OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Author of Mel's Playroom - Mom and Beauty Blogger. Full time mom and part time blogger who lately finds out that writing is her stress release therapy. An ordinary employee who is dreaming to be the next mompreneur.

Hi girls! Just want to inform you that one of my favorite cleanser, @butfirst.id is holding a charity project together with @tangan_pengharapan.For every purchase of @butfirst.id 's product, they will donate IDR 10k to @tangan_pengharapan in a mission to provide proper education facilities in remote Sumba, Mentawai, and North Halmahera.Let's join a hand, guys!... #skincarelokal #charityproject #facecleanser #sabunwajah #skincareroutine #indonesiacharity #melsplayroom #idskincarecommunity #localskincare #clozetteid
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
✨ 𝐍𝐄𝐖 𝐁𝐋𝐎𝐆𝐏𝐎𝐒𝐓✨➖ Skinhouse Glow SeriesSkincare lokal baru yang ditujukan untuk mengmcerahkan kulit, menghaluskan, dan membuat kulit tampak sehat berkilau. Kojic acid berfungsi untuk mencerahkan warna kulit dan memudarkan bekas jerawat. Gluconolactone berfungsi sebagai mild exfoliator jenis PHA untuk menghaluskan kulit. Sedangkan Zinc PCA bertugas mengurangi produksi minyak berlebih dan meredakan jerawat.Apakah berhasil membuat kulit kombinasi saya tampak lebih cerah & memudarkan bekas jerawat? Apakah produk ini juga cocok di kulit berminyak, kering, dan sensitif? Sedikit bocoran, day cream Glow Series ini juga sudah mengandung sunscreen sebagai proteksi, lho.Review lengkap tentang pengalaman pemakaian selama 14 hari sudah tayang di blog saya. Mampir yuk!⭐ 𝐈𝐧𝐠𝐫𝐞𝐝𝐢𝐞𝐧𝐭𝐬Kojic acidNiacinamideGluconolactoneZinc PCA🗒️ 𝐎𝐭𝐡𝐞𝐫 𝐈𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬🏷️ 375k per set ($$)🧴 Various size⏳ N/A📇 BPOM certified🤰🤱 Friendly #melsplayroom #skincarelokal #localbeauty #kojicacid #brightening #idskincarecommunity #clozetteid
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
✨ 𝐁𝐨𝐬𝐬 𝐁𝐚𝐛𝐞 𝐁𝐁 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦➖ A hybrid skincare and makeup in one product. Consist of 3 varians:- Rosie, pink undertone- Almond, neutral undertone- Honey, yellow undertone⭐ 𝐈𝐧𝐠𝐫𝐞𝐝𝐢𝐞𝐧𝐭𝐬Marrubium Vulgaris ExtractRed AlgaeCherry Blossom ExtractSqualaneVitamin ETitanium DioxideEthyhexyl Methoxcynnamate💧𝐓𝐞𝐱𝐭𝐮𝐫𝐞 & 𝐀𝐫𝐨𝐦𝐚The texture is very light yet good spreability. Absorb pretty quickly without much effort. It does have a pleasant aroma to my nose.👍 𝐋𝐢𝐤𝐞𝐬Comes in sweet and cute pink tube with airless pump applicator. Make it more efficient and hygienic to use.It has SPF 30 PA++ for skin protection so we can directly replace the sunscreen step with this BB Cream.Lightweight formula, good oil control, and staying power for about 5 hours.A hybrid sunscreen inside and the moisture effect thanks to Squalane and Vitamin E.The claim said that it has a dewy look finish but in my experience with my combination skin, the finish is in semi-matte look but still okay for me.👎 𝐃𝐢𝐬𝐥𝐢𝐤𝐞𝐬The coverage is sheer to medium and not buildable. So we still need pore primer and concealer to have a flawless look.❗Check my HL story for GRWM video or my link in bio to read a thorough review in my blog.🗒️ 𝐎𝐭𝐡𝐞𝐫 𝐈𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬🏷️ 1̶8̶0̶k̶ ➡️ 153k ($$)🧴 30gr⏳ N/A📇 BPOM certified🐰 Cruelty free🍃 Vegan #melsplayroom #BeautyBossID #BossBabeBBCream #MakeupRasaSkincare
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
#decemberempties dan semuanya produk lokal dong! Wohooo! So proud of our #localskincare! Ada produk favorit kalian jugakah di sini?... #lacoco #lacocoeyeserum #pratista #terrabeaute #scarlettserum #cleansingbalm #skincareroutine #clozetteid #melsplayroom
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
𝐁𝐚𝐬𝐢𝐜 𝐒𝐤𝐢𝐧𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐑𝐨𝐮𝐭𝐢𝐧𝐞 𝐮𝐧𝐭𝐮𝐤 𝐏𝐞𝐦𝐮𝐥𝐚Hi guys! Post pertama di tahun 2021! Sorry banget karena kemarin2 rasanya masih mager banget untuk bikin feed. Sekarang juga sih, but I push myself off.As promised, akhirnya di awal tahun ini saya membuat post tentang #basicskincare untuk pemula. Kalian tinggal swipe foto di atas atau untuk selengkapnya bisa mampir ke blog di bio.Apakah sudah cukup jelas? Atau masih bingung? Feel free to discuss!.... #skincareblogger #skincareroutine #butfirstskincare #melsplayroom #idskincarecommunity
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
"Apa kata mereka tak ubah pendirianmu"Aku suka banget sama kutipan dari seri Cerita Rasa yang ada pada deodoran Dove terbaru, hasil kolaborasi dengan @nkcthi.Melalui varian Cerita Rasa ini, Dove dan @nkcthi ingin mengajak semua perempuan agar lebih berani dan percaya diri dalam mengkespresikan perasaan masing-masing tanpa harus takut dengan omongan orang lain. Tentunya selama yang kita sampaikan itu tidak merugikan pihak lain.Koleksi terbatas Dove x @nkcthi terdiri dari 3 varian:• cerita rasa• cerita raga• cerita mimpiSaat ini mereka sedang mengadakan program Collect & Win dimana kalian bisa memenangkan hadiah berupa iPad terbaru, portable speaker, jam tangan, dan gelang. Program ini diadakan dalam 3 batch dan untuk berpartisipasi caranya mudah banget, cukup upload struk pembelian Dove x NKCTHI ini ke website berikut:https://brand-id.shortlyst.com/dovedeo/20821(Link in Bio - last page)Promo berlangsung hingga 31 Desember 2020. Don't miss it girls!... #melsplayroom #DoveDeodorantxNKCTHI #BukaCeritaPerempuan
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
✨ 𝟕 𝐒𝐤𝐢𝐧𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐋𝐨𝐤𝐚𝐥 𝐓𝐞𝐫𝐛𝐚𝐢𝐤 𝟐𝟎𝟐𝟎 ✨Di tahun ini cukup banyak brand skincare lokal yang meluncurkan produknya. Apa saja produk skincare lokal terbaik 2020 versi Mels Playroom? Dan kenapa saya memilih mereka sebagai yang terbaik? Simak selengkapnya di blog saya ya. Link in bio.... #melsplayroom #skincarefavorites #bestskincare #bestskincare2020 #skincarelokal #skincarejunkie #pratista #lacoco #dearmebeauty #yougoldenageskincare #scarlettserum
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
This is the tower of local #cleansingbalm ! The bottom 3 are emptied out while the top 2 still currently in use. I'm so proud with #localbrandindonesia recently. Keep going and present your best product for our citizen!... #melsplayroom #towerthursday #idskincarecommunity
2 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
✨ 𝐓𝐡𝐞 𝐒𝐤𝐢𝐧 𝐃𝐢𝐚𝐫𝐲 𝐒𝐪𝐮𝐚𝐥𝐚𝐧𝐞 𝐒𝐡𝐞𝐫𝐛𝐞𝐭 𝐂𝐥𝐞𝐚𝐧𝐬𝐢𝐧𝐠 𝐁𝐚𝐥𝐦 ✨➖ Another noteworthy local cleansing balm that you may curious to try.⭐ 𝐈𝐧𝐠𝐫𝐞𝐝𝐢𝐞𝐧𝐭𝐬Sunflower oilSqualaneJojoba oilGrapefruit oilSeabuckthorn extractVitamin E💧𝐓𝐞𝐱𝐭𝐮𝐫𝐞 & 𝐀𝐫𝐨𝐦𝐚Sherbet like balm, easy to scoop and when emulsified with water, the texture will melt into milky water.The aroma has a subtle citrus mix with the plant oils that come along in the ingredient list. It doesn't contain artifical fragrance.👍 𝐋𝐢𝐤𝐞𝐬This balm is easy to use and remove the dirt effectively. After rinsing, my face felt a bit slippy but moist enough, thanks to the squalane. The slippiness will soon gone away after I use the second cleanser though.The jar is made by amber glass, so make sure to put and store it carefully. On the positive side, it can be recycled or reused to support less plastic movement.No artificial fragrance is another good point for those who have sensitivity with it. 👎 𝐃𝐢𝐬𝐥𝐢𝐤𝐞𝐬Spatula provided but can not be stored inside the jar.❗Check my HL story for spatula storage hack so it can be attached with the jar.⚠️ 𝐂𝐚𝐮𝐭𝐢𝐨𝐧For those with malassezia (fungal acne) prone should be cautious when using this product.🗒️ 𝐎𝐭𝐡𝐞𝐫 𝐈𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬🏷️ 199k ($$)🧴 90gr / 3.17oz⏳ 12M🐰 Cruelty free♻️ Recycleable🤰🤱 Friendly #melsplayroom #cleansingbalm #theskindiaryid #skincarelokal #localskincare #texturetuesday Komen juga ya kalian suka sistem caption regiew gini ga? Atau prefer review di dalam foto?
2 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top