OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Blogger and Vlogger for Beauty and Skincare. Love to traveling especially Japan. Start to explore more about Fashion and Kuliner.

Instagram

[MAKEUP TUTORIAL]Ini dia guys makeup tutorial dr foto yang bbrp waktu lalu aku sempet upload.. -Product use:~ @luxcrime_id Hydro Blur Finish primer~ @piccassokim Pro8 Booster Cream~ @bskin_id SS Cream~ Luxcrime Slim Triangle Precision Brow Pencil~ @getthelookid Loreal True Match Concealer~ @charis_indonesia Sun Kill~ @nacificofficial.id Juicy Mood Blusher #02~ @notecosmeticsid Contouring Palette~ @indonesia_etudehouse Milky Play Color Eyes & Blend for Eyes~ @gowoonlash Eyeyou Eyelash #13 & #80~ @shiseido_indonesia -Enjoy ~~
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Every journey begin with a singel step.. the first step is always the hardest.. take small steps each day and eventually you'll get there..
.
Udah lama gak dress up.. kangen pake banget..
.
Dress @touchuponline
.
.
#hisafudressup
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Every woman should feel confidence to express their feelings, sympathy and emphathy.. -[GIVEAWAY ALERT] Yuk ikutan Collect & Win kolaborasi @dove dan @nkcthi buat menangin hadiah utamanya IPad Pro dan hadiah lainnya seperti satu set gelang emas, speaker portable sampe jam tangan.. -Jangan ketinggalan ya karna cuma sampe 31 Des aja.. Caranya, kamu cuma perlu beli edisi special ini lalu submit struk pembelanjaanya.. Lebih lanjut km bisa cek ke ig mereka ya.. Good Luck !!!......... #dovedeodorantxnkcthi #clozetteid #partnershipwithhisafu #hisafufordovexnkcthi
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Feeling pink in Tuesday.. -Using Code Crush Matte Liquid Lipstick from @selfcoding.official in Brick.. slide to see my review.. - Visit https://hicharis.net/hisafu/1q43 for more shade..- Like it? dont forget to save and share it..--------- #newnormal2020 #newnormallife #newnormalkit #charisceleb #partnershipwithhisafu #lipmattecream #hisafulipswatch #clozetteid #lipmatte @charis_celeb @hicharis_official #charis #selfcoding
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Walaupun #dirumahajah aku lebih sering pake lens dibanding kacamata, soalnya klo pake kacamata sering diambil @babyyukihiro .. -Using new Lens from @lashtiqueid (Soft Brown).. Cukup nyaman digunain seharian, diameternya gede jd bikin mata keliatan besar..
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Miss my long dyed hair already .. suka banget sama warna wig nya btw.. aaa mau lagi yang laaiinnn.. 😆😆
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Akhirnya buat juga.. INI LOH RAMBUT BARUKUUU... gmn gmn?- #shelivesindaydreamswithme #tiktokchallenge #tiktokindonesian
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Gemes banget sama accessories nya @eltchamomile ..
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Berasa kaya #vampiregirl klo pake wig ini dan lipstick merah.. mana softlens nya beda haha.. Ini foto #cumapakehp jd resolusinya gak gt tajem..
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top