OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Everybody said
To have a back up plan
But that's an allusion
It's my decision
To build it by hand
.
.
You can always find me
On the other side of the line
Losing my, losing my mind
That's where I want to be
.
.
.
.
.
.
.
#khansamanda  #thailand  #bangkok  #wonderful #beautifuldestinations 
#khansamandatraveldiary  #travel   #travelphotography #travelblogger  #indonesiatravelblogger  #travelgram #womantraveler  #travelguide  #travelinfluencer  #travelling   #wonderful_places  #indtravel  #indotravellers #explorethailand  #bestplacetogo  #seetheworld #solotravel   #clozetteid  #grandpalacebangkok
post
see more from this collectionInstagram

MORE KHANSAMANDA POSTS

🥳GIVEAWAY WORTH 2.5JUTA++🥳
-
5 orang pemenan...
✨✨ Awal mula gue jadi blogger dan dapat projec...
Guys, tau kan kalau dr dulu banget gue suka semua ...
Siapa yang dari dulu selalu suka koleksi @tupperwa...
#CurvyTeam merapat yuk! Gue mau kenalin kalian ke ...
Tau ga sih, abis ketemu L'OREAL Unbelievabrow ini ...
Ekspresi ketika mendengar "miami.. minta eskrim do...
Inget ga beberapa waktu lalu gue terima paket dari...
Finally found my february fav lip product❤️❤...
ME TIME WITH @lovebeautyandplanet_id ❤️❤️W...

MORE FASHION POSTS

a night to remember ...
Black is new pink 🖤

February identik dengan wa...
Tebak hayo guys ini aku di Bali atau di Jkt?😝
I...
How to care your designer handbags: http://bit.ly/...
Happy Friday Night! Udah pada ikutan #giveawaybeau...
Gaes ada yg udah coba belom produk pertama dari br...
Simone Rocha gives heavy stomper boots an elegant ...
#FaceOil jenis tertentu memberikan efek yang kuran...
Midweek errands 🛒🍎🍊🥝🍒🍋
Who else ...
Life is a series of thousands of tiny little mirac...

MORE BEAUTY POSTS

Ini adalah salah satu self love yg gw lakuin di ru...
Lagi suka banget pake skincare products dari @dewy...
#auzolareview review 13 variant masker @minisoindo...
#auzolareview review 13 variant masker @minisoindo...
𝑼𝒏𝒃𝒐𝒙𝒊𝒏𝒈..𝑾𝒆𝒂𝒓...
Ini before after pemakaian Lime V Collagen Ample C...
Review Lime Cosmetic V Ample Cushion No. 20 Skin B...
Lime V Collagen Ample Cushion
Lime V Collagen Ample Cushion, ini brand cushion K...
Best Nail Artists to Follow on Instagram, Accordin...

Advertisement