OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Call me Rona. 21 years old. Beauty enthusiast. Food lover. Life traveller. instagram: ronaprmt // http://beautyveller.blogspot.co.id/

TRAVEL

Filling my soul with this beautiful place🌊🌴💙 #RonasTravelDiary #ExploreFlores #clozetteID
9 likes
see more from this collectionTRAVEL
+ View more details
[365/365] Time flies. So many great things happen in 2016. Just thinking what I've done this year. Graduated from uni, being active on blogging life, joined some community, making friends and making my connection more bigger. Even though I didn't get a chance to travel more this year, but I'm really grateful that I got a chance to explore Flores at the end of 2016😇💙 Looking forward to another new year's resolutions to achieve✨ Have you made yours? Happy new year's eve ppl💖 #ClozetteID #RonasTravelDiary
ronapermata 3 Jan 2017
harus ke flores kak!!
6 likes
see more from this collectionTRAVEL
+ View more details
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling. Tapi kadang suka bingung ngga sih mikirin gimana cara ngumpulin budget liburan? Nah aku lagi nyoba2 buat ngejualin barang preloved aku yang masih good quality nih di OLX. Selain bisa dpt pemasukan, terus lemari jadi punya ruang, aku jg bisa sekalian ikut campaign OLX #bekasjadiliburan yang berhadiah liburan gratis ke Singapura!✈️💙 yuk ikutan! For more info visit: bekasjadiapapun.id/liburan 💖 #BeautyVeller #ClozetteID
15 likes
see more from this collectionTRAVEL
+ View more details
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling. Tapi kadang suka bingung ngga sih mikirin gimana cara ngumpulin budget liburan? Nah aku lagi nyoba2 buat ngejualin barang preloved aku yang masih good quality nih di OLX. Selain bisa dpt pemasukan, terus lemari jadi punya ruang, aku jg bisa sekalian ikut campaign OLX #bekasjadiliburan yang berhadiah liburan gratis ke Singapura!✈️💙 yuk ikutan! For more info visit: bekasjadiapapun.id/liburan 💖 #BeautyVeller #ClozetteID
Steviiewong 14 Dec 2016
ron so beautiful tmptnyaaa 😍😍😍
LisnaArdhini 14 Dec 2016
akupun suka travelling, tp emang budget itu paling krusial,hahaha
ronapermata 14 Dec 2016
crystal clear water
ronapermata 14 Dec 2016
beneeer yang paling bikin pusing haha
18 likes
see more from this collectionTRAVEL
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top