OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Blogger // Fashion Enthusiast & Writer // I love Japan, my style and illustration are mostly influenced by Japanese style, culture, and kawaii. Blog: www.bigdreamerblog.com

Every once in a while— jadi cewe 😗 #japobsOOTD

Kangen japobs ootd ga? Ngga? Yaudah wk.
.
.
#clozetteid #ootdbloggers #ootdindo #outfitinspo #outfitoftheday #今日の服  #今日のコーデ #오오티디
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
My feed is dead ☠️ Anyway, new video on my youtube channel! It’s weeks ago actually huhu #japobstv.. #clozetteid #bloggers #kawaiiaesthetic #kkv
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Wontstopwearingblack #japobsOOTD
.
.
.
#clozetteid #ootdindo #outfitinspo #outfitoftheday #ootdbloggers #오오티디 #今日の服  #今日のコーデ #コーデ
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Upload #japobsOOTD di sela-sela ngejar deadline 🥸 Somehow kangen dress up yg ga cuma kaos-jeans/ shorts gitu deh tapi kalo kebayang panasnya gimana udah lemes dan males duluan 😅😅

Trus jujur I gained weight (ya salah sendiri sih) jadinya mau dress up pun udah down duluan karna aku merasa ga keliatan bagus 🥲 Masih berusaha terima ini dari dulu susah bgt wkwkwk 🙈
.
.
.
#clozetteid #ootdbloggers #ootdindo #outfitinspiration #오오티디 #今日の服  #今日のコーデ #hashira #demonslayer
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1 like
Categories : others
see more from this collectionInstagram
+ View more details
CEO of (oversized) T-shirt 😅🤣 #japobsOOTD
.
.
Dari kemaren lupa post terus 🤭
.
.
#clozetteid #ootdbloggers #outfitinspiration #outfitoftheday #오오티디 #패션스타그램 #今日の服  #今日のコーデ #コーデ #wearjp
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
[Swatch last slide] Got this cute shadow palette— @etudeofficial Milky Play Color Eyes Blueberry Milk 🫐🐮🥛Akhirnya punya eyeshadow warna lavender/ lilac gitu 😍 1 palettenya ada warna choco gitu juga jadi bisa dipake untuk daily. Eyeshadownya tipe yang powdery, bukan yang creamy tapi warnanya cukup keluar kok 👌🏻 As usual kalo eyeshadow korea itu glitternya the best ✨✨You can buy this (pasti ori) via Charis shop aku loh: http://hicharis.net/japobs/1vuy #etude #playcoloreyesblueberrymilk #eyesahdow #CHARIS #hicharis @hicharis_official @charis_celeb #clozetteid #beautybloggers #indobeauty #indobeautysquad #indobeautygram
3 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
あつい🥵  #japobsOOTD
.
.
.
#clozetteid #ootdbloggers #ootdindo #outfitoftheday #오오티디 #今日の服  #今日の服
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
カオナシ✨
.
.
#clozetteid #kaonashi #ghibli #カオナシ
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top