OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Beauty Blogger. Join my site to read all about beauty. www.meminebeauty.com

Edisi kangen rambut bewarna! ❤️
Udah lama juga ngga #OOTD & ngepost 🙂

#meminebeauty #minefashionjourney #clozetteid
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Saturday night dinner at @amuz_gourmet ❤️ Finally found the perfect place for Romantic Dinner with Parisian vibes in Jakarta! Try their special set menus for dinner and make your tummy feel happy 😍 Satisfied with their service and of course specially the taste of The foods 👍🏻 Must try! Rate: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Price:$$$$ #meminebeauty #minefoodiejourney #clozetteid #amuzgourmet #amuzgourmetjakarta #amuzgourmetrestaurant #recommended #recomendedrestaurant #frenchrestaurant
5 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Let’s Switch to YOGO!!! @its.yogo the yogurt juice! Healthy, nyummy and make you happy ❤️ My recommendation menu:2. Strawberry Blackberry Banana Lemon ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️3. Strawberry Rum ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Free 2 topping!!! You can choose and customize your topping ❤️Must try!!! #meminebeauty #minefoodjourney #clozetteid #recommended #musttryfood
2 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Yassss! #PondsGlitterGlow is finally here!!! Revealing Unicorn Glow Products by @pondsindonesia ❤️ For all glowgetters and glitter freaks, This collection is for YOU! Try #SparkYourUnicornGlow one by one, start from peel-off mask that easy to use, illuminating cream for that effortless glow from within, duo powder for instant holographic look, and moisture stick for more glitter rosy glow effect!!!What’s not to love?! For me, all the products are fantastic and so unique like a unicorn 🦄😍 #BornUnicorn #SparkYourUnicornGlow #PondsGlitterGlow #clozetteid #glitterglowreview #meminebeauty #minebeautyjourney
5 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Yeay! Seneng banget bisa dateng ke Jakarta International Jewellery Fair untuk melihat produk terbarunya @ubsgold seri Rainbow ❤️ sekaligus dapet encouragement dari @carendelano & @princessmegonondo mengenai #confidentingold untuk generasi milenial nih!
Mampir ya ke boothnya #ubsgold untuk melihat karya UBS yang selalu baru & keren Keren 😍
#meminebeauty #minefashionjourney #clozetteid
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
New Concept Shu Uemura Counter at SOGO Mall Kelapa Gading ❤️ Thanks for having me #ShuUemuraIDPssstttt still can’t move on from #RD163 💋 #shuuemura #meminebeauty #clozetteid #minebeautyjourney
4 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Congrats @hushpuppiesid for the launching of Hush Puppies Bounce Max collection!
Love this comfy and stylish white shoes!! (Slide to take a closer look)
So... are you looking for comfortable and stylish shoes?
Come to their stores and get disc 30% off for any purchase of Bounce Max Collection ❤️ #HushPuppies #HushPuppiesID #HPBounceMax #meminebeauty #minefashionjourney #clozetteid
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Thanks to @zapcoid yang bantuin aku ngatasin breakout! Puas banget dengan hasil nya yg ngga cuma mencerahkan dan mengecilkan pori-pori, tapi juga memberantas jerawat-jerawat batu yg tak kunjung sembuh ❤️ Sebelumnya, kondisi kulitku memang lagi ngga baik dan breakout dengan jerawat batu yg sakit banget! Tumbuhnya ngga cuma 1 per 1 loh, tapi kerumunan langsung! Sempet mikir mau treatment Active Acne Laser di ZAP, tp dokternya menyarankan Photo Facial aja. Yasss Photo Facial juga bisa membantu ngempesin jerawat yang membandel dan bisa sekaligus dapet hasil mencerahkan kulit juga! Ini aku treatment Photo Facial di @zapsms dan ditangani oleh dr. Ellen (namanya sama donk~) dan next week aku akan balik lagi untuk rutin treatment walau permasalahan kulitnya sudah teratasi ❤️ #meminebeauty #clozetteid #zapicon #zapcoid #photofacial #minebeautyjourney
4 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top