OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Instagram

I don't like how my feed is starting to show that i haven't left my house in weeks (i haven't, only for essentials) - so here's a major throwback pic taken a year ago at @teddyvillemuseumpenang , it also speaks of my current situation - needing a haircut badly 🤣. I actually also finally blogged about this place (which is absolutely closed due to C19, but once our world heals and opens up again, you might want to visit it and before you do, you should check out my blog post first to see if it's your cup of tea 😁) and made sure i didn't post 0 entry on my blog in March : https://bit.ly/teddyvillepenang , maybe you are running out of things to do and my ramble would amuse you 😁. #throwback
#teddyville #teddyvillemuseumpenang
#teddyvillemuseum #pinkinmalaysia #pinkinpenang
#clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #influencer #beautyinfluencer #jalanjalan #wanderlust #blogger #bbloggerid #beautyblogger #indonesianblogger #surabayablogger #travelblogger #indonesianbeautyblogger #girl #surabayainfluencer #travel #trip #pinkjalanjalan #blogpost #bloggerperempuan #itchyfeet
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
3rd Look for #MindysRainbowChallenge : Ku alias kuning A.K.A Yellow!

Buat aku yellow represents the Sun that shines brightly ☀️, so it's the continuation of the last look yang representing Sunset, Yellow look in representing Sunrise and new beginning that we are about to have (once the pandemic stopped, we will begin our new lives. It will never be the same again, but it will be better as we should grow smarter, stronger and kinder). Selain itu this look reminds me of a bumble bee 🤣🤣🤣 ga tau kenapa, tapi gak cute amat ya jadi bee, jadi anggep aja floral fairy lah ya. Look ini summery banget, dan semoga nanti pas summer datang, it will warm our hearts and world again, and the pandemic will be over by then. Can i get an amen to that??? Personally aku ngga begitu sering pake warna kuning (kalo gold sering yah) baik untuk makeup maupun wardrobe, tapi waktu mau bikin look ini jadi inget kalo aku punya @eclatpressedglitter warna kuning emas ngejrenk yang biasanya jarang aku pake, challenge ini bener-bener bikin alat makeup yang terbengkalai jadi kepake lagi, seneng 😍😍😍. Ayok yang belom ikutan, mari bikin juga - jangan lupa aku akan kasih 1 follower yg berhasil completing the 7 looks by the end of April hadiah 😉. #quarantine #quarantinechallenge #dirumahaja #clozetteid #sbybeautyblogger #makeup #ilovemakeup #orange #orangemakeup #clozetteid #sbybeautyblogger #bloggerceria #beautynesiamember #bloggerperempuan #indonesianfemalebloggers #girl #asian #makeupchallenge #bblogger #bbloggerid #influencer #influencersurabaya #influencerindonesia #beautyinfluencer #surabayainfluencer #indonesianbeautyblogger #surabayabeautyblogger #surabayabeautyinfluencer
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Untuk menjaga agar ga burket, basket dan bauket 🤭, pake deodoran is a must for me. Tapi aku ga suka pake deodoran yang harus nunggu keringnya lama gitu, kalo kalian sama seperti aku there is no need to worry : @nivea_id punya deodoran spray super praktis yang makenya tinggal di semprot doank langsung kering dan langsung wangi dan bebas basket seharian (actually 2 hari karena tahan 48 jam, etapi mandi ya guys plis hahaha). Aku sih lagi suka varian Pearl & Beauty ini karena wanginya ringan dan luxe hehe.

Lagi #dirumahaja kan? Jangan kuatir, bisa beli di @shopee_id kok, yoohoo!

#cantikallout #cantikalloutxshopee #niveaxstorie
#deodoran #deodoranspray #nivea #niveadeodorant
#storieid #clozetteid #sbybeautyblogger #bloggerindonesia #bloggerceria #bloggerperempuan #indonesianbeautyblogger #bbloggerid #indonesianfemalebloggers #beautynesiamember #beautysociety #beautysocietyid #girl #asian #influencer #influencersurabaya #surabayabeautyinfluencer #surabayainfluencer #influencerindonesia #niveapearlandbeauty
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hi semuanya, Kali ini aku bikin One Brand Tutorial dengan produk-produknya @dissy.id, untuk sweet and Princessy look with very simple steps :
1. Aplikasikan concealer dari Dissy Concealer Eye Shadow Pencil di seluruh kelopak mata untuk base dan juga meratakan warna.
2. Aplikasikan Dissy Concealer Eye Shadow Pencil warna Gold di kelopak mata kira-kira 3/4 kelopak .
3. Selanjutnya gunakan warna Bronze untuk menegaskan lipatan mata. Apply puppy-style eyeliner, mascara dan falsies.
4. Gunakan Dissy Concealer Eye Shadow Pencil Grey di waterline, sisakan 1/4 bagian untuk diisi dengan warna Gold.
5. Gunakan Gold di bagian dalam sudut mata untuk highlight.
6. Gambar alis menggunakan Dissy Eyebrow Pencil dengan style lurus ala Korea.
7. Contour wajah menggunakan Dissy Creamy Contour Palette.
8. Tambahkan blush on dan highlight dari palette yang sama.
9. Gunakan Dissy Liptint dengan style ombre untuk tampilan yang manis. Kalau kamu memiliki jenis kulit oily, jangan lupa untuk set makeup mu dengan bedak.

Gampang kan? Aku suka banget nih hasilnya yang bisa di capai dalam waktu cukup singkat! Yuk cobain juga, lagi ada promo lho, setiap pembelian Dissy Concealer Eye Shadow Pencil Package akan mendapatkan GRATIS Dissy Lip Velvet di Tokopedia dan Shopee, cuzz buruan!

Special thank you to @jakartabeautyblogger 😘. #DissyReborn #JakartaBeautyBlogger #JakartaBeautyBloggerFeatDissyCosmetics
#onebrandtutorial #makeup #ilovemakeup #clozetteid
#sbybeautyblogger #endorsement #endorsersby #endorsementid #tutorial #makeuptutorial #influencer #beautyinfluencer #bbloggerid #surabayainfluencer #influencersurabaya #girl #asian #makeuplook #simplemakeup #beautybloggerid #indonesianblogger #indonesianbeautyblogger #dissycosmetics #indonesiancosmetics #simplemakeuptutorial
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hi guys!

One of the thing that we CAN (and i'd say should) do while we fight Covid-19 and #stayhome is taking care of our skin. All these stress will take a toll on our skin and we really shouldn't let it! I have a facial mask recommendation for you and it's pretty unique!

Cocojella Mask from @fruitskinkr has a name that says it all, has a jelly texture of fermented coconut that really feels like young coconut skin, unlike any other sheet mask i've ever tried. It's very thin (that's why it comes with 2 netting on each side to help application and handling) and silky smooth but super stretchy and durable!

Contains fruwater (from Rose Banana) it has a cooling and nourishing benefit, i personally detected a delicate, delicious natural coconut scent combined with a slight tanginess. The essence is very watery (probably because it is Fruwater?) and each package has abundant essence that you can run the excess to your arms and legs 😁. It feels very cooling and comfortable to use, and it is deeply moisturize. As i have oily skin, it makes me feel a bit sticky so i had to rinse with water but even so i wake up the next morning with super hydrated, bouncy, supply skin!

I would highly recommend trying it not just because it really works to nourish your skin with one use, but also because of the uniqueness making the experience to be totally different and more exciting than your usual, boring sheet mask!

Grab yours only at my @hicharis_official store (it's Mindy83) : https://bit.ly/cocojellaMindy83.

#charisceleb #fruitskincocojellamask #fruitskin #fruitskinkorea #cocojellamask
#kbeauty #koreanskincare #koreansheetmask #koreanbeauty #koreancosmetics #kcosmetics #clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #bloggerperempuan #bbloggerid #indonesianfemalebloggers #review #skincarereview #maskreview #skincare #influencer #beautyinfluencer #SURABAYABEAUTYBLOGGER #endorsement #endorsementid
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Second look for my #MindysRainbowChallenge : Ji alias Jingga A.K.A Orange!

For me Orange represents Sunset, which is a beautiful but a sort of sad thing at the same time because a sunset means another day in our lives has ended. A representation of goodbye and a darkness to come
.. TAPI! Setelah Sunset dan kelamnya malam, the universe always promise us another Sunrise (which incidentally, gonnabe the representation of my next look!) - yang berarti juga bahwa hari yang baru akan menyambut kita semua.

Saat ini banyak dari kita yang sedang mengalami sunset, struggling dengan anxiety dan ketidak pastian, juga dalam hal ekonomi dimana banyak dari kita are badly impacted, no matter who we are and what we do, i don't think there is one person who is not worried now. But this too shall pass, and there will be light again.

Sudah ada beberapa teman yang accepted my challenge and start making their own 7 colors of the rainbow look, kutunggu yang lainnya ya - jangan biarkan males dan sadness control yourself because we are all in this together!

#quarantine #quarantinechallenge #dirumahaja #clozetteid #sbybeautyblogger #makeup #ilovemakeup #orange #orangemakeup #clozetteid #sbybeautyblogger #bloggerceria #beautynesiamember #bloggerperempuan #indonesianfemalebloggers #girl #asian #makeupchallenge #bblogger #bbloggerid #influencer #influencersurabaya #influencerindonesia #beautyinfluencer #surabayainfluencer #indonesianbeautyblogger #surabayabeautyblogger #surabayabeautyinfluencer #dirumahaja
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hey guys, have you heard about @celefit_id @celefit_official ? I've recently been introduced to this Korean cosmetics brand and got super curious of their very attractive products 😍. I'm lucky enough to be able to try my first Celefit product and it's Celefit DesignFit Upderm Cushion Pact!I am in love with the luxe, classy packaging, so simple and yet so elegant. I also love that it has SPF 50+ PA+++ which pretty much means it has the maximum UV protection that you need.There are only 2 shades available, (21 and 23) i got shade 23 Classic 23 and it matches very well with my skin tone.The coverage is pretty good, i'd say it has medium coverage and the cushion instantly brighten up and make my skin luminous but still leaving it looks like skin. It has a pretty dewy finish, so if you have oily skin like me then setting it with powder is a must. It doesn't have the best oil control ofc, but my makeup does stay intact (although needed to be blotted) pretty much the whole day and my skin looks fab 😍, love it!Have you try anything from Celefit? Any recommendation on what i should try next? #celefit #celefitcosmetics #celefit_official #review #clozetteid #sbybeautyblogger #bloggerindonesia #bloggerceria #beautynesiamember #influencer #beautyinfluencer #kbeauty #koreanbrand #koreanbeauty #koreancosmetics #koreanmakeup #surabayablogger #SurabayaBeautyBlogger #bbloggerid #beautybloggerid #beautybloggerindonesia #surabayainfluencer #cushion #cushionmakeup #endorsement #endorsersby #openendorsement #endorsementid
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top