OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Instagram

Do you miss Paris?
I do! Suddenly found this bakery (I had my eclairs from them 3 years ago) and felt like I was back in Paris.
.
Dress @valino_id
Bag @aldo_shoes
.
#iphoneonly #emilyinparis #ootdspot #parisinjakarta #parisianstyle #paris
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Entah kenapa tiap kali foto baju gw warnanya merah 😂 padahal warna favorite gw bukan merah.
Mostly, logo brand merah ya.
#reddress #iphoneonly #playnomorebag #playnomore #microbag #tasmicro #fashioninspiration #fashiontips
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hope this pandemic will be over soon and the vaccine would be success. No more social distancing again.
#iphoneonly #ootdspot
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Udah seminggu lebih cobain Hair Tonicnya Makarizo Advisor. Gw pake abis keramas tiap jam 8 malam di area belahan rambut atau di area yang mengalami penipisan. Wnaginya harum, floral note gitu. Bikin kulit kepala jadi sejuk dan meredakan gatal akibat ketombe. So relaxing! Gw rekomendasiin buat beli di Shopee : Official Store Makarizojangan lupa kepoin instagramnya @makarizo.advisor ❤ #makarizo #hairtonic #rambutrontok #masalahrambutrontok #hairfallsolution #hairtonicmakarizo
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Pernah ga sih udah siap2 mau foto di luar, eh tiba2 ujan deresss bgt dan batal 🤣
Mau marah tapi ya gimana ya. Ujung2nya balik ke dalam rumah lagi. Stay safe!
#psbbjakarta #ppkm #iphoneonly
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Please take me back to this beautiful place! Warm water, beautiful scenery, and excellent vibe! Love this place so much ❤
#turkey #pamukkale #cottoncastle #istanbul
.
.
.
.
.
#clozetteid #wisata #travel #igtravel #travelgram #buzzfeed #europe #holiday #turkiye #cappadocia #kapadokya #dubai #photography #photooftheday #foodoftheday #photoshoot #fujifilm #beautifuldestinations
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kangen makan di resto lagi kyk dlu bareng @pergikuliner tp sayangnya belum bisa 😢Semoga Covid19 cepet berlalu deh.
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Fahsion tips: wearing micro bag as a belt for your dress!
Making ur look more stylish and looks like #komunyeong
#microbag #playnomore #playnomorebag #garden #flowerdecoration
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Wefie di toilet yg ga ada sabun cuci tangannya 😂Next time bawa sabun cuci tangan sendiri deh #iphoneonly #wefie #selfie
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top