OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Instagram

2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Which one is your favorite??😍💄💋
.
.
As you wish guys. So here’s all the shades of Lakme Classics Reinvent Liquid Matte. Suka banget sama formula nya, ringan tapi pigmented dan high coverage. Dan juga yg paling penting, ini tu transferproof, jadi gausa khawatir warna nya nempel2 di gelas😆 @lakmemakeup .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #lakmeramadanonpoint #lip #lipstick #lipmatte #makeup #lakme #lakmefashionweek #lakmeindonesia #hair #hairstyles #hairstylist #potrait #girl #redlips #nude #tan #tanned #bali #instamood #instamakeup #makeuptutorial #tutorial #lipstickswatch #swatches #preview
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kaget sendiri liat tangan gue item bangettt busyettt abis motor-motoran kemaren. 2jam sih emang, matenggg uga ternyata HAHA😅🌚🔥
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #lol #tan #tanned #brownskingirls #bali #island #sun #summer #sunnyday #hair #makeup #hairstyles #longhair #brunette #instadaily #instagood #instamood #selfie #girl #makeuptutorial #makeuplooks
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Dari dulu ga suka bgt sama dedaunan, ijo-ijo an deh ga suka pokonya (sampe skrg masih sih sebenernya, soalnya pasti got problem with the insects, bentol2 lah-koreng lah WKWK, terus daon ijo2an dimakan juga ga syuka) tapi kalo diliat-liat nih, masa sekarang feeds gue hejooooooo smua dooonggg surprise bgtdeeeeeh jujyuuurr🙂🌴🍃🌿.. ............. #clozetteid #photography #photoshoot #balibible #bali #instagood #inspiration #instadaily #instamood #instalike #model #ootd #fashion #holiday #mood #travel #weekend #vsco #indomodel #hair #sunset #vacation #island #ubud #villa #village #resort
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top