OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Kamu bisa berenang berapa gaya? Gue baru bisa satu doang: gaya kodok! Um maksudnya gaya katak 🐸😅.Terus lagi seneng-senengnya latihan gaya bebas, eeeh #covid19 merebak jadi putus latihan deh 😅😅. #coronavirus cepatlah selesai, udah kangen berenang lagi niiih.. #fotolama #throwback #artdeco #lembang
post
2 likes
Categories : travel, health
see more from this collectionInstagram

MORE TRAVEL POSTS

[365/365] Time flies. So many great things happen ...
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
🌅🌅🌅
📷 @cath.21
#natashajs #natashajsi...

MORE FASHION POSTS

about last night🌃✨
Yuhuu! Enjoy my Vacation
heyy welocome in my journey
Haiii perkenalkan nama aku Lia ketertarikan aku di...
Hello fellas, my name is Rajaul Khairi, you can ca...
Yang jauh itu bukan jodoh tapi kita yang kurang de...

MORE BEAUTY POSTS

Just added to my new skincare routine! #clozetteID...
Permasalahan rambut dan kulit kepala yang sering b...
Ariul 7Days Mask Duo!Level up with duo power, wake...
Kali ini bikin look ombre lips yang akhirnya berha...
Been trying this First Care Activating Serum from ...
Eye serum ini beneran sering banget mondar-mandir ...

Advertisement