OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Mommy of www.jssicanovia.com ^^

Japobs 23 Sep 2019
Bumil tetep gemes
5 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
ARTICLE
jssicanovia's WORLD: REVIEW : BLINK CHARM - Fake Eyelashes Super Natural dan Nyaman!
data:blog.metaDescription...
New Review Post is UP!!
jssicanovia shared this article
from jssicanovia.com
2 likes
Categories : articles
+ View more details
Siapa sih yang gak tau sama Blink Charm? Brand eyelashes yang sudah mendapatkan berbagai recognition dan award sebagai best eyelashes dari berbagai pihak! Semua varian Blink Charm semua super light weight, natura, mudah dipasang dan bisa digunakan berkali-kali (8-12 kali) 🤩Kemarin aku dikirimin @clozetteid beberapa varian @blinkcharm, dan sudah aku coba semua! Full review juga sudah tayang di www.jssicanovia.com 🙆‍♀️ #blinkcharm #clozetteid #eyelashes .... #skincare #beauty #blogger #fashion #fashionblogger #wiwt #potd #vscocam #eosm10 #lovelife #instagood #lifestyleblogger #beautyjunkie #beautynesiamember
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
11 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Guys udah pada cobain belum rangkaian seri terbaru dari Garnier yang Sakura White?Kalau belum, kalian wajib banget cobain. Aku dan suamiku pakai ini loh, kulit jadi lembab, cerah dan kenyal! Full reviewnya sudah tayang di www.jssicanovia.com 💕 #garniersakurawhite ..... #skincare #beauty #blogger #fashion #fashionblogger #wiwt #potd #vscocam #eosm10 #lovelife #instagood #lifestyleblogger #beautyjunkie #clozetteid #beautynesiamember
4 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kesayaangan akuu pas usia kandungan 21 weeks! Sekarang udah 28 weeks, udah jago goyang dombret di perut emaknya 😂Aktif banget, kalo emaknya mau tidur, dia nya bangun gak bisa diem 🤣Can’t wait to see you babyboo, 2 months left yaa ❤️❤️ #28weekspregnant ..... #clozetteid #baby
1 like
Categories : motherhood
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Good news!! Got this Rainbow Brush from Eyecandy (you can purchase this directly from @hicharis_official) and i really love how this brush works!It’s really recommended for you who have this problems:✨ Not enought volume✨ Flat hair by humid weather✨ Tangled by frequent styling✨ Damaged by strong UVIt comes with large and compact options, mine is compact! It’s really easy to carry and also it comes with mirror, so girls you don’t need to worry 🤩Go shop from my store here https://hicharis.net/jssicanoviaa/6jn and get special price and discount 😜 #charisceleb #hicharis #rainbowbrush #eyecandy...... #clozetteid #ootd #ootdindo #lookbook #lookbookindonesia #lifestyleblogger #fashion #blogger #fashionblogger #wiwt #potd #vscocam #eosm10 #lovelife #instagood #streetstyle #potd #eosmdiaries #ggrep #ggrepstyle #cgstreetstyle #streetfashion #setterspace
5 likes
Categories : hair
see more from this collectionInstagram
+ View more details
7 likes
Categories : motherhood
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top