OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

A beauty blogger, hair artist or you may call it hair colorist and a singer. my blog: deedeeyoung.blogspot.com

Got the chance to finally try @inezcosmetics❤️ thankyou @theshonet.
I got Color Contour Plus Blusher with Brush in shade 4 Autumn Rose and Suede Lip Color in shade 10 Ripe Peach
.
Quick Review:
The blush is okay, I kinda live the color, but it's more like coral than rose. So pigmented, dislike the packaging.
The lip color is a matte lip cream, abit drying for my liking, those who likes matte maybe you can try this
.
I've made a full review on my @theshonet page (direct link ada di bio yah)
Please kindly check em out😍
.
.
.
.
#beautyreview #honestreview #sponsoredreview #cchannelid #potd #potdindo #vscocam #vsco #vscophile #vscogrid #peoplescreatives #igdaily #instadaily #instastyle #photooftheday #justgoshoot #vscogood #clozetteid #snapseeddaily #photoshoot #exploretocreate #vscodaily #inezcosmetics #suedelipcolor #colorcontourplusblusherwithbrush
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Let me share you guys a product that, well, took some time to process but in the end it give you amazing result
.
@avoskinbeauty Miraculous Refining Serum
This serum contains 10% Alpha Hydroxyl Acid (AHA - Glycolic), 3% Beta Hydroxyl Acid (BHA - Saliclic Acid), 2% Niacinamide, dan Ceramide.
It's an exfoliate serum that helps exfoliating dead skin cells and trigger skin cell regeneration to make skin look brighter and smoother skin and more even skin tone
.
I've used this serum for a month, and I've posted the full information and review on my blog. Kindly check em out
.
.
#avoskin #avoskinbeauty #TheMiracleforSkin #PesonaCantikAlami #sociolla #socoid #beautyjournal #beautyreview #honestreview #sponsoredreview #cchannelid #potd #potdindo #vscocam #vsco #vscophile #vscogrid #peoplescreatives #igdaily #instadaily #instastyle #photooftheday #justgoshoot #vscogood #clozetteid #snapseeddaily #photoshoot #exploretocreate #vscodaily
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I want to share something extraordinary mask! Say Hello to @drschatz Stem Cell Regeneration Moisturizing Facial Mask.
Buat yang belum tau, @drschatz ini dari Switzerland. Masker dgn bahan aktif stem cell dan Hyaluronic Acid yg secara aktif membantu kulit menjadi lebih kenyal, lembab, dan kaya akan antioksidan
.
There are alot of benefits from this special mask:
1. Whitening : langsung mencerahkan wajah dari pemakaian pertama dan lebih glowing afterwards.
2. Repair: memperbaiki tekstur kulit yang tidak rata.
3. Neutralizing: membantu menetralkan kulit yang alergi, merah-merah dan bengkak.
4. Moisturizing: sesuai namanya, membantu kukit menjadi lebih halus dan kenyal
5. Anti aging: tighten the skin dan mencegah kerutan
6. Minimize pores dgn pemakian rutin
7. Memudarkan bekas jerawat
8. Mengangkat sel kulit mati
9. Membuat kulit lebih gampang diaplikasikan makeup, makeup pun stay dan tahan lama
.
I've posted my review di instastory di highligh "dr. Schatz", kalian bisa langsung liat before-afternya.
Di aku perubahan udah terlihat banget pas pertama kali pake. Pas abis pake mask nya, ga gitu ketara banget tapi pagi nya lgsg keliatan bedanya, dipikir matanya yang halu krna baru bangun trnyata emg kulitnya sebagus itu😍 kayak abis treatment dari dokter tp ini ga perlu ke dokter. Wajah jadi lebih glowy, fresh and beneran kenyal. Bahkan sampe jerawat aja mengecil, merah2 memudar jauh, bahkan beberapa bekas jerawat yg pink2 gitu memudar banyak. aku kayak seneng banget wajah ku trlihat super cerah. Whitening effect nya dapet banget!
.
Untuk hasil pasti variasi di wajah orang2 yah. Dari yang aku tau, kalo untuk pengobatan wajah, baru bisa terlihat hasil yang significant setelah 7x, sedangkan untuk maintain, bisa dilakukan 1-3x seminggu.
.
1box isi 5pcs mask bisa untuk 2-3minggu pemakaian (balik lg tergntung masing2 pemakaian pribadi).
Aku seneng banget bsa coba ini, wajahku bener2 langsung keliatan sehat banget dari pemakaian 1x aja, apalagi rutin❤️
Thankyou @drschatz for sending me this goodies. Update bakal aku taro di Story and Highlight
.
.
.
.
#drschatz #drschatzindonesia #beautyreview #facemask #honestreview #sponsoredreview #cchannelid #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
So happy I have purple hair and my hair is getting.longer❤️ and shampoo-nya makin boros 👍🏻👍🏻 But I'm just grateful that I still have hair, my hair still grows, still healthy tho it's very dry.What do you think about me having purple hair?.. #potd #potdindo #vscocam #vsco #vscophile #vscogrid #peoplescreatives #igdaily #instadaily #instastyle #fashionblogger #photooftheday #justgoshoot #vscogood #clozetteid #snapseeddaily #snapseed #exploretocreate #vscodaily #cchannelid #deedeeyoung #ragamkecantikan #beauty #deedeehairjourney #beautyblogger #unfold
1 like
Categories : makeup, hair
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sorry for missing out😣
I was celebrating Easter with my family.
Happy Easter for those who celebrate❤️
.
Aku beberapa hari lalu dikirimin sepaket 7-days mask all variants @ariul_id @ariul_beauty sama @sociolla. These are all the 7 variants:
Aloe: Soothing & Calming
🥑 Avocado: Nutrient & Protection
🍋 Lemon: Brightening & Smoothing
Pomegranate: Firming & Radiating
Tea Tree: Clearing & Purifying acnes
Green Tea: Sebum Control & Peeling
🎍Bamboo Water: Hydrating & Moisturizing
It's suitable for all skin type
.
Aku pake yang Aloe karena kebetulan kulit ku lg irritated. To see my honest short review, di-slide yah😘 I can't wait to try other variants, probably I'll try Tea Tree.
It will be available soon at @sociolla. I'll keep you posted for this one❤️
.
.
#ariul #ariulmask #ariulbeauty #ariulid #sociolla #socoid #socobox #beautyjournal #beautyreview #honestreview #sponsoredreview #cchannelid #potd #potdindo #vscocam #vsco #vscophile #vscogrid #peoplescreatives #igdaily #instadaily #instastyle #photooftheday #justgoshoot #vscogood #clozetteid #snapseeddaily #photoshoot #exploretocreate #vscodaily
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I used to have a very low self-esteem. Never believed that I was even that worthy. When everyone said "you're beautiful", I thought they're just lying, just to make me not upset. So I tried to change myself not for the better but just to be able to fit that "pretty" image I thought everyone set for me. But as I get older (hope I get wiser too), I realize that I don't need anyone's approval, but I need only my acceptance to love me and to embrace all my flaws the way God created me to be. As He created me perfectly in His mage.It's not an easy progress but slowly I'll get there, slowly but sure, loving myself more, knowing that I'm worth more than what I think, that I'm enough no matter what.It took me almost 27 years for me to be able to stand where I am today. Yes dear, Self-Love is important! Coz if I can't love myself, who would?... #potd #potdindo #vscocam #vsco #vscophile #vscogrid #peoplescreatives #igdaily #instadaily #instastyle #fashionblogger #photooftheday #justgoshoot #vscogood #clozetteid #snapseeddaily #snapseed #exploretocreate #vscodaily #cchannelid #eyelashextensions #ruhee #ruheeid #kaleianails #eyelashextension #deedeeyoung #ragamkecantikan #beauty #beautyreview #beautyblogger
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top