clozetteid #sbybeautyblogger #BeauteFemmeCommunity #notasize0 #personalstyle #surabaya #effyourbeautystandards #japanesestyleootd #japanesevibes
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Can't go to Japan yet so i bring Japan to me 🤣.

Seriously this outfit was actually super casual until i throw in this super extra organza outer and boom, it was like i was almost in costume/cosplaying lol.

Anyway, before anyone asks this is at @ejji.id Darmo Permai, very friendly staffs, affordable menu, Instagrammable spots and Content Creator friendly, recommended!

#ootd #ootdid #clozetteid #sbybeautyblogger #BeauteFemmeCommunity #notasize0 #personalstyle #surabaya #effyourbeautystandards #japanesestyleootd #japanesevibes
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top