OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
SKINCARE VIRTUAL PHOTOSHOOT, WHY NOT? BY THE WAY, DON’T FORGET TO SWIPE TO SEE ALL THE TEXTURE. HERE IS MY REVIEW 🧴: Introduce you @bellflower_global @bellflower_official ,that I’ve been using this for a week. I tried their Coconut Hydrating Serum and Face cream in Tamanu Oil scent. Yeap mungkin belom lama aku coba skincare ini, but I already obsessed with it. The serum and face creamnya itu gak bikin mukaku berminyak, dan bahkan bikin kulit mukaku moist/kenyal, texturenya yang bener-bener ringan menurutku (dia bukan texture yang oily or yang bikin perih). You guys should definitely give a try.––If you guys swipe to the last of my multiple post, kalian bakal bisa liat betapa ringan dan enakk banget si texturenya serum dan face oil ini bahkan aku usap ke tanganku.(📸 first pic by @dionelvinn )•••• #skincarekorea #dailytrends #menskincare #mensblogger #iglifestyle #lifestylebloggers #bloggerasia #asianblogger #mensfashionblog #mensfashionblogger #skincareandchill #virtualphoto #asianskincare #skincareblog #clozetteid #theshonet #styleinsider
post
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram

MORE SKINCARE POSTS

✨🍃 The Radiance White Series- @youmakeups_id...
[MINI REVIEW]Studio Tropik Probiome Skin [email protected]
Hii, siapa suka pakai face oil? Bisa dibilang aku ...
Sebulan terakhir aku lagi suka pake @npureofficial...
Calling all Clozetters with dry skin problems! Cli...
It’s #tetristhursday. I saw lately many of skinc...
Hai cantik! Warga Pekanbaru pasti sudah gak asing ...
✨🍃Moringa Series - @evershine.id ✨🍃(っ...
Shining bright, like Ever Shine ✨-Fyi, @evershin...
Cuci muka pake buah naga?! Yuyur kaget sama ingred...

MORE FASHION POSTS

GIVEAWAY 🎁

Dear all my beautiful, incredible, ...
[ a little car selfie won't hurt, rite? well happy...
Some outfit recommendations to look chic & stylish...
Every girl always need a pair of shoes that fits t...
Terlalu lelah untuk bertahan,
tetapi tak bisa perg...
Daily reminder that ur loved for 💖

.
#clozette...
style death 🔥
Kalau disuruh pilih hanya 1 set yang bisa dipakai ...
Inget banget waktu foto disini tuh bener2 lg sepan...
Pake dress ini dijamin merasa elegant n langsing b...

MORE BEAUTY POSTS

[REVIEW] Skincare Airnderm untuk Kulit Kering dan ...
A year ago, last trip with my good friend. It was ...
Ngalis pakai UNBELIEVABROW dari Loreal Paris 113 W...
Sudah tayang (lama) di YouTube ku : Conietta Vyone...
Buat aku ,biarpun makeup minimalis, alis yang keli...
Are you more into warm toned or cool toned makeup:...
Review SEXY FORMULAJewel Key Eye Glitter Parts is ...
Pause my daily basis activity into the new creativ...
Silau abis 😵😵
Rasa gula di pabrik sugar ...
Rekomendasi Hair Mist Beraroma Manis di Bawah Rp20...

Advertisement