OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
My 6th Look of #MindysRainbowChallenge
: ni for Nila alias... Err. This is the problem, i never realized before that i have no idea what nila is 🤣🤣🤣. Abis Googling, apparently nila is Indigo, nah lo tetep aja aq bingung Indigo itu warna yg gimana 😭 karena selama ini taunya org2 bilang biru indigo2 tapi kalo di search keluarnya ungu ah! Jadi aq ngikutin guide ini aja deh : Indigo is a rich color between blue and violet on the visible spectrum, it's a dark purplish blue. Which means Indigo ini spektrum warna dari biru tua ke ungu tua.

Meskipun aq bingung setengah mati sama warna yg bener, tapi ternyata aq suka banget sama hasil eye look ku yang maduin beberapa warna biru tua dengan ungu gelap, hasilnya jadi ala2 dark galaxy look, i love it so much! Untuk base warna biru shimmer nya aq pake @mukka_kosmetik
Eyeshadow palette lagi (palette yang sama dengan yang aq pake untuk shimmer nya Orange dan Green, shimmer eyeshadows nya Mukka serius top banget). Untuk lipstik nya aq pake dark purple, ini tipe ungu yang aq masih berani pake jalan2, meskipun ya tetep diliatin orang hahaha (tapi aq pernah jalan2 pake lipstik biru dll jg, bomat dah dandan biasa aja juga ada yg judging kok). Warna indigo yang misterius ini look nya bikin aq merasa kalo dia representing our Galaxy and how small and insignificant we are in the whole grand scheme of thing... Yuk yang belon ikutan masi banyak waktu, i will be sending a care pack for one follower who finished the 7 looks by the end of this month!

#quarantine #quarantinechallenge #dirumahaja #clozetteid #sbybeautyblogger #makeup #ilovemakeup #orange #orangemakeup #clozetteid #sbybeautyblogger #bloggerceria #beautynesiamember #bloggerperempuan #indonesianfemalebloggers #girl #asian #makeupchallenge #bblogger #bbloggerid #influencer #influencersurabaya #influencerindonesia #beautyinfluencer #surabayainfluencer #indonesianbeautyblogger #surabayabeautyblogger
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
And while we're keeping ourselves safe by staying in, the world is healing... So maybe in the grand scheme of things, this is meant to be.

So let's stand back, relax and dream of tomorrow when the world is ours again, hopefully by then we are a little wiser, a little tougher but most importantly, a little kinder... If you like unicorns, kawaii, pastel things, i have a recommendation for you to check in KL for when it's safe to go out again , check it out on my blog :
https://bit.ly/LaFleurXunicorn .

#unicorn #unicorngirl
#unicorncafe #lafleur #lafleurxuniqorn
#pinkinmalaysia #pinkinkualalumpur #pinkinkl
#clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #influencer #beautyinfluencer #jalanjalan #wanderlust #blogger #bbloggerid #beautyblogger #indonesianblogger #surabayablogger #travelblogger #indonesianbeautyblogger #travelblogger #kawaiilife #surabayainfluencer #travel #trip #pinkjalanjalan #kawaiiaesthetic
1 like
Categories : travel, travel, travel, makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I'm an introvert so staying at home and not being around people is not that stressful for me, in fact these past 2 weeks of social distancing is healing my soul and mental being in a strange way (even though i am very stressed about business and worrying about the world, but mentally i am now in a much better place in a while). But i am also a very social person and i miss my close friends, including @angeliasamodro (who is one of my fave travel buddies)
Ofc, i am so looking forward to escape somewhere after C19 is gone?

In the meantime you can enjoy my antics at this Unicorn cafe on my blog :
https://bit.ly/LaFleurXunicorn .

#unicorn #unicorngirl
#unicorncafe #lafleur #lafleurxuniqorn
#pinkinmalaysia #pinkinkualalumpur #pinkinkl
#clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #influencer #beautyinfluencer #jalanjalan #wanderlust #blogger #bbloggerid #beautyblogger #indonesianblogger #surabayablogger #travelblogger #indonesianbeautyblogger #travelblogger #kawaiilife #surabayainfluencer #travel #trip #pinkjalanjalan #kawaiiaesthetic
1 like
Categories : travel, travel, travel, makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Trying to go through this stressful time by taking myself down the memory lane and revisiting the funnest places i went to in the past few years... I love how sometimes my posts inspired you to visit the places i went to too, so if you're a die hard Kawaii Princess like me then you'd want to visit La Fleur X Uniqorn cafe when our lives resumed.

Check out my post for recommendation, suggestion, direction and most importantly, the photo spots you need to secure haha :
https://bit.ly/LaFleurXunicorn

#unicorn #unicorngirl
#unicorncafe #lafleur #lafleurxuniqorn
#pinkinmalaysia #pinkinkualalumpur #pinkinkl
#clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #influencer #beautyinfluencer #jalanjalan #wanderlust #blogger #bbloggerid #beautyblogger #indonesianblogger #surabayablogger #travelblogger #indonesianbeautyblogger #travelblogger #kawaiilife #surabayainfluencer #travel #trip #pinkjalanjalan #kawaiiaesthetic
1 like
Categories : travel, travel, travel, makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Yoohoo, ga terasa udah look ke 5 aja nih untuk #MindysRainbowChallenge : Bi untuk Biru or Blue!

Jadi buat aq, blue represents the sky, the ocean, nature... It's calming, lulling, ever flowing and ever lasting. I hope in this turbulent time kita bisa sama-sama tenang dan saling menguatkan instead of saling tuduh dan menyalahkan.

For some reasons ini look fave aq so far padahal aq bukan penggemar warna biru, tapi ga tau suka aja ama hasilnya hehehe.

Oya shoutout untuk local brands yg aq pake di look ini, lippie nya @mineralbotanica
Lho ini, tau ga kalo MiCa punya warna2 unusual gini?

2 warna lagi aq selesai dengan challenge ini, mau mikirin tema2 selanjutnya ah. Buat yang belum ikutan, ayuk buruan - aq ada hadiah untuk 1 follower nanti d akhir april 😉! #quarantine #quarantinechallenge #dirumahaja #clozetteid #sbybeautyblogger #makeup #ilovemakeup #orange #orangemakeup #clozetteid #sbybeautyblogger #bloggerceria #beautynesiamember #bloggerperempuan #indonesianfemalebloggers #girl #asian #makeupchallenge #bblogger #bbloggerid #influencer #influencersurabaya #influencerindonesia #beautyinfluencer #surabayainfluencer #indonesianbeautyblogger #surabayabeautyblogger
1 like
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1 like
Categories : travel, travel, travel, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Back to our regular Quarantine schedule 🤣. My 4th look for #MindysRainbowChallenge is Hi Alias Hijau a.k.a Green!

Hijau for me represents greenery, musim semi - musim yang baru datang dan seharusnya bisa kita nikmati outdoor kalo ga gara2 Corona lagi corona lagi hahaha. But it again also represents new hope and new beginning for me so jangan menyerah yah, let's continue holding hands (virtually) dan semangatin one another.

Karena aq dari dulu pengen lipstik ijo gelap, jadi pas lihat di OS ada sale lippie metallic gelap-gelap gitu aq langsung beli 2 (sale nya tuh 10rb an kalo ga salah 🤣, dari drugstore brand nya luar padahal) salah 1nya yang ijo super gelap metallic ini. Mungkin yang lihat sekilas kayak item, tapi i swear ini ijo kok!!! Dan gara2 lipstiknya ini look nya jadi super villainy deh 😁😁😁 but i like it!

Yok ah buat yang belom ikutan, ayo buat segera😉😉😉. #quarantine #quarantinechallenge #dirumahaja #clozetteid #sbybeautyblogger #makeup #ilovemakeup #orange #orangemakeup #clozetteid #sbybeautyblogger #bloggerceria #beautynesiamember #bloggerperempuan #indonesianfemalebloggers #girl #asian #makeupchallenge #bblogger #bbloggerid #influencer #influencersurabaya #influencerindonesia #beautyinfluencer #surabayainfluencer #indonesianbeautyblogger #surabayabeautyblogger
1 like
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top