OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

A BLOGGER OF SRS BLOG (www.somethingrealserious.com) by night and a full time visual merchandiser by day | Instagram & Twitter : @ollyvialaura

Instagram

Hi 🙋🏻‍♀️ sekarang w lapar tapi gk bisa makan karena takut pilates 1 jam tadi sia-sia hahaha gimana dong gengs?
.
.
.
#srsstyle #clozetteid #sociolla #blogger #fashion #lifestyle #inspo #instadaily #instagood #fashion #style #explore #explorepage #fashiongoals
#fashionzine #fashionactive
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hi 🙋🏻‍♀️ There is no reason to treat her as if she is afraid, he realized: this is Daisy. She is never afraid
.
.
#srsbeauty #clozetteid #blogger #beautybloggers #makeup #koreanbeauty #beauty #inspo #instadaily #instagood #kbeauty #eyemakeup #explore #explorepage
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hi 🙋🏻‍♀️ just so you know I struggle to appreciate my skin sometimes but I wouldn't have it any other way so yeah here’s me showing my skin texture & those freckles through makeup because I would’ve made me appreciate myself more
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hi 🙋🏻‍♀️ nyadar gak sih kalau hari ke hari ditahun 2021 ini tuh berlalu sungguh cepat sekali ya. Anyway, how’s your February guys? Mine was busy for these past 4 weeks. Benar-benar ngerasain hectic yang super hectic, ya namanya juga hidup yakan. Ada asam manis pahit pastinya.
Anyway, aku tersadar outfitku makin kesini makin gelap ya haha padahal aku selalu colourful, aku merasa sih mood bisa mempengaruhi cara berpakaianku pribadi. Emang lagi nyaman aja seperti ini jadi ya ikutin aja apa maunya diri ini but that’s how I accept myself
.
.
When it comes to appreciate myself, it doesn’t require anyone else’s permission. So yeah, I’m looking for myself again
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hi 🙋🏻‍♀️ just want to share you guys one of my favorite lip products from @hanskin_official @charis_celeb ✨ this tinted lip gloss has high shine and a long-lasting. Bibir berasa ketumpahan sirup marjan hahaha bedanya gk lengket sama sekali, bibir juga terasa lembab udah gitu memberikan kesan bibir jadi bervolume. Super duper love it
.
.
#srsbeauty #clozetteid #sociolla #blogger #beautybloggers #lifestyle #lifehacks #makeup #koreanbeauty #beauty #inspo #instadaily #instagood #review #charisceleb #explore #explorepage
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hi 🙋🏻‍♀️ tadi malam sempat merenung, damn seminggu lagi menuju Maret ya, gk kerasa setahun sudah pake masker kemana-mana hmmm capek ya? Sama aku juga hahaha.. #clozetteid #sociolla #blogger #lifestyle #lifehacks #makeup #skincare #inspo #instadaily #instagood #explore
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Velvet lips are really trending nowadays and I have been using this Air Fit Velvet Tint by @blackrouge_kr @charis_celeb and look how good this shade, a sexy shade which is perfect on a date..I also love the fact that the shade looks matching with my skin tone (I also think it will emphasize on on any skin tone)
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Yamplop tahun 2020 sisa 2 hari lagi, nevermind #happytaehyungday everyone 🐯💜 #btsarmy
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Imma need my shirt back 🤪 #makeup
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top