OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling. Tapi kadang suka bingung ngga sih mikirin gimana cara ngumpulin budget liburan? Nah aku lagi nyoba2 buat ngejualin barang preloved aku yang masih good quality nih di OLX. Selain bisa dpt pemasukan, terus lemari jadi punya ruang, aku jg bisa sekalian ikut campaign OLX #bekasjadiliburan yang berhadiah liburan gratis ke Singapura!✈️💙 yuk ikutan! For more info visit: bekasjadiapapun.id/liburan 💖 #BeautyVeller #ClozetteID
post
16 likes
Categories : casual, travel
see more from this collectionTRAVEL

MORE CASUAL POSTS

Weekend mood: plaid from head to toe. Image shared...
Decided to wear my old skirt and a bit surprise to...
I am curled by the wind, painted by the sunin @lav...
This set from Byeol made us dreaming about a beach...
Expresikan ootdku dengan #samyangnoodle 😅..... #...
Clozette Ambassador @cellinikamil mixing her old a...
“Happiness is our natural state. Happiness is th...
Back to neutral 🤎

MORE FASHION POSTS

2021 Pantone Color, which one you prefer ?
Ultimat...
Me : “Mirror, mirror on the wall. Who’s the on...
Saya liat liat updatean belakangan ini skincare mu...
Hi girls! Just want to inform you that one of my f...
My current obsession with lilac is definitely gett...
Kayaknya udah lama bgt aku ga belanja blush on pow...
What to wear to elevate ur look? Of course luxury ...
Selamat ulang tahun @emak2blogger! Seneng banget w...
Suka banget warna bibirnya tapi lupa pakai apaan ...
Suka deh belanja mie mie-an disini hehe😋
( tap ...

MORE BEAUTY POSTS

Make your own foot soak at home: http://bit.ly/3pX...
Masking time !
Cica Chocomint Clay Mask from @npu...
A.Stop bisa jadi serum yang kamu andalkan untuk me...
Learn english for today - MACAK ENOM 😝😝

#ne...
So, You *Really* Shouldn't Believe These Beauty Ru...
Jewel Key Eye Glitter Parts at
https://hicharis.ne...
Jangan Lewatkan Year End Virtual Bazaar Bisnis Lok...
Teknik Viral Cleansing Oil di Kulit Sensitif - You...
“It's okay if every weekend doesn't lead to big ...

Advertisement