OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
[365/365] Time flies. So many great things happen in 2016. Just thinking what I've done this year. Graduated from uni, being active on blogging life, joined some community, making friends and making my connection more bigger. Even though I didn't get a chance to travel more this year, but I'm really grateful that I got a chance to explore Flores at the end of 2016😇💙 Looking forward to another new year's resolutions to achieve✨ Have you made yours? Happy new year's eve ppl💖 #ClozetteID #RonasTravelDiary
yossisibarani 31 Dec 2016
always bikin mupeng pengen liburan kesana 😢😧
ronapermata 3 Jan 2017
harus ke flores kak!!
post
6 likes
Categories : travel
see more from this collectionTRAVEL

MORE TRAVEL POSTS

I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
🌅🌅🌅
📷 @cath.21
#natashajs #natashajsi...

MORE FASHION POSTS


Yang hobinya ngomongin orang mulu enaknya kita...
Thanks God It's Thursday 🤙🏻 P.s jangan fokus...
Today’s the launching date of @jimshoneyoffc x @...
my first checklist when i arrived at #Tainan , go ...
Clozette Photo of the Week

By @leonisecret
Follow...
Pastikan kamu memiliki dress hitam berpotongan sed...
Asik ujan, biar gak gersang lagi, sering-sering pl...
Seringkali kita melihat rumput tetangga lebih hija...
Pertemanan yang berawal dari hubungan klien dan ve...
big girls don't cry... we work out, look hot, and ...

MORE BEAUTY POSTS

🍃 Anti-Aging Intensive Ampoule from @accoje_off...
Current complexion product yang jadi kunci My Skin...
LOCAL PARADE 🎡@aubree.skin Brightening Day Crea...
Suka makeup tipis-tipis kayak aku? Iya, yang cuma ...
Udah pada coba eye patch dari Lanore belum, Lanore...
Brand favorit Blackpink, yang kini hmfavorit aku.
...
Gengs udah pada cek story aku kan? Aku suka banget...
Dermaster Skincare Set posted by Clozetter @glowli...
Suka makeup tipis-tipis kayak aku? Iya, yang cuma ...
LOCAL PARADE 🎡
@aubree.skin Aubree Glow Enhache...

Advertisement