OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Author of Mel's Playroom - Mom and Beauty Blogger. Full time mom and part time blogger who lately finds out that writing is her stress release therapy. An ordinary employee who is dreaming to be the next mompreneur.

Instagram

✨ GRATITUDE POST ✨

I was looking for an eye cream to take care my dark circle and the fine lines that start to emerge. Then, I bumped to @thenakedseries.co whose holding a giveaway in term of @klairs.id 's new product launching. I bet my luck and submitted. Lucky me, I was chosen as one of the winners amd got chance to try Klair's new eye care for the first time.

The PIC of @thenakedseries.co asked my eye concern and they suggested me to try KLAIRS FUNDAMENTAL NOURISHING EYE BUTTER. It comes in tube for practical usage. The product key ingredients is QUAD PEPTIDE BLENDS and also vegan friendly.

Let's talk about the texture that really look a like a butter with its ivory color and creamy texture. Easily blended and absorb when applying on the skin. Non sticky nor greasy but quickly hydrates the skin around the eyes.

As you can see on the last 2 photos, I took before and after using it in 7 days straight every morning and night. This eye cream is indeed convenient but I think the progress is better for a little. However, I will still continue using this product to see more significant result.

💡 PRO TIPS: Use #eyecream right before moisturizer.
.
.
.
#skincareblogger #skincaredaily #skincareessentials #veganbeauty #veganbeautyproducts #veganskincare #veganskincareproducts #skincareflatlay #slaytheflatlay #flatlaystyle #beautyflatlay #aesthetic #aestheticallypleasing #igskincare #igtopshelfie #itgtopshelfie #skincareshelfie #takecareofyourskin #365inskincare #skincareaddiction #skincareobsession #kbeautyaddict #kbeautyskincare #idskincarecommunity #beautefemmecommunity #jakartabeautyblogger #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
✨ GRATITUDE POST ✨

Around a week ago, I received a package from @studiotropik which consist their 3 best sellers priming water as follow:

Flawless - for normal to dry skin
Original - for normal to oily skin
Balancing - for oily & acne prone skin

Most of us know that priming water is best to prep our skin before applying makeup. So when we do makeup, it could adhere well on skin and not making it crack. Instead, it would make our makeup seems smooth and flawless.

Since my current skin is tend to dry, I will try the pink (flawless) one. It is said that the spray will give a dewy effect on our skin, making it looks like a healthy glowing skin. While the rest are having oil control effect and semi-matte finish.

I will update how I feel when using the Flawless Priming Water in later post. I need to use it for few times so I could elaborate more. Meanwhile, may you share your favorite #makeupbase?
.
.
.
#basemakeup #settingspray #makeuphoarder #makeupstash #shopmystash #makeupflatlay #skincareflatlay #igmakeup #slaytheflatlay #flatlayoftheday #flatlayphotography #hygee #beautymusthaves #aesthetic #aestheticposts #clozetteid #aestheticallypleasing #dirumahaja #stayathome #localbrand #localproductindonesia #localprideindonesia #supportlocalbusiness #igtopshelfie #itgtopshelfie #whitewednesday #flatlaystyle
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Fresh #ontheblog ! Review serum untuk kulit kering buatan lokal dari @ebrightskin. Gimana performanya di kulit aku? Simak reviewnya di blog ya.

Selain itu ada juga pelembab multifungsi Moist Plus yang ampuh banget mengatasi kulit kering dan gatal di bagian siku aku, lho.
.
.
.
#skincareblogger #skincaredaily #skincareessentials #brighteningserum #dryskin #localbeauty #localskincare #365inskincare #takecareofyourskin #skincareflatlay #flatlayoftheday #beautyflatlay #slaytheflatlay #skincareenthusiast #aesthetic #aestheticallypleasing #igskincare #igtopshelfie #itgtopshelfie #instaskincare #skincare #iloveskincare #clozetteid #idskincarecommunity
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Body lotion biasa suka bikin lengket dan nggaknyaman di kulit? Mungkin ini saatnya kalian cobain serum lotion terbaru dari Vaseline. Serum lotionnya ini ada 3 varian: - Soft + Glow untuk mencerahkan dan melindungi kulit dari sinar matahari
- Firm + Glow untuk mengencangkan kulit, membuatnya sehat dan cerah
- Fresh + Glow untuk membuat kulit tampak berkilau, sehat, lembab & cerah

Kebetulan sekarang aku lagi pakai yang Soft + Glow dan pengalaman pakai serum lotion Vaseline ini menyenangkan banget. Produk ini bukan body lotion biasa, tapi merupakan serum lotion yang di dalamnya mengandung 100x vitamin C dan radiant booster formula untuk mencerahkan & meratakan warna kulit.

Lalu, dia tuh juga ada niacinamide dan SPF 20 PA++ untuk melindungi kulit dari radiasi sinar UV. Serum lotion ini juga mengandung 5x multivitamin (B, C, E) agar dapat menutrisi kulit secara intensif hingga lapisan terdalam epidermis. Jadi, nggak cuma di permukaan kulit aja guys.

Produk baru dari Vaseline ini juga turut ditambahkan Vaseline Jelly lho yang bermanfaat untuk mengembalikan kelembaban alami kulit. Teksturnya juga soft banget dan cepat meresap tanpa meninggalkan rasa lengket/ berminyak.
Biasanya aku tuh suka gak betah pake body lotion karena suka ninggalin rasa lengket, terutama di lipatan siku. Tapi pas coba pakai Vaseline Soft + Glow ini bener2 nggak lengket lho di lipatan siku aku. Auto jatuh cinta deh sama serum lotion ini.

Buat teman2 yang suka pake body lotion, cobain deh serum lotionnya Vaseline ini. Dijamin rasanya beda. Sekalian upgrade juga lotionmu guys karena kulit kita juga butuh nutrisi lebih seiring bertambahnya usia.
.
.
.
#updateyourglow #FacetofeetxVaseline #skincaredaily #bodylotion #bodyserum #bodycare #vaseline #igskincare #takecareofyourskin #treatyourskin #selfcare #skincare101 #selfcarematters #instaskincare #glowingskin #healthyskin #skinfirst #skinfluencer #vaseline #indobeautysquad #clozetteid #skincareblogger #skincareenthusiast #iloveskincare #slave2beauty #beautymusthaves #skincarecommunity #beautycommunity
see more from this collectionInstagram
+ View more details
#texturetuesday is back! Last week I once posted a new local skincare called @elationindonesia. I've been using this cream first before the gel one since the texture is my favorite one. Creamy but not greasy, soft and smooth, and most importantly it has emollient feature that suitable to my combi skin.

I will post the gel one next time which I feel it will be matched to oily skin.
.
.
.
#skincare #instaskincare #skincareblogger #iloveskincare #365inskincare #takecareofyourskin #skincareflatlay #skincaredaily #moisturizer #localproductindonesia #localprideindonesia #skincarelokal #skinfluencer #skinfirst #skinstagram #skincareflatlay #hygge #slowlife #flatlayoftheday #beautyflatlay #flatlaystyle #aesthetic #aestheticallypleasing #igskincare #igtopshelfie #itgtopshelfie #clozetteid #idskincarecommunity #beautynesiabox
see more from this collectionInstagram
+ View more details
For those who love practical cleansing for eyes and lips without irritating it. This cleansing pad from @ariul_id deserves to be given a shot!
The pad itself is embossed in one side and smooth on the other side. You can clean up the dirt by using the embossed side first, then soften up the area by using the smooth side. All your eyes and lips makeup will be swipe out without any trace.

You can find this item on @sociolla and using my voucher code SBN04A41A to get 50k discount if you purchased for min. 250k.

Have you try this one yet?
.
.
.
#cleanser #ariul #kbeautyskincare #koreanskincareproduct #kbeautyaddict #intothegloss #glowingskin #doublecleansing #makeupremover #skincaredaily #skincare #instaskincare #igskincare #igtopshelfie #itgtopshelfie #skincareroutine #skincareenthusiast #365inskincare #takecareofyourskin #socobeautynetwork #skinfluencer #skincareessentials #skincareflatlay #beautyflatlay #flatlayoftheday #flatlaystyle #skinstagram #aesthetic #aestheticallypleasing #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Penemuan baru selama #dirumahaja! Produk kosmetik halal asal Turki sekarang udah ready di @sociolla lho! Aku udah nyobain produk lipstik dan lip creamnya yang moist banget di bibir. Gak bikin kering sama sekali soalnya produk mereka ini mengandung vitamin E dan macadamia oil. Pigmentasinya juga ok. Sekali oles langsung keluar warnanya.

Shade warna yang dipunya sama Note Cosmetics ini juga cocok banget tone warna kulit Asia kayak kita. Kamu bisa swipe untuk liat swatchnya ya beib. Harganya affordable banget tapi kualitasnya itu udah kayak dupe-nya Urban Decay/ MUFE.

Jangan lupa cobain juga produk bronzer dan maskaranya. Well, di foto maskara aku nggak begitu kelihatan ya karena emang kurcaci banget 😅

In frame:
- Terracota Powder 02 - Honey Warm
- Real Look Mascara
- Mattemoist Lipstick 302 - Mirage
- Mattemoist Lipstick 312 - Happy Tan
- Mattemoist Lip Gloss 410 - Sandalwood
- Mattemoist Lip Gloss 413 - Coral Touch

Kalau kalian mau belanja bisa pakai voucher code aku SBN04A41A. Diskon 50k untuk min. belanja 250k harga normal.
.
.
.
#MakeaNote #NotecosmeticsIndonesia #lipstick #lipcream #lipgloss #makeupstash #makeuphoarder #makeupflatlay #beautyflatlay #shopmystash #igmakeup #ilovemakeup #makeupcommunity #aesthetic #aestheticallypleasing #makeupreview #socobeautynetwork #hygge #slowlife #igtopshelfie #itgtopshelfie #topshelfbeauty #makeupvanity #beautyinfluencer #makeupinfluencer #onthetable #intothegloss #clozetteid
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Welcome to the #newnormal ! Supaya tetap aman beraktifitas, jangan lupa untuk selalu mengenakan masker dan membawa #handsanitizer ya!

Anyway, aku mau kasih tahu kalau produk ombre lips dari @iomibeauty lagi ada promo bundling di @shopee_id. Jadi, setiap pembelian 2 pcs lip cream kalian akan mendapatkan FREE HAND SANITIZER + FACE MASK. Harganya cuma 99k aja dan berlaku sampai akhir Juni ini.

Lip cream matte dari IOMI ini teksturnya ringan banget, cepat meresap, nggak bikin lengket/ kering bibir, dan yang paling penting GAK TRANSFER. So, kalau kalian mau pakai masker juga nggak usah takut bakal bercetak noda lip cream guys.

Aku suka banget sama face mask-nya IOMI ini deh. Selain warnanya pink yang cute, bagian dalamnya bisa kita lapisi lagi dengan tisu for more safety use. Mantap banget!

Oh ya, di video ini aku juga pakai produk eyebrow dan eyeliner-nya IOMI, lho. Jangan lupa kepoin produknya juga ya.
.
.
.
#BBTxIOMI #iomibeauty #iomicosmetics #halalcosmetics #halalkoreanbeauty #makeupstash #makeuphoarder #makeupflatlay #beautyflatlay #shopmystash #igmakeup #ilovemakeup #lipcreammatte #localprideindonesia #supportlocal #supportlocalbusiness #hygge #slowlife #igtopshelfie #itgtopshelfie #topshelfbeauty #shopmystash #makeupvanity #beautyinfluencer #makeupinfluencer #makeupvideo #makeuptutorial #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top