OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Gen Z- Proud Indonesian-Event hunter by day,Blogger by night. visit my blog at www.Imeldaaf.site

thrrrrowback, 💖
2 likes
Categories : travel, casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
sTaY HydraT3d evEryOne 🚰
1 like
Categories : others
see more from this collectionInstagram
+ View more details
girls, your skin deserves respect ✨Bioderma Sensibio H2O Micellar Water ini umurnya udah 25 tahun, kalo udah coba produknya pasti udah ga heran lagi gimana produk ini bisa bertahan selama itu, kalo belom coba bisa lihat review-nya dulu di blog aku 💖 *link di bio. #25YearsAnniversary #RespectMyChoices #BiodermaIndonesia #SensibioH2O #SensibioTonique #BiodermaXClozetteIdReview #ClozetteIDReview #ClozetteID
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
mirip ga mirib post aja dulu ✌️.. #pencapaianku #gambarmukesendiri #clozetteid
1 like
Categories : others
see more from this collectionInstagram
+ View more details
3 likes
Categories : others
see more from this collectionInstagram
+ View more details
DOR!Finally get to try this serum after seeing it so many times on Instagram ✨review on my blog! *link in bio #MamondeIndonesia #RedEnergyRecoverySerum #Clozetteid #MamondeXClozetteIdReview
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
kalo ga di foto aku bersihin muka, sambil mukanya biasa aja kok, ga senyum senyum sendiri 😜semenjak sadar pentingnya 𝘥𝘰𝘶𝘣𝘭𝘦 𝘤𝘭𝘦𝘢𝘯𝘴𝘪𝘯𝘨 (apalagi kalo abis keluar seharian, kena polusi dan lain lain.) langsung nyari nyari micellar water, tapi untuk kulit sensitif lumayan 𝘵𝘳𝘪𝘤𝘬𝘺 tuh, karna harus cari yang bebas Alcohol. finally akhirnya nemu produk ini! #NIVEAMicellAIR #SkinBreatheMoment #ClozetteID
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
the Unfiltered Golden Hour ✨..dat red lip dipersembahkan @posybeauty.idklik link di bio untuk liat reviewnya! #posybeauty #lipmatteposybeauty #posybeautyindonesia #posylipstick #sinsofdesire #lipcreamposy #PosyBeautyXClozetteID #ClozetteID
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Halo00! 👋

people said the more you give the possitive vibes,the more you get it back. soo here i am try to spread positivity 💖

thank youu @hushpuppiesid & @clozetteid #PracticeOptimism #OptimismInstigator #HushPuppiesID #clozetteID
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top