OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
When there’s snow on the ground,I like to pretend I’m walkingon clouds 🌨-Had a great holiday season on Christmas Snow Playground at @ciputraworldsby by @crystalteamindonesia 😍-Ga pernah sentuh salju, trs main” salju di sini rasanya kyk ada d tumpukan es serut.Dingin ga sih d sana?Engga sih, krn ini d ruang terbuka jadi suhunya normal. Kecuali banyak pegang es ya jelas kaku.Perosotannya boleh main ga?Siapapun boleh main, yg gede macem aku juga boleh. Bebas mau berapa x naik. SWIPE SLIDE KE 4 !Kalian bakal nemuin ke-epic-an muka aku wkt main prosotan 🤣Buka smp kapan? HTM-nya?Ada smp tgl 12 jan yah. Ticketing 50k Weekdays, 75k Weekend.-Ajak adik” kalian deh k sini pasti excited bgt. Mau ajak temen” juga boleh. Jangan lupa bawa kaos kaki sendiri ya gaesss ☘️.... #clozetteid #crystalteamindonesia #snowplayground #christmassnow #snowseason #snowboarding #snowflakes #influencersurabaya #influencerjakarta
post
4 likes
Categories : party, travel
see more from this collectionInstagram

MORE PARTY POSTS

Still working all my dress with my shoes. Ucul gak...
"When I say, I am feeling red.."... #ootd #ootdfashi...
Dress ini bener bener gak cocok buat body type gw ...
We dine here today, the meat are delish, the chick...
Bali 2017 ❤️
Who's up for sequins and silk like Clozette Ambass...
Congratulations on the grand opening of EK Clinic....
Congratulations for Putri Indonesia Jawa Timur 202...

MORE FASHION POSTS

It's Friday! Pilih outfit berwarna terang nan ceri...
Yeaay akhirnya selesai juga dipakai rangkaian ARIU...
Capturing the view with Kodak filter with my Samsu...
When fending machine is a must to go on taking pho...
Throw on your favorite boots, make today your day!...
“Bu, nanti pakai baju warna apa?” tanya driver...
Cheers For the Weekend💋 True friend are never a...
Bosan sama model sepatu yang itu-itu aja? Ganti al...
It’s okey if you don’t have a good body, becau...
holiday please come soon 🙈
@petitecupcakes.off...

MORE BEAUTY POSTS

Straight Hairstyles That Are Easy to Pull Off
Udah hampir seminggu aku lagi seneng banget pake C...
[TAK KENAL MAKA TAK SAYANG]
.
.
.
Beberapa waktu l...
Pengalaman Belanja Baru Di Flagship Store Mineral ...
* SKINCARE ROUTINE BIAR GA CEPET KERIPUT *⁣⁣...
Playing with @colourpopcosmetics Strawberry Shake ...
Loreal Rouge Signature Liquid Lipstick.

Yang pena...
Terlalu sibuk kerja same lupa manjain diri 😅
En...
It's Friday, let's strike a poze!
.
🌧 di pagi h...
Terkadang Tuhan itu ngasih yang memang kita butuh ...

Advertisement