OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

psychology student and fashion blogger iG : sabesabrina ask.fm/sabesabrina

Self love is mean you love yourself, respect yourself, forgive yourself, admire yourself, accept yourself and nurture yourself. You can try to pameper and treat your self. For me Make up is one of the options. I’m trying new look using @altheakorea . ✨ eyeshadow: altheaxbcl sunrise and moonrise ✨concealer: 03 honey✨ blush : 02 strawberry tint✨lips : 03 peach tintYou can read my blog to more information that the product ❤️😍 #altheakorea #AltheaxClozetteIDReview #Clozetteid .:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: #positivevibes #ootdfashion #photooftheday #qotd #fashion #beauty #fashionblogger #fashionblog #lookbook #style #styleblog #styleinspiration #selfcare #motd #selflove #Indonesia #potd #instaphoto #instagram #qotd #quote #instagram #instadaily #beautyblogger #quoteoftheday
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Jadi kemarin aku baru aja spa tas kesayangan ku di @yourbagspa Grand Indonesia ! Nah buat yang mau tau gimana hasilnya gimana kalian bisa baca lengkap di blog aku ! (Link on Bio) @clozetteid #Clozetteid #YOURBAGSPAXClozetteIdReview
#YOURBAGSPA #YBSHappyCustomer #clozetteidreview
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hii 🍍🍍. Stand tall wear crown and be sweet inside #clozetteid #potd
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sometimes the smallest step in the right direction ends up being the biggest step in your life .:.:.:.:..: #qoutes #clozetteid #clozettedaily #qotd #positivevibes #ootdfashion #photooftheday #qotd #fashion #beauty #fashionblogger #fashionblog #lookbook #style #styleblog #styleinspiration
4 likes
Categories : casual, entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
It’s almost christmas✨🎄 i spend my time for Christmas lunch at @gastromaquia . Buat yang belum punya tempat buat merayakan natal bareng temen” bisa baca di blogku yah ! Gima seru dan enaknya menu di @gastromaquia @clozetteid ❤️ #clozettedaily #clozetteid
1 like
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Mau lagi happy atau lagi sedih katanya temen paling baik itu orang yang nemenin minum kopi. Kali ini nyobain kopi hits nya surabaya, @jo.ko.pi turun dari pesawat langsung mau cobain gitu deh HAHA *anaknya BM*................ # #traveldiaries #clozetteid #lifestyleblogger #blogger #bloggerstyle #foodporn #EatsXArunaDanLidahnya #temankulineran
4 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sometime good people make bad choices. It don’t mean they’re bad people, it means they’re human . #qoutesoftheday #qotd #clozetteid
7 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Jadi bebeapa waktu lalu sempet main ke pulau seribu bareng @ovalebeautyid @absolute_women dan @clozetteid jujur pertamakalinya nyebrang pulau. Walaupun lagi liburan tetep jangan lupa bawa sabun kewanitaan yah ! salah satunya yang paling aku suka itu dari @absolute_women . Mereka ada kemasan travel yang enak dibawa tapi untuk product terbarunya bentuk foam. Ini pun lebih nyaman dipakai kl ak pribadi heheh. #clozetteid #clozettereview
6 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top