OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Juggling Mommylyfe in between with work as a content creator, writer, and (trying to) be in style & beauty. Skincare Junkie wndrldofmine.blogspot.com

Instagram

SLIDE TO SEE THE BOOK COVER >>-Everyone knows being a woman is hard. Well, at least we, woman knew that from the start. With all the demanding roles, status, how we live our life, everyone seems to enjoy commenting about us even among woman themselves. -This Topics of Conversation by Miranda Popkey is depicting this, about taboo talks in woman life, a conversation between woman to woman. I think I'm more than happy to recommend this read for you, what a good read to enjoy. #buibubacabuku
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kayaknya temen-temen disini udah pada tau ya? Aku sering share soal aku pengguna tetap @bioderma_indonesia. Tau gak sih skincare deri Bioderma bisa jadi salah satu #MaskneFree kamu untuk say bye-bye sama maskne aka mask acne. Keseringan pakai masker karena harus berkegiatan diluar? Gak usah repot, aku pakai Bioderma H2O Sensibio Micellar Water dan Bioderma Photoderm SPF 100 PA++++ yang melindungi kulit dari sinar UV, UVA/UVB dan juga dari penuaan dini. -Untuk review lengkapnya cek blog aku ada di bio ya linknya! #Bioderma #BiodermaIndonesia #RespectYourSkin #SensibioH2O #Photoderm #BiodermaXClozetteIDReview #ClozetteID
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Another day, another skincare. You know I'd like to try new skincare and I know most woman stumble upon new skincare once in a while, so, which one is your fave skincare so far? Let me know below 👇🏻I'd like to try them if I haven't yet. #CelliSkindayries
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Clubhouse photo profile since day 1 🤣
-
#CellisWearing
#ClozetteID
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Mommy day off!! wearing @dari.iboe x @claudiasoraya knitted vest in my color 🤍
-
#CellisWearing
#ClozetteID
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
SKIN 911!Saat kulit butuh emergency kit yang cepat, Centella Green Level Recovery Cream ini jadi salah satu go-to gue. Jadi gue pernah coba pas bgt lg kulit meradang kelamaan pake masker, pake satu hari aja besoknya langsung ilang kemerahan tadi. Pake ini juga buat bruntusan so far so good, selain itu bisa membantu mengeringkan jerawat. Kandungannya:Ekstrak centella asiatica (50%)NiaciamidaMadecassic acid, Asiaticoside, Asiatic acid-🪴Vegan & Cruelty free🪴pH6.8🪴Fragrance freeUntuk kulit kombinasi atau berminyak (acne prone) kayak gue ini cukup cocok. Menurut gue setelah jerawat dan kemerahan mereda ini bisa jadi moisturizer biasa aja utk pagi & malam. - #CelliSkinDayries
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Let's wrap up this week and hustling before weekend tomorrow!!
Wearing my usual uniform: white top @lafslabel
-
#CellisWearing
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
In my rare days, I get a dose of morning coffee to boost my alert that I needed like today.- #ClozetteID
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
A woman character can be known from the vibe of her perfume. Don't you agree? - #clozetteid #yslbeauty
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top