OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Valentine! Jadi ingat social media Friendster.---Dulu ID Dek Mon Fucklentine. Alay sekali bukan 😌😌😌---Ngomong2 masalah kutek, saya tu suka mix n match kutek. Jadi saya punya kutek yang memang fungsinya kayak top coat, tapi bukan. ((Pokoknya)) kutek yang berwarna tapi transparan, kayak kutek Miniso yang pink ini. Saya combine dengan Revlon Top Speed yang ungu. Jadi habis apply si Revlon, baru saya apply yang Miniso pink. Lucuk hasilnya 👌--- #clozetteid #jogjabeautyblogger #indomakeup #indobeautybloger #beautyindo #beautybloggers #revlonindonesia #miniso
post
3 likes
Categories : nails
see more from this collectionInstagram

MORE NAILS POSTS

10 nail art ideas you can DIY at home: https://bi...
Pedicure 💅🏻
Nails 💅🏻
Fresh nails Friday, anyone? Image shared by Clozet...
Intip cara mengaplikasikan chunky glitter anti gag...
#Repost from Clozetter @dheasuryawan.


.
Selamat ...
Too cute! Clozetter @tiaranab made her nails share...
Yang sering kesulitan melepas acrylic nails karena...
5 super easy nail designs you can do with a toothp...
How to get longer nails in 10 minutes: https://bit...

MORE FASHION POSTS

Every sister needs a big mirror to validate their ...
I like to represent any fashion brand over my styl...
ootd ala princess belle
Kalau cowok posenya tu simple-simple aja, kalau ga...
Mirror selfi checkk!!!!!
Selalu jalani hari dengan senyuman
Pose simple untuk cowok nih
Foto candid
Black is the wholetime fav color!
Fave comfy shoes

MORE BEAUTY POSTS

Makeup with bw photo
Hi im alya, Im beauty enthusiast both skincare or ...
Akhirnya nemu juga sunscreen yang nggak white cast...
new hair :)
Hello my name is ravianka,I am a content creator.
Hadiah dari event #BestieStories thankyou @clozett...
What a beautiful journey dengan salah 1 skincare f...
Senang banget bergabung dengan INISKIN untuk meray...
Congratulations Somethinc for New Launch Phyto Dia...
Sunscreen biore terbaru✨

Kali ini, aku punya 2 ...

Advertisement