OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Beauty Blogger Member of Surabaya Beauty Blogger Find my blog here: redhacshinta.blogspot.com

Instagram

Tentu suatu saat nanti akan kucoba lagi kombinasi warna ini dengan takaran yg tepat.✨
Tapi istirahat dulu ya rambutnyaaa.
#hairdye #colorfulhair #Clozetteid #selfie #selflove #rainbow #mirandajadikreatif #mirandahaircolor
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Maap fotonya kurang berkualitas dan ada filternya, karena pas dandan ini batere kameraku abis.. jd foto foto pake hape. .
.
So, inspirasi ku tuh dua boneka Bratz di slide kedua. Aku gabungin jd gini deh.
#bratz #bratzdolls #bratzaesthetic #bratzchallenge #makeup #makeuplooks #cute #dollymakeup #Clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sugar, spice and everything nice! But whoops! Chemical X was added too 💕✨.
.
.
So my hair turned orange lmao and I just had to! Blossom best girl! I've always want to be her since I was a kid. Here I am! I was also inspired by one of @imawonder
drawing of Blossom! But I didn't add freckles because I don't think it suits me hehe. Her drawing is amazing, go check them out!
.
There are 3 things I had to admit when I do this makeup
First, my skin is acting up, the texture gone so bad so yea, I edited my skin a little.
Second, my concealer is way too light and I did not realize it until I took the pic. Never do ur makeup with lights off okay? 🤣🤣🤣
Third, I actually wore brown contacts, the pink is edited.
Yea I know I cheated a lot but I do this for fun anyway. So yea, I don't look like this in real life. Everyone has flaw. Especially me hahahahaha
#powerpuffgirls
#blossompowerpuffgirls #instamakeup #Clozetteid #selflove #makeup #makeuplooks
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hello! Udah lama banget ga kasi video #redhacsmixnmatch
Kali ini konsepnya beda, aku kasi styling tips pakai kemeja dan celana katun dari @ratuobral.id
Ada dua gaya yg aku bikin disini, semi formal dan hangout style! So, kalau kalian bosen pakai kemeja dan celana dengan gaya yg gitu gitu aja mungkin bisa cobain tips di video ini. Kuncinya adalah jangan takut modif outfit kalian plus tambah aksesoris kesayangan! Hope u love it guys!
#Clozetteid #ootdbigsizeindo #fashion #cute #ootdplussize #ootdcurvy #shoxsquad #ootdplussizeindo #curvy #fashionaddict #fashionstyle #curvygirl #plussize #endorsementindo
#endorsement #bodypositive #celebratemysize #ootdindonesia #ootdindo #curvywomanindo
#influencersurabaya #beautyhasnosize #missbbwindonesia #ootdredhacs #redhacsmixnmatch
see more from this collectionInstagram
+ View more details
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Emang ga salah kalo ada yg bilang situasi seperti ini bakalan ngebuka sifat asli banyak orang dan tentunya buat yg waras nih, juga ngajarin biar ga jadi orang yg seperti itu. Sebenernya common sense sih untuk tidak menjadi manusia seperti itu. Tp rasanya ga semua orang punya sense. 🤷🏻‍♀️ #Clozetteid #clozetteootd #ootdbigsizeindo #fashion #cute #ootdplussize #ootdcurvy #shoxsquad #ootdplussizeindo #curvy #fashionaddict #fashionstyle #curvygirl #plussize #endorsementindo
#endorsement #bodypositive #celebratemysize #ootdindonesia #ootdindo #curvywomanindo
#influencersurabaya #beautyhasnosize #missbbwindonesia #ootdredhacs #redhacsmixnmatch
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top