OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
If only it didn't contain glycolic acid that trigging acne on my face, I'd love this #vitamincserum by @erha_truwhite. It did brighten my skin up within 7 days in consecutive usage.

For those who doesn't have any problem with acids, I encourage you to try this brightening serum made by @erha.dermatology. You can obtain it through their online store.
.
.
.
#serum #facecare #skincaredaily #skincareroutine #skincareluxury #localbeauty #supportlocalbusiness #erhaclinic #skincareblogger #skincareflatlay #beautyflatlay #flatlaystyle #flatlayoftheday #fridayfaves #friyayfaves #igskincare #365inskincare #igtopshelfie #itgtopshelfie #skincareshelfie #takecareofyourskin #iloveskincare #skinfirst #skincareenthusiast #skincareessentials #idskincarecommunity #jakartabeautyblogger #clozetteid #selfcare
post
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram

MORE SKINCARE POSTS

La Vue 4 in 1 eye patch ini bisa menjadi pilihan p...
Cover, Cure, Clear treatment for acne and the scar...
Orang2 pada pakai ini, ternyata beneran ampuh buat...
Japanese beauty itu fokus pada kesehatan kulit. Yo...
Hi all, hari ini aku mau share sedikit pengalaman ...
Seumur-umur baru kali ini akhirnya aku kesampaian ...
Assalamualaikum everibadeeeeeh..
Happy Freeyay ...
Cara utama untuk melindungi kulit wajahmu yang ser...
SPROUT ISLAND GOLDEN SEAWEED JELLY MIST @l2poffic...
Hai beauties aku udah review sheet masknya @getthe...

MORE FASHION POSTS

Mencoba yang kekinian: nempelin bunga ke muka wkwk...
𝑪𝒂𝒍𝒎 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒖...
Sebagai anak basic, kayanya cuma ini deh gw mau pa...
[ Don't give up on me. ] #luellaquotestoshare
.
G...
Ini ngeri banget pas pose gini, soalnya aku gampan...
[Page 195 of 366]
Kalian suci, aku penuh noda

...
Jalan-jalan sore 😌
Sambil nurunin makanan gitu ...
Kangen pantai?
or
Vitamin sea?
.

Kalo Aku sih, y...
Ini rekomendasi cushion untuk kulit normal-dry ver...
KEPADA DOUBLE CLEANSING, KU SERAHKAN KEBERSIHAN KU...

MORE BEAUTY POSTS

Yass Yass Where’s my Daddy? 💵💳

#ladies_jo...
#SundayFunday ♥️🖤♥️🖤



Tim...
you don’t even know the half of my story.⁣
⁣...
If your makeup is slipping around in the sunshine,...
Thank you ClozetteId ♡
Me and my super awkward smile. Over edited the ton...
Probiotic dalam makanan atau minuman yang terkenal...
Almost totally forgot to share details of my Barbi...
💄 Everyday Fitting Lip Pencil
http://hicharis.n...
Bulat memang
_
Tags: #whitetone #hijab #woman #mor...

Advertisement