OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

A Lifestyle and Travel Blogger. Choco addict. High-heels fans also a culinary worshiper.

2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Perfect weekend menurut kalian tuh kek gimana sih? Gue mah gampang aja: kopi + novel udah puas. Anteng lama deh gue. Hahaha. Sekarang lagi baca bukunya Mbak @sittakarina nih.
.
Btw share dong perfect weekend versimu kek apa?
.
P.S. Foto diambil sebelum PSBB
.
.
.
#lifestyle #enjoythelittlethings #sunday #easylikesundaymorning #coffeetime #kopi #coffeelover #coffeeaddict #coffeeshop #afternoon #clozetteid #booklover #bookish #bacabuku #goodreads #bacaituseru #darlingescapes #sinfulsunday #selflove #selfcare #ngopisore #ngopi
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Akhirnya setelah sekian lama punya juga foto di JPO yang penuh pro & kontra ini 😅 Kamu udah foto di sini beloom?
.
🧥 wardrobe styled by @yunaandco
.
📍JPO Sudirman di depan Prudential Tower.
.
.
.
.
.
#lifestyle #enjoythelittlethings #sudirman #skyscraper #aroundtheworld #citystroll #exploremore #locallife #bridge #citygirls #jpo #weekendvibes #saturday #wiken #dijakartaaja #jakarta #infojakarta #mahmud #almost40 #yunaandco
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Ada yang senasib sama gue ga ya.... Minum air putih aja BB naik? 🤣🤣.Otw 50 kg biar kayak sekarung beras nih 😅😅. Anw, selama 12 tahun terakhir gue selalu bermasalah sama berat badan. Pas hamil BB melambung sampe 78 dan begitu melahirkan stuck di angka 65 kg..PSBB ini jadi semacam blessing in disguise. Gue jadi ada waktu buat olahraga, nggak keluyuran terus ke pantai atau ke gunung 😅😅 Semenjak Maret mulai ngatur makan, konsisten olga lagi dan BB perlahan turun. Udah di angka 55 kg saat ini. Masih ada 5 kg lagi yang perlu dienyahkan..Semangat diet para pejuang timbangan 😅😅 yang penting sehat, BB turun itu bonus..Btw Ancol tutup sementara ini ya. Foto diambil Sabtu lalu, 2 hari sebelum PSBB dimulai...... #pakaianolahraga #ancol #beach #summer #infojakarta #bikelife #bajusepeda #lifestyle #ootd #ootdindo #quarantinelife #olahraga #workout #langsing #selflove #momslife #mahmud #turunberatbadan #livethelittlethings #enjoylife #clozetteid #darlingescapes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Last slide is my fave! I miss the serenity of @sheratonjogja . The calm vibe, the pampering ambience also all their definite delish food..After 3 months closing due to pandemic, Sheraton Jogja will open again in July, surely applying the covid protocol. I trust their standard, I trust them and their big name..Looking forward to be there again soon when the time is right. In the mean time, do enjoy the video of their protocol and how they serve the guest in the new normal. Contact them for price and everything. I believe they have good offer for you. 💚.What do you miss from Jogja?. #jogja #jogjahits #jogjaistimewa #jogjainfo #sheraton #sheratonhotel #marriott #newnormal
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Bagus rambut pendek atau rambut panjang?
.
Sometimes I get bored with long hair as I never changed the model from I was little yet everytime I wanna drastically cut it short I remember my long dying wish to grow the hair long like Alanis Morisette did. Oh yeah, I def wanna take some pics recreating the scene from Thank You music clip. 😉
.
Get the point why I can’t take a decision?
.
#selfie #quarantinelife #quarantine #shorthair #longhair #dirumahaja
Categories : selfie
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Teh atau kopi?.📸 : #fotolama
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
5 foot feet of attitude. Have you ever tried Ofuro Japanese bath? It’s so liberating and relaxing 💚💚 📸 : #fotolama
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top