OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Categories : travel, travel, travel, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
More fun at @fdxbeauty last Sunday at @pac_mt, admiring their new, cooler and edgier logo and enjoying their exciting promos!

Also, you might already know i am a fan of PAC's Satin Matte Lip Cream, i've reviewed them in depth in my blog before and u still think thay they are one of the best lip creams i've ever tried! Now they arrive with a whole new look and 4 new shades - i will share swatches and review soon so stay tuned;

Special thanks to @beautyinfluencersby for having us 😘😘😘. #PAConSxB #PACSatinMatteLipcream #xPACtation #PACmarthatilaar
#surabayaxbeauty2019 #fdxbeauty2019 #fdxbeautysurabaya #beautyexhibition #femaledaily #beautyevent
#beautybazaar
#event #eventsurabaya
#surabaya #surabayaevent
#clozetteid #sbybeautyblogger #bloggerindonesia #bloggerceria #bloggerperempuan #indobeautysquad #influencer #beautyinfluencer #surabayainfluencer #surabayablogger #influencersurabaya #indonesianbeautyblogger #bblogger #bbloggerid #SurabayaBeautyBlogger
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
So excited for @makeoverid newest launch, their Powerstay Transferproof Lip Cream that i already tested and it really is da bomb!
On my lips i was wearing 05 Fired Up, which is a very vampy, deep, Fall appropriate shade - i borrowed it from @cynthiansunartio since i got much nuder shades (you can checked what i got from them in the last slide!) - i can testify that you can definitely smooch your bae without leaving a mark!

#stayoncolor
#makeoverinfluencergathering
#makeover
#event #eventsurabaya
#surabaya #surabayaevent
#girl #clozetteid #sbybeautyblogger #bloggerindonesia #bloggerceria #bloggerperempuan #indobeautysquad #influencer #beautyinfluencer #surabayainfluencer #surabayablogger #influencersurabaya #indonesianbeautyblogger #bloggerid #bblogger #bbloggerid #SurabayaBeautyBlogger #beautyevent #beautygathering #ootd #ootdid
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Of course i also visited one of my ultimate favorite local brand for skin care : @avoskinbeauty 's booth at @fdxbeauty !
Besok special edition bundling nya baru bisa di beli, limited banget jadi fans garis keras harus banget beli - dan mereka juga banyak promo menarik lainnya tentunya so make sure you drop by their booth when u visit!

Thank you Avoskin for having me and sooo nice to finally meet you @ernykurnia14 !

#surabayaxbeauty2019 #fdxbeauty2019 #fdxbeautysurabaya #beautyexhibition #femaledaily #beautyevent
#beautybazaar
#event #eventsurabaya
#surabaya #surabayaevent
#girl #clozetteid #sbybeautyblogger #bloggerindonesia #bloggerceria #bloggerperempuan #indobeautysquad #influencer #beautyinfluencer #surabayainfluencer #surabayablogger #influencersurabaya #indonesianbeautyblogger #bblogger #bbloggerid #SurabayaBeautyBlogger
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Keseruan #surabayaxbeauty2019 emang pecahh banget, hari pertama aja langsung super ruameeee gila-gilaan!

Salah satu booth asyik yang sempat aku kunjungin adalah booth nya @elsheskin , brand skincare local yang beberapa produknya lagi aku cobain. Ada promo up to 40% lho! Trus aq baru tau kalo ElsheSkin juga punya beberapa makeup item, jadi makin penasaran pengen cobain makeup mereka nih karena skin care nya aja mantul bener!

#elsheskin #surabayaxbeauty2019 #fdxbeauty2019 #fdxbeautysurabaya #femaledaily #beautyevent
#beautybazaar
#event #eventsurabaya
#surabaya #surabayaevent
#girl #clozetteid #sbybeautyblogger #bloggerindonesia #bloggerceria #bloggerperempuan #indobeautysquad #influencer #beautyinfluencer #surabayainfluencer #surabayablogger #influencersurabaya #indonesianbeautyblogger #bloggerid #bblogger #bbloggerid #SurabayaBeautyBlogger
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hi guys, aku habis dari Daihatsu Urban Festival 2019 nih - kalian mesti banget mampir kesini karena ada banyak keseruan disini, favorite aku tentunya instalasi-instalasi keren yang Instagrammable abis ini! Kalian juga bisa dapetin merchandise dari Daihatsu lho kalo foto di ke 6 spot nya!

Acaranya mulai 8-10 November 2019 ya, juga adakonser musik, games-games kece, dan kompetisi AoV juga lho!

Hadiah kompetisinya Ayla btw, siapa tau bisa dapet buat kita jalan bareng hehe

Untuk info lengkapnya cek di daihatsu.co.id/urbanfest atau di @daihatsuind !

Jangan lupa mampir!

#DaihatsuUrbanfest
#DaihatsuUrbanfest2019
#DUFSurabaya
#DUFVibes

#event #eventsurabaya
#surabaya #surabayaevent
#girl #clozetteid #sbybeautyblogger #bloggerindonesia #bloggerceria #bloggerperempuan #indobeautysquad #influencer #beautyinfluencer #surabayainfluencer #surabayablogger #influencersurabaya #indonesianbeautyblogger #bloggerid #bblogger #bbloggerid #SurabayaBeautyBlogger #lifestyle #infoevent #infosurabaya #lifestyleblogger
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
What is that unattractive sound? Oh it's the noise you make trying to one up me in everything that i do, you know what you really are? Unsignificant. And irrelevant.For people who constantly trying to be more than others, i have 2 theories. Either you never receive enough love so you fluff yourself up all the time to make yourself believe you matter or your surrounding praise you too much that it makes you get a Princess syndrome where you believe you are the prettiest/most awesome/all that. Either way, judging from the way you react to others' accomplisments show the world how insecure you really are. Coz honey, we are all just as special and awesome as you, if not more. We just got enough validation from others already without needing to bring others down. #wordvomit #fotd #motd #sbybeautyblogger #bblogger #bbloggerid #influencer #influencerindonesia #surabayainfluencer #beautyinfluencer #beautybloggerid #beautybloggerindonesia #bloggerceria #beautynesiamember #influencersurabaya #indonesianblogger #indonesianbeautyblogger #surabayablogger #surabayabeautyblogger #bloggerperempuan #clozetteid #sbybeautyblogger #girl #asian #indobeautysquad #makeup #makeuplook #makeup #lifestyle #cafe
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hm rasanya udah ngga sabar nih buat seru-seruan bareng di Daihatsu Urban Festival 2019. Kapan lagi bisa nge-hype bareng Sahabat, nonton konser, sampai ikut kompetisi kece di satu festival sekaligus.

Acaranya akan ada di Ciputra World Surabaya , 8-10 November 2019. Di sana akan ada konser musik, games-games kece, dan kompetisi AoV juga. Hadiah kompetisinya Ayla loh, siapa tau bisa dapet buat kita jalan bareng hehe

Oh iya, Sahabat bisa cek info lengkapnya di daihatsu.co.id/urbanfest atau di instagram @daihatsuind

Yuk ikutan, aku tunggu di Mall Ciputra Surabaya ya!

#DaihatsuUrbanfest
#DaihatsuUrbanfest2019
#DUFSurabaya
#DUFVibes

#event #eventsurabaya
#surabaya #surabayaevent
#girl #clozetteid #sbybeautyblogger #bloggerindonesia #bloggerceria #bloggerperempuan #indobeautysquad #influencer #beautyinfluencer #surabayainfluencer #surabayablogger #influencersurabaya #indonesianbeautyblogger #bloggerid #bblogger #bbloggerid #SurabayaBeautyBlogger #lifestyle #infoevent #infosurabaya #lifestyleblogger
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top