OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Mommy of www.jssicanoviaa.blogspot.com/

Instagram

Dah lama banget gak ootd-an!
Got this dress on @zaloraid (brand: Something Borrowed) for only IDR 70K (plus i got 15% disc off, lol)
Sebenernya minggu lalu udah bikin video Zalora Haul Under 100K, tapi karena terlalu jauh ambil videonya, pas dicrop jadi pecah.....ah sudahlah.....
Rencana sih minggu ini mau diulang, rekam pake HP aja. Semoga terealisasi, karena zuzur lelah sudah emak2 badan rontok 😂
Masih cocok gak sih gue foto ootd begini hahaha
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #ootd #ootdindo #lookbook #lookbookindonesia #lifestyleblogger #fashion #blogger #fashionblogger #wiwt #potd #vscocam #eosm10 #lovelife #instagood #streetstyle #potd #eosmdiaries #ggrep #ggrepstyle #cgstreetstyle #streetfashion #setterspace
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Because life is too short to wear boring shoes 😛
Spring Pointy Backstrap Ocean from Ittaherl x Peter Rabbit
Cutest @ittaherl pairs i've ever had!
.
.
.
#clozetteid #ittaherl #peterrabbit #potd #ootd #outfit #shoes #lookbook #lookbookindonesia
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Anak playgroup manaa iniiii!! Hari ini kita belajar nangkap kelinci ya di sekolah 😂Happy 8 months old my @babymikkel_ 🥰You know i love you before i met you ❤️ #babymikkel #8mosold #happybaby #clozetteid
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
How i love this super cute pink glasses from @ted_baker! It really fits my face shape, love it 🌸
#tedbakerlondon #tedbakerglasses .
.
.
.
#clozetteid #lifestyleblogger #ootd #potd #flatlay
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top