OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Juggling Mommylyfe in between with work as a content creator, writer, and (trying to) be in style & beauty. Skincare Junkie wndrldofmine.blogspot.com

Instagram

A homebodies I am. But this is what I bring this morning for a quick-sesh of me time at beauty parlour. Still have a thing for clear bag ✨- #clozetteid #flatlaystyle #postitfortheaesthetics #ggrep #skincarejunkies
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Ada yang belum pernah denger soal @arra_beauty? Aku mau review ya. Ini honest review ya karena aku cobain dl dalam 2 minggu dan hasilnya? Suka banget!.Masalah pemakai lip matte itu kan bibir yang jadi kering. Bener gak? Nah Arra Beauty lip matte ini diformulasikan dengan bahan2 seperti almond oil dan shea butter yang melembabkan bibir. Warnanya? Pigmented, plus long lasting. Selain itu aku terlalu suka bgt sama packaging mereka yg super versatile dan mini size bsia dibawa kemana aja super gampang..Mau cobain? Ada kode voucher 15% yang bisa kamu pakai. Ayo ke blog aku, linknya di bio ya. Baca review lengkap plus dapetin kode voucher buat beli lip matte ini. Cusss!- #Clozetteid #ARRABeauty #ARRABeautyID #IamARRA #Clozetteidreview #AntiAgingLipMatte #ARRAAntiAgingLipMatte #HealthyLip #LoveLip #PoiseandPowerful #LipMatte
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Jadi dua hari lalu aku abis treatment blow permanent di @kaleabeautybar.pik nah karena rambut aku pendek jadi yang bisa diaplikasikan adalah blow permanent ripe C-Edge. .
Pengerjaannya sekitar 3 jam dan hasilnya puas bangettt sehappy itu punya rambut rapi. Bangun tidur aja udah cucok 😂
.
Penasaran apa itu blow permanent? Pengen coba? Atau masih bingung? Baca ceritanya di blog ya. Linknya ada di bio ☝🏻
.
Ssttt selain itu @kaleabeautybar.pik lagi banyak promo lho kepoin IGnya yuk!
-
#collabwithCK
#ggrep
#clozetteid
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Outfit I cannot wait to wear this weekend 👌🏻
-
#flatlaytoday
#thatsdarling
#postitforaesthetic
#clozetteid
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Ready to say hello to summer with @pomelofashion SS19 latest collection! Swipe to see details ✨
-
#iwearpomelo
#pomeloss19
#celliswearing
#ggrep
#clozetteid
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
If only mommy can dress well and clean like this at home. Hahaha in my dreams 🤪
-
#celliswearing
#whatiweartoday
#ggrep
#clozetteid
#thatsdarling
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Smile because it almost weekend!
-
#celliswearing
#ggrep
#outfitoftoday
#thatsdsrling
#clozetteid
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Clear no privacy bag for Sunday 😛- #clozetteid #ggrep #thatsdarling #darlingweekend #whatiwear
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Trying out a little bit on my tone, did you notice?- #thatsdarling #clozetteid #postitfortheaesthetics
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top